Povezane vesti

Kultura - ukratko...

Glas javnosti četvrtak, 8. maj 2008.

Mjuzikl Mojce Horvat  9. maja u SNP-u BEOGRAD - Mjuzikl „Stanica Zo“, u režiji i koreografiji istaknute slovenačke umetnice Mojce Horvat, premijerno će biti izveden 9. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, najavili su juče organizatori. Mojca Horvat je na konferenciji za novinare... »

Premijera mjuzikla "Stanica Zoo"

Građanski list četvrtak, 8. maj 2008.

Mjuzikl Stanica Zoo u koreorežiji slovenačke umetnice Mojce Horvat i produkciji Kulturnog centra Novog Sada premijerno će biti izveden sutra uveče (19) na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, najavljeno je na jučerašnoj konferenciji za novinare. Za razliku od beogradske konferencije,... »

Preživeti u urbanoj džungli

Dnevnik četvrtak, 8. maj 2008.

Mjuzikl „Stanica Zoo“, u režiji i koreografiji istaknute slovenačke umetnice Mojce Horvat, premijerno će biti izveden sutra na sceni „Pera Dobrinović“ Srpskog narodnog pozorišta, a danas od 17 i od 20 časova predpremijerno. Žanrovski određena kao ulični mjuzikl (street musical), „Stanica Zoo“ je... »

Ulični mjuzikl „Stanica Zoo” - „Brilijantin” nove generacije

24 Sata četvrtak, 8. maj 2008.

Ulični mjuzikl „Stanica Zoo”, u koreografiji i režiji Mojce Horvat, biće pretpremijerno izveden danas (17 i 20 sati), a premijerno sutra u 19 časova na sceni „Pera Dobrinović” u Srpskom narodnom pozorištu. „To je neka vrsta savremenog ‚Brilijantina‘, koja govori o problemima mladih i njihovom odnosu s odraslima”, kaže autorka. Pretpremijera uličnog mjuzikla „Stanica Zoo”, u režiji Mojce Horvat, danas na sceni „Pera Dobrinović” u Srpskom narodnom pozorištu...
INSPIRACIJA - Kako je objasnila producentkinja predstave Gordana Oreščanin, ovaj žanr nema veze sa ulicom, već se tako prevodi („street”) sa engleskog, zbog... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi