Povezane vesti

Deo novih pasoša nije ispravan

B92 ponedeljak, 21. jul 2008.

B92: Deo novih pasoša nije ispravan
Beograd -- Kako saznaje B92, problem sa jednim brojem novih pasoša je u jednom od sedam sistema zaštite koji ne funkcioniše.
Podsetimo, zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić ranije je izjavio da jedan broj pasoša ne zadovoljava potrebne standarde i propise EU. Potpredsednik vlade Božidar Đelić izjavio je da je uveren da tehnički nedostaci... »

Novi pasoši sa tehničkim greškama

Mondo ponedeljak, 21. jul 2008.

Zbog tehničkih nepravilnosti prilikom prve isporuke novih pasoša Srbije, u ponedeljak je, na inicijativu zamenika predsednika vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, održan sastanak s potpredsednikom vlade za evropske integracije Božidarom Đelićem i rukovodstvom Zavoda za izradu... »

Otklanjanje poteškoća oko pasoša

Pink ponedeljak, 21. jul 2008.

Đelić očekuje prve pasoše od 7. avgusta
Potpredsednik vlade Božidar Đelić izjavio je danas da je uveren da uočeni tehnički nedostaci neće odložiti izdavanje novih pasoša Srbije. Očekujemo prve putne isprave oko 7. avgusta. Upoznati smo sa akcionim planom za otklanjanje tih teškoća. (Potpredsednik vlade i... »

Tehničke nepravilnosti na novim pasošima

Građanski list ponedeljak, 21. jul 2008.

BEOGRAD – Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić sastaće se danas, na njegovu inicijativu, s potpredsednikom vlade zaduženim za evropske integracije Božidarom Đelićem i rukovodstvom Zavoda za izradu novčanica kako bi se rešili uočeni problemi kvaliteta novih pasoša. Dačić je juče rekao... »

Pasoši puni "rupa"

Večernje novosti ponedeljak, 21. jul 2008.

ZAMENIK premijera i ministar policije Ivica Dačić sastaće se u ponedeljak, na svoju inicijativu, sa potpredsednikom Vlade za evropske integracije Božidarom Đelićem i rukovodstvom Zavoda za izradu novčanica kako bi se rešili uočeni problemi kvaliteta novih pasoša. Dačić je u nedelju rekao da je... »

Komentari

21.07.2008 02:36
Steva Blagojevic
Nije mi jasno zasto Srbija ima krunu
na zastavi i grbu, pa i na pasosima,
a nije kraljevina?
Sta to novi "demokratski" vladari
Srbije time hoce da pokazu ili dokazu?
Kao da Srbija nema i vise nego dovoljno
protivrecnosti.
21.07.2008 09:03
nslavic
Koliko su nesposobni najodgovorniji u srpskoj vladi govori i podatak da oni neznaju napraviti ni pasoše, niti registarske tablice za automobile. Kako onda očekivati od njih da naprave autoputeve ili most kod Beške ili da elektrificiraju prugu od Niša do Dimitrovgrada ili bilo šta drugo. Teško je i nabrojati sve što je potrebno uraditi da bi smo uhvatili priključak naprimer sa Rumunijom i Bugarskom. Srbijo, molimo se Bogu za spas iz provalije u koju smo upali, samo tako možemo iz blata u koje nas sve dublje guraju ovi političari na vlasti.
21.07.2008 16:10
itl
Slazem se sa predhodnim komentarom!!! Mozda i urade nesto ako vladu naprave Japanci!!!!!
21.07.2008 21:21
Hocu pasos
Ljudi, pasos mi je istekao pre neki dan, ne mogu da obnovim boravak u zemlji u kojoj se nalazim!!! Najverovatnije krajem septembra bi trebao da putujem za Kanadu, na nastavak studija. Stari pasos mi je istekao, podnosenje zahteva za novi pasos u Diplomatsko-konzularnim predstavnistvima pocinje tek 1.10, a pasosu najranije mogu da se nadam 1.12! I da izvadim ponovo stari traje samo do nove godine!

Ambasade obicno traze da pasos vazi najmanje 6 meseci da bi izdali vizu!!!!

Sta da radim ne mogu da budem pametan!

Eto kako se rusi ugled nase zemlje u inostranstvu.
21.07.2008 21:24
hocu pasos
Ljudi, pasos mi je istekao pre neki dan, ne mogu da obnovim boravak u zemlji u kojoj se nalazim!!! Najverovatnije krajem septembra bi trebao da putujem za Kanadu, na nastavak studija. Stari pasos mi je istekao, podnosenje zahteva za novi pasos u Diplomatsko-konzularnim predstavnistvima pocinje tek 1.10, a pasosu najranije mogu da se nadam 1.12! I da izvadim ponovo stari traje samo do nove godine!

Ambasade obicno traze da pasos vazi najmanje 6 meseci da bi izdali vizu!!!!

Sta da radim ne mogu da budem pametan!
Jel moze neko iz Vlade, Ministrastva unutrasnjih poslova, dijaspore, spoljnih poslova da mi to objasni i sta da kazem sluzbenicima zemlje u kojoj se nalazim i ambasadama u koje idem???

Mozda nisam jedinstven slucaj?

Eto Kosovo juce postalo drzava i danas izdaju pasose, odoh da uzmem drzavljnastvo Kosova, a ovi nasi mart, april, jul,...

Eto kako se rusi ugleda nase zemlje u inostranstvu.
21.07.2008 22:28
Baneks
Nije mi jasno zasto Srbija ima krunu
na zastavi i grbu, pa i na pasosima,
a nije kraljevina?
Sta to novi "demokratski" vladari
Srbije time hoce da pokazu ili dokazu?
Kao da Srbija nema i vise nego dovoljno
protivrecnosti.

ZATO STO GRB I ZASTAVA PONEKAD PREDSTAVLJAJU NESTO ISTORIJSKO, NEKO NASLEDJE IZ RANIJIH VREMENA. GRB O ZASTAVA NE BI TREBALO DA SE MENJAJU BEZ OBZIRA NA OBLIK DRUSTVENOG UREDJENJA.
TO POSTOJI OD NASTANKA SRPSKE DRZAVE I ZATO JE JOS UVEK TU.
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Najnovije vesti

Prave se ludi
Kurir
pre 1 sat
Otvara školu za dame!!!
Kurir
pre 1 sat
Gutač eksera
Kurir
pre 1 sat