Povezane vesti
EU nudi Srbiji kompromis umesto SSP
Mondo ponedeljak, 28. april 2008.
Holandija i Belgija su zatražile od partnera u Evropskoj uniji da se Srbiji ponudi da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) posle parlamentarnih izbora 11. maja, iako ostale članice EU i Evropska komisija smatraju da to treba učiniti odmah. To su agenciji Beta rekli evropski... »
DSS: Srbija ne priznaje "Solanin sporazum"
Mondo ponedeljak, 28. april 2008.
Predstavnici Demokratske stranke Srbije u svim predizbornim aktivnostima u ponedeljak istakli su još jednom izričit stav da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU ne treba potpisati i naglasili da će "nova vlada poništiti Solanin sporazum". Ministar prosvete Zoran Lončar izjavio je, povodom... »
' Mali izgledi za Srbiju'
Pink ponedeljak, 28. april 2008.
Sporazum pre novog saziva skupštine
Londonski Fajnenšel tajms ocenjuje da u ovom trenutku nema mnogo izgleda da bi Beograd ove nedelje mogao da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom. Iako se tehnička vlada u Srbiji i dalje nada da će dugo odlagani Sporazum o stabilizaciji i... »
Sastanak u Luksemburgu u utorak
BBC ponedeljak, 28. april 2008.
U Luksemburgu u utorak počinje skup ministara inostranih poslova Evropske unije, kojem će, pored ostalih, prisistvovati i šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.
Beogradski mediji uveliko spekulišu da bi, pošto su Holandija i Belgija navodno prestale da se protive potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Beogradom pre ostvarenja potpune saradnje sa Haškim sudom, evropski... »
Lončar: Srbija neće priznati 'Solanin sporazum'
RTS ponedeljak, 28. april 2008.
Ministar prosvete Zoran Lončar izjavio je, povodom najava da bi u utorak mogao da bude potpisan Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, da Srbija neće priznati taj potpis i da će nova vlada i skupština poništiti takav sporazum. 'Vidimo da se koalicija Čanak, DS, G17 plus... »
Lončar: Poništićemo Solanin sporazum
Pink ponedeljak, 28. april 2008.
Nova vlada i skupština poništiće taj sporazum, kaže Lončar
Ministar prosvete Zoran Lončar izjavio je, povodom najava da bi u utorak mogao da bude potpisan Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, da Srbija neće priznati taj potpis i da će nova vlada i skupština poništiti takav sporazum. Vidimo da se u utorak koalicija... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
po meni pravi Predsednik drzave treba sve da stavi na tas pa ako prevagne ono sto dobijamo potpisivanjem treba da potpise.
A da je svet bilo briga da li cemo mi priznati ili ne Kosovo ne bi ni dopustili da proglasi nezavisnost dok se s nama dogovori.
Sve ovo su samo nase boli zbog gubitka Kosova i ljudi koji zive tamo, pretocene u fraze koje samo prividno vracaju neki ponos.
Samo jaki i u velikoj organizaciji tj Evropi mi se mozemo PRIBLIZITI STOLU ZA KOJIMA VELIKI DELE KOLAC.
INACE CEMO OSTATI U NEKOM ZADNJEM DVORISTU U KOJE NIKO NE NAVRACA, DA SE MEDJUSOBNO DELIMO NA PATRIOTE I IZDAJICE
I TUCEMO ZA ZALUTALE MRVE
Iza sebe imam decu i unuke, za njih cu se boriti do poslednjg daha, i NEKA NIKO NE MISLI da moze tek tako VLADATI DRZECI NAROD U NJIHOVOJ SLEPOJ POKORNOSTI. EVROPA nije ideal, ali jeste racionalnost i zracak koji vodi iz jednoumlja.
Gdin. Loncar ima pravo na svoje misljenje o bilo cemu isto kao i svi mi koji saljemo svoje komentare.
Meni stvarno nije jasno zasto se samo kod nas u Srbiji uvek iskljucivo pred izbore postavlja pitanje da li je neo i koliko "DEMOKRATA", a posle se to sve svodi na nesto sto je samo deklarativno ili mrtvo slovo na papiru?
Kad mislimo da se ona treba sprovoditi u svom punom i potpunom znacenju i smislu iz gomile pustih reci i obecanja u konkretna dela?
"DEMOKRATIJA" ne znaci rasprodaju i arcenje zemlje u bescenje za budzasto!