Povezane vesti

Marčetu pretukao bivši Đinđićev vozač?

Glas javnosti četvrtak, 24. april 2008

Saša Bijelić, bivši vozač pokojnog premijera Zorana Đinđića, juče je pretukao meštanina Grocke Milorada Marčetu (57), rekao je za Glas Aleksandar Vučić, sekretar SRS-a. Incident se dogodio prilikom posete Borisa Tadića i Dragana Đilasa SO Grocka.
U momentu prolaska funkcionera Demokratske stranke Boris Tadić se rukovao sa Miloradom Marčetom, koji mu je rekao „gospodine predsedniče, vama svaka čast, ali šta će vam ovi lopovi pored vas“, misleći i pokazujući na Đilasa.... »

PREBIJEN

Kurir četvrtak, 24. april 2008

Tadićev telohranitelj Aleksandar Bjelić pretukao Milorada Marčetu iz Boleča jer je pitao predsednika zašto sa sobom vodi lopova
BEOGRAD - Obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića pretuklo je juče oko podneva Milorada Marčetu (57) u Boleču. Marčeta je na konferenciji za novinare ispričao da se zatekao na ulici dok su lider DS Boris Tadić i Dragan Đilas... »

BATINE ZBOG DRAGANA ĐILASA

Kurir četvrtak, 24. april 2008

Tadićev telohranitelj Aleksandar Bjelić pretukao Milorada Marčetu iz Boleča jer je pitao predsednika zašto sa sobom vodi lopova
BEOGRAD - Obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića pretuklo je juče oko podneva Milorada Marčetu (57) u Boleču. Marčeta je na konferenciji za novinare ispričao da se zatekao na ulici dok su lider DS Boris Tadić i Dragan Đilas... »

Komentari

24.04.2008 11:09
Dunja
Bolesni umu (Vucicu) idi leci se.
Uskoro da ocekujemo izjavu... prodavacica koja je pakovala Djindjicu voce bla, bla, bla.
Ostavite mrtvog coveka na miru!
Kompleksi su cudo. Jos milion godina da zivi i da se bavi politikom ne bi bio ni DJ od Djindjica!
24.04.2008 11:17
Lazar
Koje pitanje? Zasto Lopov vodi sa sobom Lopova? E pa zato stvarno treba da budes bijen, glupo pitanje.
24.04.2008 11:46
vesna
A da je to isto rekao u vreme Tita nebi vise zemljom hodao. Mislim da ipak treba zastititi predsednika i ljude oko njega od glupog naroda. Kako je on toliko siguran da je DJilas lopov da se usudi da kaze javno i to predsedniku. Tako mu i treba. ALI OVO MI IPAK LICI NA NEKU VUCICEVU ZAVERU.
24.04.2008 13:49
sticcko
Jos jedan neuspeli trik SRS-a. Lepo se vidi, da se covek sam udario cekicem u glavu. rofl
24.04.2008 14:15
boki
Nemam reci na ove komentare. Ljudi covek je prebijen sto je rekao da je Djilas lopov? ja koliko se razumem u demokratiju ja mogu da isnesem svoje misljenje, ako neko se ne slaze sa time, onda ima sud a ne batine, kosu oni da moze da biju a da ne odgovaraju za to sto su ucinili. Nisam mogao da se nadam da Tadic tako nesto moze da dopusti, ajd ovi njegovi lopovi, kod njih je sve moguce ali PREDSEDNIK SRBIJE!!! stvarno sramota
24.04.2008 14:22
dzumla
Cista namestaljka. poznajem coveka, i tvrdim da je alkos i radikal. stvarno jadno...
24.04.2008 16:12
Marko
Vrlo tuzni komentari.
24.04.2008 16:12
ana
Zao mi je coveka'ali ko ga bije po usima da tako govori ljudima. Pre mislim da je bio jako prost jer lici na takvu osobu. Ama srs vise nezna sta ce. Zamisli te da nam Beograd vodi Vucic horor.
24.04.2008 17:52
boki
Nemam reci, stvarno su vam jadni komentari.
24.04.2008 18:10
Zoka
Pa nije valjda zbog njega, i ne nadje ti gospodine posle toga, kome da se obratis, nego te radikali cuveni SAMARICANI primise, napojise, ugostise. Nemoj te ciko bas preterivati, sada su dani istine, nemoj te se gresiti od boga ako su to uradili oni koji su vas iskoristili.
24.04.2008 18:12
ana
pa boki koji je tvoj komentar, kad su ostali jadni
24.04.2008 18:22
njoki
Jeli Marceta brate interesuje me, a za koga ces da glasas?
24.04.2008 18:36
Dragan
uzimajuci u obzir da je Kurir izvor ove "informacije" uopste ne zelim da razmisljam o vesti. Za mene je to klasicna prevara. I to bas niska i bas jadna. Ako vec zele da zadaju niske udarve onda neka to urade sa stilom, a kad lazu neka lazu okruglo da se kotrlja... smejurija...
24.04.2008 18:47
Tanja
Ko je toliko naivan da poveruje da u jeku kampanje neko prebije neistomisljenika, a taj se nadje u suprotnom taboru sav izubijan i krvav? Pa to je takva namestaljka bahatih RADIKALA da VREDJA INTELIGENCIJU NORMALNOG NARODA!
BOLESNI RADIKALSKI UMOVI NA CELU SA VUCICEM CE UCINITI I NEMOGUCE DA DODJU NA VLAST! Jadna smo mi DRZAVA sa ovakvima. Podatak da je 50% gradjana sa osnovnom skolom, ili cak nepismena, jasno govori o moci i uticaju SRS.
Njima je jedino sto imaju nacionalna pripadnost, pa teze da to JEDINO i ISKORISTE! A mi ostali, pismeni, kreativni, intelektualci - neka budemo podredjeni neukosti, primitivizmu, jednoumlju... A ko ce ih leciti, skolovati, pomagati u delatnostima od kojih im zivot zavisi?
24.04.2008 18:52
Ср.Бо.
Невероватно да се Срби због Србина бију овде нити су србина били нити су срби неког били па зашто требају коментари...
24.04.2008 19:21
miroslav
i nas su radikali ubijali i prebijali, pa to nije smelo da se objavi. a sad svaka glupost moze. a cim je ovaj gore dao javno svoju sliku... razmislite sta nas ceka od Vucica trenutno Jcicevog nezvanicnog zamenika.
24.04.2008 20:42
Dragana
ma covek LAAAAZE... IMAMO SVEDOKE DA JE CAK IZLJUBIO TADICA.. i posle svaki otisao svojim putem... a glavu je razbio u cast SRSa.. verovatno vracajuci se iz lokalne birtije
24.04.2008 22:06
S.Jovanović
Šta je tražio to je i dobio... provokator radikalski!
Pošaljite vaš komentar »
Humanost.org
Add to Google
©2008 Naslovi