Povezane vesti

Đoković predao meč Federeru

RTV subota, 26. april 2008.

MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira masters serije u Monte Karlu pošto je danas predao polufinalni meč Švajcarcu Rodžeru Federeru u drugom setu, pri vođstvu protivnika sa 6:3, 3:2. Đoković je odlučio da preda meč zbog problema sa disanjem,... »

MONTE KARLO:Nole predao, prvi i drugi na crti

Mondo subota, 26. april 2008.

Novak Đoković predao je polufinalni meč turnira Master serije u Monte Karlu Rožeu Federeru pri vođstvu Švajcarca 1:0 u setovima (6:3) i 3:2 u drugom setu. U finalu u nedelju igraće prvi i drugi reket sveta Federer i Rafael Nadal, kome će to biti četvrto uzastopno finale u Monte Karlu. Prethodna tri... »

Đoković: Nisam želeo da rizikujem

B92 subota, 26. april 2008.

B92: Đoković: Nisam želeo da rizikujem
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da se već tri dana ne oseća dobro i da ima problema sa grlom, zbog čega je u subotu predao meč Rodžeru Federeru u polufinalu turnira u Monte Karlu. "Već tri dana se ne osećam dobro. Budim se sa bolovima u grlu. Mislio sam da neće biti ništa posebno. Kada se, međutim, sastajete sa najboljim igračem na svetu, igrate duže poene i vraća vam se više lopti i jednostavno nisam mogao da sakupim dovoljno energije", rekao je Djoković.
Federer je dobio prvi set 6:3, a u drugom je vodio 3:2, kada je najbolji srpski igrač predao. "Trebalo mi je mnogo vremena i jednostavno sam odlučio da ne rizikujem ništa. Osećao sam malo vrtoglavicu u poslednja tri dana. Ne... »

Tenis: Đoković predao meč Federeru

Pink subota, 26. april 2008.

U finalu Monte-Karla Federe - Nadal
Pri rezultatu 1:0 u setovima i 3:2 u drugom setu za Švajcarca, naš najbolji teniser Novak Đoković predao je polufinalni meč na turniru masters serije u Monte-Karlu Rodžeru Federeu zbog problema sa disanjem. Rival Federeru u finalu biche branilac trofeja Rafael Nadal,... »

Đoković predao Federeru

B92 subota, 26. april 2008.

B92: Đoković predao Federeru
Najbolji srpski teniser Novak Đoković eliminisan je sa Masters turnira u Monte Karlu, pošto je zbog zdravstvenih problema predao polufinalni meč Švajcarcu Rodžeru Federeru. Meč je prekinut u drugom setu, kod vođstva Federera sa 3:2, nakon što je Švajcarac dobio prvi set sa 6:3. U drugom polufinalu, Rafael Nadal je pobedio Nikolaja Davidenka, sa 2:0 i igraće za četvrtu uzastopnu titulu u Monte Karlu.
Federer sada vodi sa 6:2 u međusobnim duelima sa Federerom, koji je tako prekinuo niz od dva poraza protiv najboljeg srpskog tenisera. Đoković se u jednom trenutku požalio na vrtoglavicu, a posle prvog seta tražio je lekarski... »

Komentari

26.04.2008 23:30
anesteziolog
Mnogo je pametan ovaj Nole, ne dozvoljava on da izgubi mec, pogotovu kad igra protiv boljih od sebe, isto je uradio i protiv Nadala na Vimbldonu. Mozda Nole misli da ako predas mec ne racuna ti se poraz, "NISAM IZGUBIO- PREDAO SAM" a tako su i svi naslovi u vestima. Treba da se nauci Nole i da gubi meceve kao sto ih gube i oni sto su i bolji od njega. Ja bogami navijam za Noleta ali sam realan.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi