Slučaj „Gutić” pred raspletom

UGROŽEN!

Kurir sreda, 23. april 2008.

Spreman sam da štrajkujem glađu do smrti, život mi više i ne treba jer mi je uzeto sve što imam, poručuje Vladimir Gutić, koji i u bolnici odbija hranu
ŠABAC - Vladimir Gutić iz sela Ribare, koji je u četvrtak sa sinovima Zoranom i Jovanom i bivšom suprugom Zorom započeo štrajk glađu ispred zgrade Opštinskog suda u Šapcu, zbog teške iscrpljenosti smešten je na odeljenje... »

Dva puta plaćena odšteta?!

Glas javnosti sreda, 23. april 2008.

Vladimir Gutić zbog iscrpljenosti smešten u bolnicu, izjavio da će ako treba i umreti, kako bi isterao pravdu. Žrtve udesa, za koji on nije kriv, obeštetilo osiguravajuće društvo, pre nego što su Gutiću i njegovoj bivšoj supruzi oduzete kuće
ŠABAC - Vladimir Gutić iz Ribara, koji je od četvrtka sa sinovima Zoranom i Jovanom i bivšom suprugom Zorom započeo štrajk glađu pred sudom, zbog teške iscrpljenosti nalazi se na odeljenju neurologije šabačke Opšte bolnice. On je... »

Dugovi već naplaćeni!

Večernje novosti sreda, 23. april 2008.

ŠABAC - Zora Gutić (43) sa sinovima Jovanom (18) i Zoranom (13), juče je prekinula štrajk ispred Opštinskog suda u Šapcu, nakon čvrstog obećanja predsednika ovog suda da će njihov slučaj hitno biti rešen. Njen bivši suprug Vladimir Gutić (47), koji od četvrtka štrajkuje glađu, još se nalazi u... »

Slučaj „Gutić” pred raspletom

Politika sreda, 23. april 2008.

Pronađene priznanice koje potvrđuju da su oštećeni Zoran Vasić i Danijela Jovanović naplatili veći deo štete od osiguravajuće kuće „Strela” u Valjevu
Šabac – Predsednik Opštinskog suda u Šapcu Milorad Lekić dao je garancije Zori Gutić (43) da će njihov slučaj biti što skorije rešen, posle čega je ona prekinula štrajk glađu i sa sinovima Jovanom (18) i Zoranom (13) vratila se u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi