Nole uzbuđen zbog OI
Cilj osvajanje medalje
Glas javnosti petak, 8. avgust 2008.
Uzbuđen sam i jedva čekam da izađem na teren. Obaveze na drugim takmičenjima nisu dozvolile da ranije dođem u Peking, međutim, pokušaću da sa Zimonjićem treniram dubl i da budemo spremni za početak turnira
Srpska ekspedicija u Pekingu polako, ali sigurno kompletira redove. Posle prve i druge teniserke sveta, Ane Ivanović i Jelene Janković, u Peking je juče stigao i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Treći teniser sveta je sa... »
Nole kompletirao srpski tim
Kurir petak, 8. avgust 2008.
Posle Ivanovićeve i Jankovićeve, u Peking juče doputovao i Novak Đoković
Nakon što su dan ranije u Peking doputovale naše teniserke, juče je u kinesku prestonicu, vidno raspoložen, stigao i veliki srpski adut na ovim igrama Novak Đoković. - Uzbuđen sam i jedva čekam da izađem na teren. Predstavljam... »
Nole uzbuđen zbog OI
Građanski list petak, 8. avgust 2008.
Naš najbolji teniser Novan Đoković juče je doputovao je u Peking: – Uzbuđen sam i jedva čekam da izađem na teren. Činjenica da sam ovde i da predstavljam svoju zemlju je velika čast i zadovoljstvo i, naravno, pokušaću da osvojim jednu od medalja – rekao je Đoković novinarima na aerodromu u Pekingu.... »
NOLE: OSVOJIĆU MEDALJU U PEKINGU!
Press petak, 8. avgust 2008.
Velika mi je čast što predstavljam Srbiju na Olimpijskim igrama, jedva čekam da počnu takmičenja. Moj cilj je jasan - hoću medalju, rekao Novak Đoković juče po dolasku u Peking
Najbolji srpski teniser Novak Đoković odmah po dolasku u Peking rekao je da mu je cilj da osvoji olimpijsku medalju! Nole je juče u ranim jutarnjim časovima stigao u kinesku prestonicu, ležerno obučen u kariranu košulju i... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark