Povezane vesti

USKRS PODELIO SRPSKE NAVIJAČE

Kurir četvrtak, 24. april 2008.

Navijači Zemuna pozvali na bojkot nedeljnih utakmica, pojedine grupe ipak odlučile da bodre svoje timove predstojećeg vikenda
Većina organizovanih navijačkih grupa u Srbiji planira da bojkotuje utakmice 27. kola Meridian Superlige zbog odluke čelnika FSS i Zajednice prvoligaša da se mečevi igraju na najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Inicijativu su... »

Zvezda neće igrati na Uskrs na zahtev delija

Blic četvrtak, 24. april 2008.

Novi termin derbija Meridijan Superlige
Mečevi 27. kola Meridijan Superlige i 28. kola Prve lige Telekom lige Srbije, ipak će se igrati u subotu 26. aprila od 16 časova, iako su navijači pre svega Crvene zvezde i Zemuna najavili bojkot zbog odluke čelnika da se utakmice igraju dan pre najvećeg hrišćanskog... »

Komentari

24.04.2008 07:58
samovasgledam
Vidi se napokon ko je Vera a ko Nevera.
Sada nam je jasno zasto Srpski fudbal propada, ja sam Partizanovac i pridruzujem se PROTESTU.
S Verom u BOGA i Casni Krst
SRETAN USKRS
24.04.2008 12:41
Milos
Pomodarstvo i gluposti, do pre 10 godina svi su bili komunisti a sad su svi mnogo veliki vernici. Društvo u ovoj zemlji je izgubilo svaki kompas.
24.04.2008 14:56
Dragan
Budalastina. Zivo me zanima kakve veze imaju Uskrs i fudbal?!?! Ko hoce neka ide da gleda ko nece ne mora. Ionako je najmanje ljubitelja i poznavaoca fudbala na tribinama(bar kad je prva tj. super liga u pitanju). A ove price o veri i neveri su... klasican idiotizam... za pocetak bi trebalo da se postuje Ustav Srbije koji crkvu i veru strogo odvaja od drzave tako da... i ovo je sve politicka ujdurma... ko ne veruje neka proveri...
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi