Džajić: Dobro sam, za vikend idem kući
Džajić: Dobro sam, za vikend idem kući
Mondo sreda, 9. jul 2008.
Dragan Džajić operisan je pre dva dana na VMA zbog bolesti prostate. Prema tvrdnjama njegovog advokata Dragana Savića, koji je razgovarao sa hirurgom koji je operisao Zvezdinu legendu, njegovo stanje je stabilno. "Video sam Dragana dva sata posle operacije i bio sam sa njim i u utorak. Dobro se... »
Supruga i ćerka posetile Džajića
Blic sreda, 9. jul 2008.
Džajić se oseća dobro posle operacije na VMA
BEOGRAD - Nekadašnji direktor Crvene zvezde Dragan Džajić (62), kome je prekjuče na VMA operisana prostata, oseća se dobro, kaže za „Blic“ njegov advokat Milan Vujin. - Postoje neke manje komplikacij koje su uobičajne posle ovakvih operacija, ali nisu opasne i biće... »
Džaja uskoro ide kući
Glas javnosti sreda, 9. jul 2008.
Dragan Džajić se posle hirurške intervencije oseća dobro. Legenda srpskog fudbala pije lekove koji treba da preduprede mogući infarkt
BEOGRAD - Dan posle operacije proslavljeni fudbalski as Dragan Džajić (62) oseća se dobro, potvrdili su Glasu njegovi advokati Milan Vujin i Dragan Savić. Oni su nam takođe rekli da ni Džajić, a ni njegova supruga Branka, dok mu... »
Džajić operisan na VMA
Građanski list sreda, 9. jul 2008.
Urološko-hirurški tim VMA predvođen pukovnikom dr Novakom Milovićem operisao je Dragana Džajića. – Postoperativni oporavak je uredan i preduzimaju se sve potrebne mere daljeg lečenja – navedeno je u saopštenju. Džajić je primljen na VMA 23. aprila zbog kardioloških, neuroloških i uroloških tegoba,... »
Dobro sam, za vikend konačno idem kući!
Večernje novosti sreda, 9. jul 2008.
Dragan Džajić BEOGRAD - Osećam se dobro posle operacije i nigde ne žurim, poručio je sa VMA, preko svog advokata Dragana Savića, za "Novosti", Dragan Džajić. - Želeo bih da za vikend izađem iz bolnice i budem sa porodicom, suprugom i decom - naveo je Džajić. - Ali, ako lekari procene drugačije i... »
Komentari na drugim sajtovima
Džaja uskoro ide kući
Glas javnosti1 komentar(a)
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari