Na Vračaru kvadrat stana 4.000 €

Na Vračaru kvadrat stana 4.000 €

B92 sreda, 23. april 2008.

B92: Na Vračaru kvadrat stana 4.000 €
Beograd -- Stanovi u Beogradu i Novom Sadu poskupeli su u poslednja tri meseca za 30 odsto, a u ostalim gradovima u Srbiji oko 10 procenata.
Razlog za tako veliko povećanje cena je spora i skupa gradnja, tražnja je nekoliko puta veća od ponude, a apetiti onih koji grade povećavaju se iz meseca u mesec. Najviše se traže stanovi od 30 do 60 kvadratnih metara, odnosno... »

Na Vračaru kvadrat stana 4.000, u Majdanpeku 187 evra

EMportal sreda, 23. april 2008.

U Beogradu i Novom Sadu u poslednja tri meseca stambeni kvadrati poskupeli za 30 odsto. Stan od 60 kvadrata u Boru koji je do pre dve godine vredeo samo 12.000 evra sada košta 25.000 ili 26.000 evra.
Virus poskupljenja stanova u poslednja tri meseca nije mimoišao nijedan grad Srbije. Glavna žarišta su, već tradicionalno, Beograd i Novi Sad, u kojima su cene skočile 30 odsto. I provincija, naizgled uspavana, takođe beleži rast... »

Na Vračaru kvadrat stana 4.000 evra

Mondo sreda, 23. april 2008.

U Beogradu i Novom Sadu u poslednja tri meseca stambeni kvadrati poskupeli za 30 odsto. Stan od 60 kvadrata u Boru koji je do pre dve godine vredeo samo 12.000 evra sada košta 25.000 ili 26.000 evra Virus poskupljenja stanova u poslednja tri meseca nije mimoišao nijedan grad Srbije. Glavna žarišta... »

Komentari

23.04.2008 11:50
Darko
Svaki komentar je suvišan, još jedan primer našeg društva. Glavno obrazloženje koje "stručnjaci" iz raznoraznih agencija daju radi poskupljenja je kupovina putem kredita, a najgore što su novine pune izjava tih agencija. ja lično pokušavam da kupim stan putem kredita i nisam se jednom uverio u o "stručnosti" naših agencija za nekretnine, nisam jednom doživeo da mi iz agencije kažu "klasičan dvosoban stan od 42 kvadrata... ", "prednost je što svaka prostorija ima prozor... " ili "znate u evropskim gradovima kvadrat košta... ". Pa u većini slučajeva agencije naduvaju cene stanova kada im se obrate prodavci, naravno da nisu ipak te agencije glavni krivci ali... Šta je to toliko poskupilo da toliko kvadrat skoči ili su to porasli apetiti pojedincima koji kroje kapu svima nama a da ne pominjem da sve agencije prihod uzimaju procentualno u odnosu na ostvarenu cenu.
A što se tiče dela ovog članka da kredite traže "mladi i obrazovani koji kupuju solidne stanove", pa eto jsupruga i ja smo relativno mladi i obrazovani za nas i dvoje dece tražimo "solidan" stan od 50-tak kvadrata i tkav slučaj je sa većinom mojih drugova. PA ZAR JE TO ZA VAS SOLIDAN STAN?????
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi