Ljupko Petrović: Moćnici uništavaju klubove

Ljupko Petrović: Moćnici uništavaju klubove

Blic utorak, 22. april 2008.

Tačno 40 dana proveo je Ljupko Petrović na klupi posrnulog OFK Beograda, a iskusni terner obrazložio je upravi "romantičara" razlog jučerašnje neopozive ostavke na mestu prvog trenera. "Između svih ostalih neregularnosti u našem fudbalu, ako pogledate snimke utakmica OFK Beograda koje sam ja vodio... »

LJupko otišao, stiže Ivanović

Glas javnosti utorak, 22. april 2008.

Legendarni srpski stručnjak LJupko Petrović od juče nije više trener OFK Beograda. Dva dana posle pobede nad Smederevom (2:1), trofejni trener je podneo neopozivu ostavku na trenersku funkciju zbog određene grupe ljudi koja, kako kaže, direktno utiče da OFK Beograd ispadne iz Meridijan Superlige!... »

Ivanović umesto ogorčenog Petrovića

Politika utorak, 22. april 2008.

Promena na klupi OFK Beograda čiji dojučerašnji šef stručnog štaba smatra da su klub i on žrtve „organizovane grupe koja bi da klub izbaci u niži rang”…
Ljupko Petrović je podneo juče ostavku na mesto trenera OFK Beograda. U saopštenju za javnost, iskusni trener je naveo razloge zbog kojih je napustio klub koji se bori za opstanak u Meridijan Superligi. Navodimo delove iz... »

Moćnici ruše OFK Beograd

Danas utorak, 22. april 2008.

Ljupko Petrović zbog "igara" ljudi izvan fudbala napustio trenersku klupu "romantičara"
Beograd - Novi potresi u nekada moćnom OFK Beogradu. Posle samo 40 dana provedenih na trenerskoj klupi iskusni Ljupko Petrović napustio je stručni štab kluba sa Karaburme. Dva dana posle subotnje pobede nad Smederevom, prvom... »

Komentari

22.04.2008 18:58
ludi milojko
Samo neko ko ne prati fudbal ne zna sta se kod nas desava. Ista stvar kao i u politici. Ako zelis da srusis stranku srusi lidera te stranke a onda preuzmi sve kvalitetno sto postoji u njegovoj stranci. E tako je i u fudbalu. Zna se koji je ciji klub. I kad ucmekaju predsednika kluba dodju lesinari i pokupe plen. A klub ide u poslednji rang takmicenja iz kog se ne ispada. Ne mora uvek da ga ucmekaju moze on da bude i OTAC NA SLUZBENOM PUTU. Tako je to i u ovom slucaju. Pa i Ljupko uze sesir i kaput ko veli nosite se vi u tri lepe... meni to ne treba.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi