Povezane vesti

Partizan odbranio titulu u Jadranskoj ligi

RTS subota, 26. april 2008

RTS: Partizan odbranio titulu u Jadranskoj ligi
Košarkaši Partizana odbranili su titulu u Jadranskoj ligi, pošto su večeras u finalu završnog tunira u Ljubljani pobedili vršački Hemofarm sa 69:51 [18:15, 22:12, 19:11, 10:13]. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Peković sa 22 poena, a sledili su ga Uroš Tripković sa 13 i Slavko Vraneš... »

NLB: Partizan rutinski do titule

B92 subota, 26. april 2008

B92: NLB: Partizan rutinski do titule
Košarkaši Partizana odbranili su šampionsku titulu u NLB ligi, pošto su savladali Hemofarm, sa 69:51 (18:15, 22:12, 19:11, 10:13) u finalu završnog turnira u Ljubljani. Za najkorisnijeg igrača fajnal-fora proglašen je centar Partizana Nikola Peković, koji je predvodio "crno-bele" sa 22 poena. Partizan je trijumfom u "Tivoliju" postao prvi tim koji je odbranio titulu u regionalnom takmičenju.
Pred oko 1,200 gledalaca, utakmica Partizan - Hemofarm, ipak, nije bila na nivou finala, pre svega zbog slabe partije Vrščana, a "crno-beli" su je gotovo rešili već u drugoj četvrtini, kada su serijom koševa Tripkovića,... »

Košarka: Srpsko finale NLB lige

Pink subota, 26. april 2008

Partizan i Hemofarm igraće za trofej u "srpskom finalu" NLB lige posle pobeda u prvim mečevima fajnal-fora u Ljubljani. Crno-beli su u uzbudljivoj utakmici teško savladali domaćina Olimpiju rezultatom 94:90 (25:22, 16:23, 27:16; 26:29), dok je Hemofarm bio bolji od Zadra sa 81:72 (24:21, 16:21,... »

Još jedno finale klubova iz Srbije

B92 subota, 26. april 2008

B92: Još jedno finale klubova iz Srbije
Kao i u prethodne tri sezone o tituli prvaka regionalne košarkaške lige odlučivaće dve ekipe iz Srbije. Partizan Igokea i Hemofarm Štada savladali su u polufinalnim mečevima igranim u petak ekipe Union Olimpije, odnosno Zadra pa će se u subotu od 18 časova boriti za prstenje namenjeno najboljim košarkašima regiona. U prvoj polufinalnoj utakmici Vrščani su bili bolji od Zadrana, 81:72, a u drugoj Beograđani od Ljubljančana, 94:90.
Utakmica Hemofarm - Zadar odlučena je u poslednjih deset minuta igre, a mladi igrači Hemofarma odigrali su ključne uloge. Na meču Olimpija - Partizan prvaci Srbije i branioci titule najznačajniju prednost stekli su u trećem... »

Komentari

26.04.2008 12:58
dragan
Srpsko FINALE, a gde? mislim da smo bez ponosa
26.04.2008 14:50
Milos
Ja mislim da je partizan u sustini lose odigrao mec ali on je dobar tim i ne moze mu se nista zameriti. u sledecem mecu mislim da ce partizan pobediti. veoma mi je drago sto su dva srpska kluba u finalu fajnl fora.
Pošaljite vaš komentar »

Sponzorisani linkovi

Add to Google
©2008 Naslovi