Ljajić: Ne znamo gde su begunci

Ljajić: Ne znamo gde su begunci

B92 nedelja, 20. jul 2008.

B92: Ljajić: Ne znamo gde su begunci
Beograd, Sarajevo -- Rasim Ljajić izjavio je da "niko od nadležnih" u Srbiji ne zna gde se kriju preostala trojica haških begunaca.
"Mi ne kažemo da trojica haških optuženika, Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Goran Hadžić, nisu u Srbiji, ali ne možemo stopostotno da tvrdimo da jesu", rekao je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom... »

Ljajić: Ne znamo gde su haški begunci

Blic nedelja, 20. jul 2008.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da "niko od nadležnih" u Srbiji ne zna gde se kriju preostala trojica haških begunaca. Mi ne kažemo da trojica haških optuženika, Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Goran Hadžić, nisu u Srbiji, ali ne možemo... »

Komentari

20.07.2008 11:06
bubica
Pa ti G. LJajicu nikada nisi ni znao, a oni se setaju po Srbiji. Igras istu politiku od ranije, ali ona ooga puta nece proci.
20.07.2008 13:11
Simeon
Verujemo vam, sve vam verujemo.
20.07.2008 15:07
Darko
Ako neznašš gde su begunci i kako njima tvrdiš da Ljajiću, onda lepo zamoli gospodu iz evropske da dođu pa neka oni tražu, mislim da oni bolje znaju nego ti, sigurno će da ih nađu... Ljajiću, zezaju te a ti nisi shvatio da je to politika ucene.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi