Povezane vesti
Radovan je obmanut!
Glas javnosti četvrtak, 24. jul 2008.
Amerika nije ispoštovala svoju stranu sporazuma Karadžić-Holbruk. Hapšenje to potvrđuje. Niko, pa ni sam Karadžić, ne zna gde je nestao original sporazuma niti u čijoj režiji se to dogodilo
BEOGRAD - Sporazum Karadžić - Holbruk postoji! Ovako je, kategorično i bez oklevanja, odgovorio branilac nedavno uhapšenog haškog optuženika Radovana Karadžića, advokat Svetozar Vujačić, na pitanje da li će javnost konačno videti... »
Buha: Karadžić je imao dogovor sa Holbrukom
Mondo četvrtak, 24. jul 2008.
Bivši ministar spoljnih poslova Republike Srpske i bliski saradnik Radovana Karadžića izjavio je da postoje dva dogovora sa SAD da se Karadžić povuče iz politike,a da će za uzvrat biti oslobođen haške optužnice. "Prisustvovao sam tom dogovoru sa Ričardom Holbrukom. Dogovor je postignut juna 1996.... »
Gde je Holbrukov potpis
Glas javnosti četvrtak, 24. jul 2008.
BEOGRAD - Hapšenjem Radovana Karadžića prekršen je sporazum Karadžić - Holbruk, jer je prvi predsednik Republike Srpske živeo u skladu s tim sporazumom, u kom je najbitnija tačka da je Karadžić izuzet iz nadležnosti Haškog tribunala - kaže za Glas Vlado Nadaždin, šef kabineta nekadašnjih ministara... »
Buha: Karadžić imao dva dogovora sa Holbrukom
RTV četvrtak, 24. jul 2008.
BEOGRAD - Bivši ministar spoljnih poslova Republike Srpske i bliski saradnik Radovana Karaddžića je izjavio da postoje dva dogovora sa SAD da se Karadžić povuče iz politike,a da će za uzvrat biti oslobođen haške optužnice. "Prisustvovao sam tom dogovoru sa Ričardom Holbrukom. Dogovor je postignut... »
Tražili da nestane
Večernje novosti četvrtak, 24. jul 2008.
Karadžićev saradnik Aleksa Buha BIO sam preneražen. Prvo činjenicom da je to Radovan Karadžić, drugo da je na takav način uhapšen - kaže Aleksa Buha, jedan od najbližih političkih saradnika Radovana Karadžića, prisećajući se ponedeljka uveče, kada su ga tom vešću probudili prijatelji. Aleksa Buha,... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Ne ide mi u glavu da se neko plasi Haskog suda da potpise licnu kapitulaciju u zamenu da ga ne proganja gore pomenuti sud - veoma logicno nema sta
Tu i nema nekog komentara!! Svako zna ko bar malo prati istoriju ratovanja SAD od 1945g do danas da su zapocinjale i zavrsavali su ih lazima. Samo je nejasno kako Srpski etnos nemoze izabrati politicare koji ce to na vreme spoznati!!?