Pavlu Strugaru sedam i po godina zatvora

Pavlu Strugaru sedam i po godina zatvora

Politika petak, 18. jul 2008.

Konačnom presudom Žalbeno veće Haškog tribunala penzionisanom generalu JNA umanjilo prvostepenu kaznu za pola godine
Žalbeno veće Haškog tribunala kojem je predsedavala sudija Andresija Vaz juče je penzionisanog generala JNA Pavla Strugara (75), optuženog za granatiranje zaštićenog istorijskog jezgra Dubrovnika u decembru 1991. godine,... »

Strugaru sedam i po godina zatvora

Građanski list petak, 18. jul 2008.

HAG – Haški tribunal juče je pravosnažno osudio penzionisanog generala JNA Pavla Strugara na sedam i po godina zatvora zbog granatiranja Starog grada u Dubrovniku u decembru 1991. i tako je umanjio prvostepenu kaznu za pola godine. Apelaciono veće tribunala odbacilo je time žalbu odbrane na... »

Strugaru smanjena kazna

Večernje novosti petak, 18. jul 2008.

HAG - Haški tribunal u četvrtak je pravosnažno osudio penzionisanog generala JNA Pavla Strugara na sedam i po godina zatvora zbog granatiranja Starog grada u Dubrovniku u decembru 1991, umanjivši tako prvostepenu kaznu za pola godine. Apelaciono veće Tribunala odbacilo je time žalbu odbrane na... »

Komentari

18.07.2008 18:00
trebinjac
Pozdrav Generalu. Vi nazalost zavrsiste u Hagu, a vas vojnik u Skandi. Kao sto znate Vasi vojnici i gradjani Trebinja su protjerani 93mart. Ovim pute zelim da Vas pozdravim i zazelim dobro zdravlje. I na kraju da dodam bruka-sramota za Vas. A za mene je lako, sacuvao sam obraz a igra jos traje, a kad ce zavrsiti treba pitat Kamenka K. jos je dobrog zdravlja vidim na Tv. Eh moj Generale. "
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi