Povezane vesti

„Fijat“ obezbeđuje posao za 30.000 radnika

Blic utorak, 6. maj 2008.

Potpredsednik „Fijata“ Alfredo Altavila i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović potpisaće danas memorandum o strateškoj saradnji, na osnovu kojeg se gradska uprava obavezuje da će osloboditi italijansku kompaniju svih taksa i dažbina u narednih deset godina i da će, ukoliko se „Fijat“ odluči... »

„Fijatom” u novu industrijsku eru

Dnevnik utorak, 6. maj 2008.

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i potpredsednik “Fijata” Alfredo Altavila potpisaće danas memorandum o strateškoj saradnji. Tim dokumentom gradska uprava Kragujevca obavezaće se da kompaniju iz Torina oslobodi plaćanja svih poreza i taksi u narednih deset godina i da joj besplatno... »

Komentari

06.05.2008 16:29
s.d.
Ukoliko nisam pogresno infornisan, godina devedeseti proizvodjen je jugo, navodno Amerika je bila narucila 50 hiljada te vrste automobila, Kina je bila narucila veliki broj traktora, jugo se poceo prodavati u nemackoj relativno masivno. Nazalost ova sreca trajala je samo dva do tri mjeseca i hopla, bi sve sruseno sa teritorije Italije. Naravno, to nisu ucinili Italiani, ali zato danas beru zetvu toga sejanja.
Treba li to stvarno sve prihvatiti sa odusevljenjem?
06.05.2008 21:00
aca
ja mislim da je ovo pravi posao i za zastavu i za drzavu. a ovo sto kaze kolega ispred mene, pa to si nema veze. ako ljudi hoce da ulazu, srecno im bilo. a sta je bilo bilo je, idemo dalje.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi