Obama nominovan za predsedničkog kandidata
Obama nominovan za predsedničkog kandidata
RTS četvrtak, 28. avgust 2008.Senator iz Ilinoisa, Barak Obama, zvanično je nominovan za predsedničkog kandidata Demokratske stranke na novembarskim izborima. O prihvatanju nominacije trebalo bi da se izjasni u večerašnjem govoru na denverskom stadionu. "Proglašavam da je senator Barak Obama aklamacijom izabran za demokratskog... »
Obama kandidat za predsednika SAD
B92 četvrtak, 28. avgust 2008.Denver -- Barak Obama zvanično je postao prvi Afroamerikanac koji se bori za mesto predsednika SAD jer je izglasan za kandidata demokrata
Obama je zvanično, aklamacijom, odabran za predsedničkog kandidata Demokratske stranke na konvenciji stranke u Denveru. Predsedavajuća konvencije i predsednica Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi je odmah objavila da je... »
SAD: Obama nominovan za predsednika (VIDEO)
Mondo četvrtak, 28. avgust 2008.Senator iz Ilinoisa, Barak Obama, noćas je i formalno nominovan za predsedničkog kandidata Demokratske stranke na novembarskim predsedničkim izborima u SAD. "Proglašavam da je senator Barak Obama aklamacijom izabran za demokratskog predsedničkog kandidata", objavila je Nensi Pelozi, predsedavajuća... »
Klintonova: Obama - moj kandidat
Glas javnosti četvrtak, 28. avgust 2008.NJujorška senatorka se u nadahnutom govoru na konvenciji snažno zauzela za jedinstvo stranke u interesu izborne pobede i budućnosti Amerike i pohvalila Obamin izbor Bajdena za potpredsedničkog kandidata Demokratske partije
„Ni na koji način. Nikako. Ne Mekejn! Barak Obama je moj kandidat! On mora da bude naš predsednik!“. Ovu rečenicu je uz burno odobravanje na konvenciji demokrata SAD izgovorila niko drugi nego donedavna žestoka rivalka Baraka... »
Komentari na drugim sajtovima
Klintonova: Obama - moj kandidat
Glas javnosti1 komentar(a)
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari