Povezane vesti
Tadić očekuje pravedno suđenje
Pink pre 43 dana
Haški tribunal mora nepristrasno suditi optuženima za ratne zločine
Predsednik Srbije Boris Tadi ocenio je da je pronalaženje i hapšenje Radovana Karadžića rezultat privrženosti nove vlasti poštovanju međunarodnog prava, zakona Srbije i činjenice da se mora utvrditi odgovornost pojedinaca za... »
Istraga o lažnim dokumentima
B92 pre 43 dana
Beograd -- Lična karta Radovanu Karadžiću na ime Dragana Dabića izdata je u Rumi, saznaje B92. Karadžić u Hagu možda već za vikend.
Policija proverava ko je omogućio Karadžiću da preduzme lažni identitet, a proverava i da li je Karadžić, kao prethodno Stojan Župljanin, preuzeo identitet osobe koja je već postojala. Radovan Karadžić biće izručen Tribunalu... »
Karadžić će se u Hagu braniti sam
Pink pre 44 dana
Advokat: Žalba u petak u 19.55
Advokat Radovana Karadžića Svetozar Vujačić najavio je da će se bivši predsednik Republike Srpske pred sudom u Hagu braniti sam. On je najavio da će u petak, 25. jula, poslati žalbu Okružnom sudu u Beogradu na rešenje o ispunjenosti uslova za izručenje bivšeg... »
Džozef: Nadam da je Hag naučio nešto od suđenja Miloševiću
Glas Amerike pre 44 dana
Gost Otvorenog studija Glasa Amerike bio je Edvard Džozef, nekadašnji funkcioner UN u BiH, trenutno angažovan na uglednom institutu spoljnopolitičkih studija univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu (SAIS). GLAS AMERIKE: Gospodine Džozef, bili ste u BiH u vreme rata, kad je Radovan Karadžić... »
Advokat: Karadžić planirao da se preda u januaru
Studio B pre 44 dana
Nekadašnji vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić nameravao je da se preda u januaru 2009. godine, jer bi tada za njega bili nadležni sudovi u Srbiji, rekao je za internet-izdanje magazina "Špigel" advokat Svetozar Vujačić.
Vujačić je najavio da će se pred Haškim tribunalom Karadžić braniti sam. "Imaće samo četvoročlani ili petočalni savetodavni tim u kojem ćemo pored ostalih biti ja i Kosta Čavoški, predsednik Odbora za istinu o Radovanu Karadziću.... »
Karadžić će se braniti sam u Hagu
RTS pre 44 dana
Advokat Radovana Karadžića Svetozar Vujačić najavio je da će se bivši predsednik Republike Srpske pred sudom u Hagu braniti sam. "Karadžić će u Srbiji imati pravni, odnosno stručni tim, koji će mu pomagati u odbrani, ali će se pred Haškim sudom braniti sam, kako to na maestralan način radi i... »
Karadžić će se braniti sam
Dojče vele pre 44 dana
Hamburški nedeljnik "Špigel" u onlajn izdanju objavljuje intervju sa Svetozarom Vujačićem, advokatom Radovana Karadžića. Vujačić najavljuje da će Karadžić imati tim savetnika i da će se u Hagu braniti sam.
Advokat Svetozar Vujačić tvrdi da je Radovan Karadžić uhapšen u petak, u autobusu 73 između Novog Beograda i Batajnice. Karadžić je, navodno, bio krenuo na kraći odmor u Vrdnik i u prtljagu je imao kapu za kupanje i kupaće gaće.... »
Vujačić: Karadžić će se braniti sam u Hagu
Mondo pre 44 dana
Advokat Radovana Karadžića Svetozar Vujačić najavio je da će se bivši predsednik Republike Srpske pred sudom u Hagu braniti sam. "Karadžić će u Srbiji imati pravni, odnosno stručni tim, koji će mu pomagati u odbrani, ali će se pred Haškim sudom braniti sam, kako to na maestralan način radi i... »
Rojters: Brzo suđenje Karadžiću
B92 pre 44 dana
London -- Sudije Tribunala pokušaće da sprovedu brzo suđenje Karadžiću i izbegnu spore procese iz prošlosti, piše agencija Rojters.
Britanska agencija navodi procenu eksperata da će glavni tužilac Serž Bramerc i njegov tim advokata nastojati da izbegnu maratonsko suđenje kakvo je bilo bivšem predsedniku Jugoslavije i Srbije Slobodanu Miloševiću koje je... »
uskoro izručenje karadžića
Kurir pre 44 dana
BEOGRAD - Koordinatori Akcionog tima za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić i Vladimir Vukčević objavili su juče da se Radovan Karadžić krio u Beogradu i okolini, gde je i uhapšen, pod lažnim identitetom alternativnog lekara Dragana Dabića. Ljajić i Vukčević tvrde da je Karadžić uhapšen u... »
Izručenje najverovatnije u petak
Danas pre 44 dana
Beograd - Karadžić bi mogao da se u Hagu nađe već u petak, nezvanično saznaje Danas. Mada, tačan dan izručenja zavisi od brzine sprovođenja zakonske procedure. Portparol Bruno Vekarić ocenio je juče da je nezahvalno predviđati kada bi Karadžić mogao da se nađe u Hagu. On je novinarima ispred... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Sram i grdoba.
ne daj da nas vode u jame tamne,
ne daj dusmanima da nam dusu vade,
Srbijo majko, probidi se sada...
Zar ne cujes plac i lelek nas
zar okreces ledja sad kada boli
Srbijo majko...
Ako si na Kosovu onda ste mozda jadni, mada jeste da zivite u strahu ali ste i dalje na budzetu Srbije, ali ako si izbeglica sa Kosova, onda bi i ja voleo da se "zlopatim" kao i vi, pa da kupim pola Srbije! Ne znam ni jednog sa Kosova koji nema kucu(stan), dobra kola, dobar posao. Pa ako ste vi jadni, ne znam ko je onda dobar?
zar ne vide da ta evropska unija (novo rimsko carstvo)posmatra kolika nam je glupost neogranicena.
lepo je rekao nas patrijarh Pavle: "niko nas ne moze tako poniziti kao mi sami sebe", i to upravo radimo.
bravo braco srbi samo napred, pokazimo nasu neogranicenu glupost.
Na svakom koraku se setim Arcibalda Rajsa.
sve srbe poslati na kampovanje u blizini haskog tribunala, i to bez viza, a zlu ne trebalo, sic!