Zeman: Razočaran sam, ali su Kiprani zaslužili uspeh

Zeman: Razočaran sam, ali su Kiprani zaslužili uspeh

Blic petak, 29. avgust 2008.

Nakon katastrofe u kvalifikacijama za Kup UEFA
Posle nerešene igre u produžecima revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA protiv kiparskog Apoela (3:3), trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman je bio razočaran eliminacijom sa međunarodne scene. "Žao mi je što je Crvena zvezda ispala na ovakav način. Moram,... »

Zeman razočaran eliminacijom

RTV petak, 29. avgust 2008.

BEOGRAD - Posle nerešene igre u produžecima revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA protiv kiparskog Apoela (3:3), trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman je bio razočaran eliminacijom sa međunarodne scene. "Žao mi je što je Crvena zvezda ispala na ovakav način. Moram, međutim, da kažem da... »

Strava i užas na "Marakani"

Press petak, 29. avgust 2008.

Crvena zvezda na sraman način eliminisana iz Evrope, pošto je igrala samo 3:3 sa kiparskim Apoelom! Crveno-beli primili gol u poslednjim minutima produžetaka, iako su igrali sa igračem više
Crvena zvezda će 28. avgust 2008. pamtiti kao najsramniji dan u svojoj istoriji! Crveno-beli su naglavačke izbačeni iz Kupa UEFA, pošto su na „Marakani" igrali samo 3:3 protiv kiparskog Apoela. Da nesreća bude veća, Zvezda je... »

Zvezda nestala sa mape Evrope

Alo petak, 29. avgust 2008.

Alo: Zvezda nestala sa mape Evrope
Tužno, jadno, sramno, bedno... najblaže su reči kojima može da se opiše igra fudbalera Crvene zvezde u revanš meču kvalifikacija za Kup UEFA sa Apoelom - 3:3 (2:2, 0:0). Bedna igra crveno-belih i šokantan remi sa Apoelom u revanšu kvalifikacija za Kup UEFA
Naš najtrofejniji klub ponižen je od prosečne kiparske ekipe, koja se uz remi na svom terenu (2:2) zasluženo plasirala u narednu rundu takmičenja. A ko će kome... »

Odlaze Spasojević, Bunjevčević, Mićović...

Mondo petak, 29. avgust 2008.

Poslednja vest sa "Marakane", kao epilog istorijske eliminacije Crvene zvezde od Apoela glasi: U petak, 29. avgusta, dan posle - predsednik Toplica Spasojević, sportski direktor Goran Bunjevčević i glavni finansijer Dragi Mićović podneće ostavke na svoje funkcije u klubu, a kontrolu do izbora novog... »

Svi marš iz Zvezde!

Press petak, 29. avgust 2008.

Kompletna uprava Zvezde podnela ostavku posle sinoćnjeg debakla protiv Apoela, samo Zeman neće da ode. Jake policijske snage čuvale tokom noći zgradu kluba od gnevnih navijača, većih incidenata nije bilo
Napeto... Navijači pretili linčom čelnicima kluba koji su pred kraj meča napustili ložu „Marakane" Kompletna uprava Crvene zvezde podnela je ostavku posle jučerašnjeg debakla ekipe protiv kiparskog Apoela! Iako se zvanično... »

Zeman: "Kiprani zaslužili prolaz"

B92 petak, 29. avgust 2008.

B92: Zeman: "Kiprani zaslužili prolaz"
Trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman bio je razočaran eliminacijom sa međunarodne scene. "Crveno-beli" su igrali nerešeno 3:3 sa Apoleom posle produžetaka i ispali su na pravilo 'gol u gostima'. "Žao mi je što je Crvena zvezda ispala na ovakav način. Moram, međutim, da kažem da su Kiprani zaslužili uspeh", izjavio je Zeman.
Trener "crveno-belih" je konstatovao da je Apoel zreliji i iskusniji tim od njegovih izabranika, a da su vrline gostujućeg kluba došle do izražaja posebno u situacijama kada je postizao golove. "To je u ovom trenutku tako.... »

Sever je zagrmeo, na potezu je uprava!

Mondo petak, 29. avgust 2008.

"Ako to sever bude tražio, nije problem, ja ću otići", rekao je Goran Bunjevčević u ponedeljak, 25. avgusta. Tri dana kasnije, Crvena zvezda eliminisana je iz Evrope u kvalifikacijama za Kup UEFA, a sever je jasno poručio - UPRAVA NAPOLJE. To skandiranje Bunjevčević slušao je iza stakla, iz svoje... »

Komentari

29.08.2008 02:05
zarkov (rs)
Pa dobro, nije losa ni Super liga, a sto se ove dvojice tice... sta su i dolazili?
29.08.2008 06:59
kid
vrati se dzajo!
29.08.2008 09:24
ctahko (si)
Sada je pravo vreme da se kao drugorazredni komunjarski klub (pramen tame kako bi rekao M. Lalić) ugase. Inače, od 90 prošlog veka je kao klub bio leglo mafije, ratnih zločinaca i gamadi svih vrsta...
29.08.2008 11:05
Vladimir (rs)
Apoel ipak, prejak za Zvezdu...
29.08.2008 12:59
100 (ch)
koliko ja mogu da primetim ovde ce ako dobije otkaz najvise profitirati Zeman, lepe parice.
29.08.2008 16:25
stevan (fr)
NAPRED ZVEZDA!!! bice bolja vremena!! al samo ako se promeni uprava...
29.08.2008 16:29
stevan (fr)
nemoj te se samo grobari praviti blesavi. ako pratite fudbal znate da je grcki olimpiakos ispao od anortosis-a, i da je isto tako aek iz atine ispala od omonije. u fudbalu je najjaci taj koji ima najvise para. a trenutno apoel ima mnogo vise para od zvezde sto se vidi po igracima ova dva kluba. jedan regrutuje u prvu francusku ligu ( apoel ) a drugi u petu ekvadorsku i desetu brazilsku (zvezda ). rezultati su na nivou polozaja. fljamurtari je sasvim druga prica. to vam se desilo od neznanja!
29.08.2008 21:00
zdenko (rs)
Super je sto odose ovi ali je zalosno sto se vraca Dzaja. Ako Zvezda ne moze da postoji bez Dzaje, onda i ne treba. Sada se zaboravlja da je upravo Dzajic oteran na ovaj nacin posle poraza od Ksamaksa, ravan ovom i sada to treba zaboraviti. Kratka pamet znaci da bi se za dve tri godine mogli vratiti i Spasojevic i Bunja. Dosta ringispila i ringe ringe jaja, Zvezu dati trofejnoj generaciji, Jugovicu i kompaniji.
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

042 420 421 user: naslovi pass: naslovi
Add to Google
Add to Facebook
Twitter Naslovi
©2009 Netmark