Povezane vesti

Koštunica o cilju potpisivanja S S P

Pink petak, 2. maj 2008.

Poništićemo Tadić-Đelićev potpis na nezavisnost Kosova
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to... »

Koštunica: Poništićemo Tadić-Đelićev potpis

Mondo petak, 2. maj 2008.

Premijer i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. "Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to je da se... »

Koštunica: Poništićemo Tadić- Đelićev potpis na nezavisnost Kosova

RTS petak, 2. maj 2008.

RTS: Koštunica: Poništićemo Tadić- Đelićev potpis na nezavisnost Kosova
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. 'Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to je da se Tadić-Đelićev potpis... »

Koštunica: Poništiti potpis na SSP

B92 petak, 2. maj 2008.

B92: Koštunica: Poništiti potpis na SSP
Beograd -- Lider DSS-a Vojislav Koštunica izjavio je da prvi korak Skupštine i Vlade treba da bude poništavanje "Tadić-Đelićevog" potpisiva na Sporazum sa Evropskom unijom.
On je ocenio da nijedna odgovorna evropska država i nijedan odgovoran državnik ne bi uradili to što su uradili predsednik Srbije i vicepremijer potpisivanjem sporazuma sa Evropskom unijom. Taj sporazum ima samo jedan cilj, a to... »

Komentari

02.05.2008 15:02
bora
Sacekaj majstore da vidis prvo ko ce glasati za tebe! Za tebe mogu da glasaju oni sa neuro psihijatrije (takvih ima mali broj u Srbiji nadam se)Pa nda ces ti ponistiti sporazum!
02.05.2008 15:03
marton43
Kako misli da ponisti kad jos nije izabran? Neka kaze narodu sta je ucinio za osam godine vladavine. deca nam ne rade izdrzavamo ih mi roditelji sa smesnom penzijom. Sta on zamislja da je bogom dato njemo da odlucuje sam o svemu.
Ja podrzavam potpisivanje pridruzivanje EU jer kad smo snjima lakse se bori za svoja prava. Ne moze Srbija sama da bude mimo celog sveta. Ipak mislim da je to samo kapric Kostunice.
02.05.2008 15:56
bubica
Reci G. Kostunice za cega si ti odgovoran i kome si ti polagao racune xa sva zlodela sto si nam naneo zajedno sa radikalima. I ti nama pricas o nekakvoj odgovornosti. Diktirao si nam vise od 4 godine i jos ste nas zajedno sa radikalima poceli svedjati sa celim svetom, normalno osim vase Rusije. Na sta je licilo vase dirigovanje iz premijerske fotelje? Dokle ste nas doveli? Zasto nekazete vi i radikali odakle bi vi novce obezbedili za otvaranje novih radnih mesta i da Srbija napokon stane na svoje noge. Da necete mozda to obezbediti iz Miskovicevog budjeta, Lukijev i njima slicnih. Oni su nas nacisto upropastili sa njihovim monopolom, a vi to upravo i hocete da vi i oni imate apsolutni monopol nad celom Srbijom. E nece moci.
02.05.2008 18:47
Marko
Pa za pocetak nek vrate pare ovi sto su trenutno na vlasti... tipa Dzelic i slicni, njegova izjava "U Srpskoj tradiciji je da se prave zaduzbine"... koliko znam crkve i manastiri a ne privatne vile... i cim oni vrate sto su uzeli drzavno (jer to su bile fabrike gdje su ta ista gore pomenuta djeca trebala da rade), a ne ocevinu, onda ce Srbija imati mali podstrek u ekonomiji.

Kako se nas narod vrlo brzo okrene protiv nekoga... pa nije Kostunica sam bio na vlasti...

I ono sto nerazumijem, koga je Kostunica posvadjao sa cijelim svijetom... pa kad ce narod jednom progledati...

Srbi su jedini narod koji tako lako sve zaboravi... iz ove sadasnje politike i podjeljenosti naroda cak i kad je najvisi nacionalni interes u pitanju covjek moze da zakljuci vrlo jednostavno da kad bi se ponovo nasao neki novi Joza, opet bi Srbi lako zaboravili ko su i sta su i stidili se uci u Crkvu...
02.05.2008 19:08
Sale
Vreme Milosevica je proslo gosn Zmiravi - spakujte svoje kofere i tutavela sa politicke scene. Kako mozete najavljivati nesto sto ste sanjali prethodnih veceri i zaista moracete priznati da se izolacijom nista nece postici. Rusiji ne treba Srbija van Evropske Unije nego u Evropskoj Uniji. Mislim da bi trebali da razmislite dobro i sa svim svojim lopovima nestanete sto pre dok narod to ne ucini umesto vas - i ucini vas da nestanete.
02.05.2008 19:35
Voja
To su mogli potpisati, a ugovor za Autoput i NIS nisu. Koja li je to Demokratija, kada neki smeju da rade sta hoce. Posle Izbora potpis ponistiti, a drzavne Neprijatelje u Zatvor.
02.05.2008 19:35
ana
ja se bojim da ovo nece na dobro izaci. kostunice toliko si pun mrznje da ti bog nece oprostiti. nedamo buducnost
02.05.2008 19:55
Ivana
Ne znam da li mi se samo cini ili je Kostunica zaista umislio da je Car Lazar licno.
02.05.2008 20:33
dete
Ispade da sve sto imamo, dobili smo od evrope i amerike, onda i necudi me Kostunica kada kaze da su vidljive jos njihove zaduzbine, mislim da nepovratnih kredita i donacija nije bilo puno da to pokrije, bar za sada, a koda nesto daju to znaci mi to netrebamo vratiti? ili treba zasukati rukave pa nesto raditi, niste vi bog, vec novac koji ocekujete od nekoga da vas nahrani?
02.05.2008 20:33
dete
Ispade da sve sto imamo, dobili smo od evrope i amerike, onda i necudi me Kostunica kada kaze da su vidljive jos njihove zaduzbine, mislim da nepovratnih kredita i donacija nije bilo puno da to pokrije, bar za sada, a koda nesto daju to znaci mi to netrebamo vratiti? ili treba zasukati rukave pa nesto raditi, niste vi bog, vec novac koji ocekujete od nekoga da vas nahrani?
02.05.2008 21:07
keca
Daj više shvati da je ljudima dosta ludila i gluposti i pusti nas da živimo kao sav ostali svet. Ti ne zaslužuješ ni moje Vi kad hoćeš moje unuke da zatvoriš da ne vide belog sveta a svoje prijatelje šalješ u Švajcarsku da se leče, zar to nije EU? a mi da budemo slepci, okani se više čoveče, molim te ko BOga, pusti da dišemo.
02.05.2008 22:38
Lara
Pa dobro, Kosovo je Srbija. Sta je sa Metohijom, cija je ONA? Juce su radnici protestovali u Beogradu i Pristini. Ni na jednom od skupova se nije pojavio premijer Kostunica sa saradnicima, caskao je sedeci u fotelji sa privrednicima. Nego, da obeca svim protestantima u oba grada SRBIJE bolji zivot, zaposlenje, plate i penzije, skolovanje i lecenje. Zakon vazi za sve, pa neka se mere za povecanje nataliteta primenjuju i na Kosovu. Verujem da bi tada dobio oko dva miliona glasaca i u Skupstini imao apsolutnu vecinu bez bilo kakve koalicije ( na zalost Radikala). Sve napisano je u skladu sa realnim i logicnim razmisljanjima naseg iskusnog dugogodisnjeg PREMIJERA dr Kostunice!
03.05.2008 05:11
Rudi_66
Svaka osoba na ovom svetu ima svoje JA, medjutim ovaj kostunica to izgleda nema.. Dokle vise ja se pitam, sta on zamislja da je neki bok ili ko, pa nije nasa zemlja R. Srbuja njegovo vlasnistvo pa da on radi sta hoce.. To je i pokojni Milosevic pokuso i gde je rezultat, e pa kostunjavi nisi ti jaci id njega sto znaci da je i tebi kraj doso uboga se nadam. Nasa zemlja R. Srbija(ja sam Musliman)je dosta propatila za vreme tvoje vladavine pa te ko noga molimo da izvuces negde da izmislis to svoje JA i prestanes vise jer nam te je stvarno dosta. Dozvoli ovom narodu da na miru zivi kao sav ostali normalni svet jer i mi imamo decu koju zelimo na miru i slobodi da odgajamo, skolujemo itd. Presrecan sam sto je mesec Maj poce.. Hvala.
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Najnovije vesti

Otimačina
Kurir
pre 1 sat
Mrka popustio Hrvatima
Kurir
pre 1 sat
Umro Dino Dvornik
Kurir
pre 1 sat