Saradnja zavisi od srpske strane

Pomagaće Srbiju, ali ni reči o rampi za vize

Glas javnosti četvrtak, 24. april 2008.

KRAGUJEVAC - Ni posle ponovljenog pitanja novinari nisu dobili precizan odgovor zašto trojica srpskih studenata nisu dobili vize za Holandiju i time bili sprečeni da učestvuju na međunarodnom takmičenju studenata prava, Komesar za regionalnu saradnju EU, gospođa Danute Hubner i potpredsednik vlade... »

Saradnja zavisi od srpske strane

Danas četvrtak, 24. april 2008.

Potpisan Memorandum o saradnji EU i Srbije u oblasti regionalnog razvoja
Kragujevac - Evropski sekretar za regionalnu politiku Danute Hibner i potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić potpisali su juče u Kragujevcu, Memorandum o saradnji u oblasti regionalnog razvoja, koji će, konstatovano je,... »

Komentari

24.04.2008 11:26
dragan
Trebaju nam cinjenice, a ne obecanja DS. Nikakve OLAKSICE za dobijanja viza nisu na snazi, na snazi je samo muljanje DS pred izbore, nista im evropa nije ni obecavala.
24.04.2008 17:59
marija
Dragane, sto si tako negativan, sto neverujes ljudima. Pa ti ni onako nemas pasos, sta ce ti. dobro dosao u 90!
24.04.2008 18:32
dragan
Eee, Maki(da ti malo tepam) nisam negativan, nego me prave naivnim, a to ne volim, i strasno mi je zao da ti momci nisu dobili vize, a da ti kazem, i to je sve unapred isplanirano, slabija konkurencija na takmicenju, i onda su holandjani najinteligentniji u evropi a mi treci odozdole po nekim samo njima poznatim kriterijumima, a za tebe, ja imam dva pasosa
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi