Povezane vesti

„Ne“ Uniji ako traži priznanje Kosmeta!

Glas javnosti nedelja, 20. jul 2008.

MOSKVA - Šef diplomatije Vuk Jeremić očekuje da EU neće prisiljavati Srbiju da izmeni svoju principijelnu poziciju o Kosovu da bi stupila u Uniju. - Ja to ne očekujem, ali hipotetički, ako se to desi - Srbija će reći ne - istakao je Jeremić u intervjuu ruskoj agenciji Interfaks, a preneo Tanjug.... »

Jeremić: Ne očekujem pritisak EU radi Kosova

Politika nedelja, 20. jul 2008.

Srbija nije protiv prisustva Euleksa u određenoj formi u Srbiji, uključujući i Kosovo, kaže šef srpske diplomatije
Moskva – Ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić založio se juče za nastavak traženja rešenja za status Kosova i Metohije pregovorima i izrazio očekivanje da Evropska unija neće prisiljavati Srbiju da izmeni svoju... »

Komentari

20.07.2008 10:06
Bato
Ne... Jeremicu uvek kad ste ti i Tadic ovako blebetali i lupali gluposti samo mesec do dva ste uradili drugacije i to na kolenima a onda ste pricali i pricate kako ste uspeli da uradite veliku stvar za Srbiju. Tolko ste ponizni i mizerni da mi se gadi da Vas vise vidim i bilo sta procitam. Pomislite se samo da se kolo srece okrece i da cete Vi sedeti na klupi za ovaj sram Srpskog Naroda. Dosta lazi recite istinu to je postenije a ne Vi ce te da kazete ovo ili ce te da uradite ono. Sram Vas bilo LAZOVI.
20.07.2008 12:51
pera
pa koliko su ti puta rekli da moras da priznas kosovo, pa tek onda RAZGOVORI o pristupanju eu, za mene a verujem i mnoooooge SRBE, to jeste PRITISAK, osim ako ti to kao i svi politicari, drugacije zoves, ma ti si bre...
20.07.2008 12:56
cane
SRBIJA je odavno rekla NEEEEE, sad samo jos ti i tvoja partija
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi