Povezane vesti

100 mrtvih u eksploziji naftovoda

Pink petak, 16. maj 2008.

Eksplozija u rezidencijalnom kvartu ekonomskog centra Lagosa
Više od 100 ljudi je poginulo kada je došlo do eksplozije na naftovodu u rezidencijalnom kvartu ekonomskog centra Lagosa. Požar je buknuo juče kada je kran građevinske firme polomio naftovod i prouzrokovao eksploziju, izjavio je Mojo Anibaba, šef hitne pomoći Lagosa.... »

U požaru u Nigeriji 100 mrtvih

B92 petak, 16. maj 2008.

Abudža -- Više od 100 ljudi poginulo je kada je došlo do eksplozije na naftovodu u rezidencijalnom kvartu ekonomskog centra Lagosa.
Požar je buknuo juče kada je kran građevinske firme polomio naftovod i prouzrokovao eksploziju, izjavio je Mojo Anibaba, šef hitne pomoći Lagosa. On je potvrdio smrtne slučajeve. Anibaba je dodao da je najmanje 40 osoba teško... »

U eksploziji u Nigeriji više od 100 mrtvih

Mondo petak, 16. maj 2008.

Najmanje 100 ljudi je izgubilo život kada je došlo do eksplozije na naftovodu i buknuo požar u rezidencijalnom kvartu ekonomskog centra Lagosa. Požar je buknuo kada je kran gradjevinske firme polomio naftovod i prouzrokovao eksploziju, izjavio je Mojo Anibaba, šef hitne pomoći Lagosa, i potvrdio... »

Eksplozija na naftovodu u centru Lagosa

RTS petak, 16. maj 2008.

Najmanje 100 ljudi je izgubilo život kada je došlo do eksplozije na naftovodu i buknuo požar u rezidencijalnom kvartu ekonomskog centra Lagosa. Požar je buknuo juče kada je kran građevinske firme polomio naftovod i prouzrokovao eksploziju, izjavio je Mojo Anibaba, šef hitne pomoći Lagosa, i... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi