Povezane vesti
Koštunica o cilju potpisivanja S S P
Pink petak, 2. maj 2008.
Poništićemo Tadić-Đelićev potpis na nezavisnost Kosova
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to... »
Koštunica: Poništićemo Tadić-Đelićev potpis
Mondo petak, 2. maj 2008.
Premijer i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. "Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to je da se... »
Koštunica: Poništićemo Tadić- Đelićev potpis na nezavisnost Kosova
RTS petak, 2. maj 2008.
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. 'Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to je da se Tadić-Đelićev potpis... »
Koštunica: Poništiti potpis na SSP
B92 petak, 2. maj 2008.
Beograd -- Lider DSS-a Vojislav Koštunica izjavio je da prvi korak Skupštine i Vlade treba da bude poništavanje "Tadić-Đelićevog" potpisiva na Sporazum sa Evropskom unijom.
On je ocenio da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Ja podrzavam potpisivanje pridruzivanje EU jer kad smo snjima lakse se bori za svoja prava. Ne moze Srbija sama da bude mimo celog sveta. Ipak mislim da je to samo kapric Kostunice.
Kako se nas narod vrlo brzo okrene protiv nekoga... pa nije Kostunica sam bio na vlasti...
I ono sto nerazumijem, koga je Kostunica posvadjao sa cijelim svijetom... pa kad ce narod jednom progledati...
Srbi su jedini narod koji tako lako sve zaboravi... iz ove sadasnje politike i podjeljenosti naroda cak i kad je najvisi nacionalni interes u pitanju covjek moze da zakljuci vrlo jednostavno da kad bi se ponovo nasao neki novi Joza, opet bi Srbi lako zaboravili ko su i sta su i stidili se uci u Crkvu...