Povezane vesti
Jeremić: Srpski Ustav ne dozvoljava izručenje košarkaša Miladina Kovačevića u SAD
RTV pre 41 dan
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić prenio je u telefonskom razgovoru američkom senatoru Hilari Klinton da Srbija ne može da izruči Miladina Kovačevića, jer Ustav Srbije ne dozvoljava izručenje srpskih državljana drugim zemalja. "Neverovatno mi je žao zbog celog događaja i saosećam s... »
Srbija neće izručiti Kovačevića Amerikancima
Mondo pre 41 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić rekao je američkoj senatorki Hilari Klinton da vlasti u Beogradu neće izručiti Miladina Kovačevića jer ustav države ne dozvoljava izručenje srpskih državljana drugim zemljama. "Neverovatno mi je žao što se ovaj događaj ikada dogodio i želim da izrazim... »
Tužilaštvo hoće da Kovačeviću sudi u Srbiji
Blic pre 42 dana
SAD uputile diplomatsku notu
Miladin Kovačević BEOGRAD - Državno tužilaštvo Srbije uputiće zahtev američkim vlastima da dostave dokumentaciju o slučaju Miladina Kovačevića kako bi mu se sudilo u Srbiji, saznaje „Blic“. Američke vlasti taj zahtev će razmatrati kada stigne, ali u ovom trenutku SAD... »
Jeremić sa Klintonovom o Kovačeviću
Pink pre 42 dana
Jeremić: Nema izručenja
Šef diplomatije Vuk Jeremić razgovarao je telefonom sa američkom senatorkom Hilari Klinton o slučaju Miladina Kovačevića. "Neverovatno mi je žao zbog celog događaja i saosećam s porodicom Štajnhauer", rekao je Jeremić i ponovio da Ustav Srbije ne dozvoljava izručenje... »
Jeremić sa Klintonovom o Kovačeviću
B92 pre 42 dana
Njujork -- Šef diplomatije Vuk Jeremić razgovarao je telefonom sa američkom senatorkom Hilari Klinton o slučaju Miladina Kovačevića.
"Neverovatno mi je žao zbog celog događaja i saosećam s porodicom Štajnhauer", rekao je Jeremić i ponovio da Ustav Srbije ne dozvoljava izručenje srpskih državljana drugim zemalja, preneli su američki mediji. "Međutim, mogu da... »
Bez ultimatuma za izručenje
Danas pre 42 dana
Ambasada SAD dostavila diplomatsku notu Ministarstvu spoljnih poslova zbog Miladina Kovačevića, saznaje Danas
Beograd - Američka ambasada dostavila je 22. jula diplomatsku notu Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i formalno, u pisanoj formi, ponovila da Srbija treba da uhapsi i preda nadležnim organima u SAD Miladina Kovačevića,... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Ameri znaju da njemu ovde neće biti sudjeno a i tip je pobegao!