Povezane vesti
Nikolić: Na konsultacije sa predsednicom Skupštine neću doći
RTV četvrtak, 28. avgust 2008.BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da neće učestvovati u konsultacijama s predsednicom parlamenta Slavicom Đukić - Dejanović, jer nije ni pozvan kako bi trebalo. "Ovako kako sam pozvan, a ovako kako sam raspoložen, sigurno neću doći", rekao je... »
Pripreme za sednicu Skupštine
B92 četvrtak, 28. avgust 2008.Beograd -- Vladajuća koalicija najavljuje da će podržati sve mere da se obezbedi normalan rad parlamenta koji počinje u utorak, 2 septembra.
Kako sada stvari stoje, Skupština neće ni u utorak početi da raspravlja o sporazumima koji su na dnevnom redu sednice. Predsednica parlamenta zakazala je za ponedeljak konsultacije šefova poslaničkih grupa kako bi se dogovorili o... »
Konsultacije u ponedeljak, bez radikala
Blic četvrtak, 28. avgust 2008.Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović zakazala je za ponedeljak konsultacije šefova poslaničkih grupa, radi postizanja dogovora o efikasnijem radu parlamenta, a najveća opoziciona stranka SRS danas je najavila da se neće odazvati pozivu. Predstavnici vladajućih stranaka učestvovaće... »
Nikolić:Neću na konsultacije, loše sam pozvan
Mondo četvrtak, 28. avgust 2008.Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da neće učestvovati u konsultacijama s predsednicom parlamenta Slavicom Đukić - Dejanović, jer nije ni pozvan kako bi trebalo. "Ovako kako sam pozvan, a ovako kako sam raspološen, sigurno neću doći", rekao je Nikolić i... »
Nikolić:Neću na konsultacije, loše sam pozvan
Mondo četvrtak, 28. avgust 2008.Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da neće učestvovati u konsultacijama s predsednicom parlamenta Slavicom Đukić - Dejanović, jer nije ni pozvan kako bi trebalo. "Ovako kako sam pozvan, a ovako kako sam raspološen, sigurno neću doći", rekao je Nikolić i... »
Đukić-Dejanović: Konsultacije u ponedeljak
Studio B četvrtak, 28. avgust 2008.Predsednica Skupštine Srbije Slavića Đukić Dejanović je za ponedeljak u 13 sati zakazala konsultacije sa šefovima svih parlamentarnih stranaka o nastavku rada i izrazila nadu da će dogovor biti postignut.
Đukić-Dejanović je agenciji Beta rekla da se o deblokadi rada parlamenta već vode međustranačke konsultacije i da se nada će do ponedeljka biti postignut kompromis, da će se sve stranke odreći nečega i omogućiti da skupština radi... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2012 Netmark d.o.o.

Komentari
stavovi su vam kao da ste se izlegli u epruveti kao da i vaša majka nije krezuba...