Povezane vesti

Tenis: Šarapova ponovo broj jedan

Pink četvrtak, 15. maj 2008.

Ruska teniserka Marija Šarapova preuzeće od sledećeg ponedeljka prvo mesto na WTA listi od Belgijanke Žistin Enan, koja je juče saopštila da se povlači. Šarapovoj će ovo biti četvrti put u dosadašnjoj karijeri da se nalazi na prvom mestu. Poslednji put na čelu svetske rang liste teniserki Šarapova... »

Šarapova od ponedeljka "broj jedan"

B92 četvrtak, 15. maj 2008.

B92: Šarapova od ponedeljka "broj jedan"
Ruska teniserka Marija Šarapova preuzeće od sledećeg ponedeljka prvo mesto na WTA listi od Belgijanke Žistin Enan, koja je u sredu saopštila da se povlači, a na sopstveni zahtev je skinuta sa WTA lestvice. Šarapovoj će ovo biti četvrti put u dosadašnjoj karijeri da se nalazi na prvom mestu. Poslednji put na čelu svetske rang liste teniserki Ruskinja se našla prošle godine.
"Plasman na WTA listi nikada nije predstavljao posebnu važnu stvar za mene. Nebitno da li sam prva ili peta, moj cilj je da nastavim da pobeđujem. Sve ostalo će posle toga doći na svoje mesto", izjavila je Šarapova. Enan, koja je... »

Šarapova od ponedeljka broj jedan

Mondo četvrtak, 15. maj 2008.

Marija Šarapova biće prva na WTA listi od ponedeljka posle odluke Žistin Enan da se povuče iz trke. Belgijanka je 117 nedelja bila lider, a na sopstveni zahtev biće izbrisana sa liste. Tako će, ni kriva ni dužna, Ruskinja četvrti put u karijeri doći na čelo WTA karavana. Šarapova je prvi put bila... »

Šarapova od ponedeljka prva teniserka sveta

RTS četvrtak, 15. maj 2008.

RTS: Šarapova od ponedeljka prva teniserka sveta
Nakon odluke najbolje teniserke sveta Žistin Enan da se povuče iz profesionalnog tenisa, Ruskinja Marija Šarapova od ponedeljka će preuzeti prvo mesto na WTA listi, saopštila je Ženska zeniska asocijacija. U saopstenju se navodi da će Enan, koja se 117. sedmicu nalazila na prvom mestu, na sopstveni... »

Komentari

16.05.2008 12:42
gagi
SNAJKA, neka je sa SRECOM
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Najnovije vesti

Otimačina
Kurir
pre 1 sat
Mrka popustio Hrvatima
Kurir