SRPSKA LIGA JE IZGUBILA RAT

Profitirala Jadranska liga

Glas javnosti sreda, 9. jul 2008.

Partizan se nadao trogodišnjem ugovoru, ostali srpski klubovi verovali su u čudo i ostanak dosadašnjeg sistema, dok su posle Skupštine Evrolige održane u Berlinu profitirali čelnici NLB lige! Srbija je dobila „B licencu“, kao i Hrvatska i Slovenija, što u praksi znači da „crno-beli“ nisu dobili... »

SRPSKA LIGA JE IZGUBILA RAT

Press sreda, 9. jul 2008.

Kapičić: Dobro je što Partizan nije dobio trogodišnji ugovor od Evrolige, ali i ovaj sistem bodovanja je štetan po nas. Jadranska liga će „pojesti" našu ligu, jer ona donosi 15, a naša svega pet poena
Dragan Kapičić, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, kaže da je domaća liga u ponedeljak i zvanično izgubila „rat" sa Jadranskom, te da će se posledice takvog razvoja situacije tek osetiti u našem nekada najtrofejnijem sportu!... »

NEBOJŠA ČOVIĆ "PREZADOVOLJAN"

Press sreda, 9. jul 2008.

Prvi čovek FMP-a Nebojša Čović, s primetnom dozom ironije u glasu, kaže da je „prezadovoljan" odlukom Skupštine Evrolige da Srbija ubuduće dobija predstavnika u Evroligi na osnovu bodovnog sistema, ali napominje da se klub iz Železnika spremio i na takav koncept takmičenja.
- Ne znam šta bih vam rekao na tu temu, osim da sam prezadovoljan što se konačno pokazalo u kom pravcu će dalje ići srpska košarka... Sada se potvrdilo sve ono što sam pričao svih ovih godina, od 2000. naovamo, samo što to... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi