Dejanović: Rešenje za opstrukciju
Dejanović: Rešenje za opstrukciju
B92 petak, 8. avgust 2008.Beograd, Jagodina -- Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović rekla je da će tokom nastavka sednice koristiti novu taktiku protiv opstrukcije.
"Ta nova taktika ne sme da se shvati kao neka moja lična rigoroznost. Ali, od 2. septembra neće se raditi kao do sada. U poziciji sam da kratim vreme i da poslanike ograničim na tri minuta, koliko im pripada. Biće opomena,... »
DSS: Tražićemo ostavku predsednice parlamenta
RTV petak, 8. avgust 2008.BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) će zatražiti ostavku predsednice Skupštine Srbije Slavice Đukić - Dejanović, a zatim i dogovor poslaničkih grupa o nastavku rada parlamenta u demokratskoj atmosferi, izjavio je danas direktor medijske službe te stranke Slobodan Vuksanović. "DSS nema... »
Najavila strogoću - traže njenu smenu
Mondo petak, 8. avgust 2008.Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović najavila je "novu taktiku" protiv opstrukcije rada parlamenta, a Demokratska stranka Srbije - da će zatražiti njenu ostavku. DSS će, zatim, tražiti i dogovor poslaničkih grupa o nastavku rada parlamenta u demokratskoj atmosferi, izjavio je... »
"Nova taktika" rada Skupštine
RTS petak, 8. avgust 2008.Predsednik Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović najavila je od 2. septembra "novu taktiku" rada parlamenta, jer će poslanike za govornicom ograničiti na tri minuta, biće opomena, oduzimanja reči, udaljavanja sa sednice, a i novčanih kazna. "Ta nova taktika ne sme da se shvati kao neka moja... »
Đukić-Dejanović: Od septembra strožija pravila u skupštini
Blic petak, 8. avgust 2008.Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da ne očekuje da će nastavak sednice parlamenta proći bez političkih tenzija i najavila da će od 2. septembra koristiti novu taktiku protiv opstrukcije u skupštini. "Ta nova taktika ne sme da se shvati kao neka moja lična rigoroznost.... »
Rešenje za opstrukciju
Pink petak, 8. avgust 2008.Dejanović: Ne bojim se da će opozicija da me smeni
Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović rekla je da će tokom nastavka sednice koristiti novu taktiku protiv opstrukcije. "Ta nova taktika ne sme da se shvati kao neka moja lična rigoroznost. Ali, od 2. septembra neće se raditi kao do sada. U poziciji sam da... »
Đukić Dejanović: Okrećem drugi list u parlamentu
RTV petak, 8. avgust 2008.BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da ne očekuje da će nastavak sednice parlamenta proći bez političkih tenzija i najavila da će od 2. septembra koristiti novu taktiku protiv opstrukcije u skupštini. "Ta nova taktika ne sme da se shvati kao neka moja lična... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari
Svi znamo kako je završio...
Slobodan im se prevrće po grobu, a oni se "uživeli" u ulogu.