Vujačić: Sinovac bio jedini Karadžićev jatak
Vujačić: Sinovac bio jedini Karadžićev jatak
Blic subota, 26. jul 2008.Branilac haškog optuženika Radovana Karažića advokat Svetozar Vujačić potvrdio je danas da su istiniti navodi u medijima da je sinovac bivšeg predsednika Republike Srpske, Dragan Karadžić, bio njegov jedini jatak. Vujačić smatra da se protiv Dragana Karadžića ne može podneti prijava za krivično... »
Dragan Karadžić: Jedini Radovanov "jatak" sam ja
RTV subota, 26. jul 2008.BEOGRAD - Sinovac Radovana Karadžića, Dragan Karadžić, izjavio je za za Novosti da je on jedini pomagao stricu u skrivanju prethodnih nekoliko godina. "Ja sam Radovanu bio jedina veza sa spoljnim svetom i porodicom. Trajalo je to punih pet-šest godina. To je bila moja moralna obaveza i moj dug... »
Sinovac: Bio sam jedini Radovanov jatak
Mondo subota, 26. jul 2008.Dragan Karadžić, sinovac Radovana Karadžića, rekao je da je on jedini pomagao stricu u skrivanju prethodnih nekoliko godina i da se ne plaši posledica. "Ja sam Radovanu bio jedina veza sa spoljnim svetom i porodicom. Trajalo je to punih pet-šest godina. To je bila moja moralna obaveza, moj dug... »
Dragan Karadžić: Ja, jatak
B92 subota, 26. jul 2008.Beograd -- Sinovac Radovana Karadžića, Dragan Karadžić, izjavio je za "Novosti" da je on jedini pomagao stricu u skrivanju poslednjih godina.
"Ja sam Radovanu bio jedina veza sa spoljnim svetom i porodicom. Trajalo je to punih pet-šest godina. To je bila moja moralna obaveza, moj dug prema porodici. Ne plašim se posledica", izjavio je Dragan Karadžić. Dragan Karadžić... »
Bio sam jedini jatak !
Večernje novosti subota, 26. jul 2008.Dragan Karadžić JA sam Radovanu bio jedina veza sa spoljnim svetom i porodicom. Trajalo je to punih pet-šest godina. To je bila moja moralna obaveza, moj dug prema porodici. Ne plašim se posledica. Zašta da brinem? Ko će da mu pomogne ako neću ja? Ovako za “Novosti” ekskluzivno govori Dragan... »
Karadžić neće da oda jatake
Press subota, 26. jul 2008.Bivši predsednik RS tvrdi da se šest godina u Srbiji krio bez ičije pomoći i da mu je bilo žao svih ljudi koji su maltretirani zbog njega
Ostavite mi porodicu na miru... Radovan Karadžić Radovan Karadžić izjavio je juče da se punih šest godina u Srbiji krio potpuno sam, bez ičije finansijske ili bilo kakve druge pomoći! Karadžić tvrdi i da Ratka Mladića nije video... »
Komentari na drugim sajtovima
Bio sam jedini jatak !
Večernje novosti1 komentar(a)
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark d.o.o.

Komentari
Gde je 36 miliona sto rece Dodik? Da ih nije pojela baja ili vi gospodo iz NSD-a? Bilo je cast boriti se za otadzbinu. Pod vodstvom takvih ljudi. Sloboda i cast nemaju cenu!
====================================
+ Ulica Dragana Saleta Karadzica +
+ Radovanogov jataka +
+==================================+
Trebala bi da se pise peticija, da bi se menjala Gagarinova ulica