Tenis: Ana eliminisana
Tenis: Ana eliminisana
Pink petak, 29. avgust 2008.
Igračica broj 1 ispala u drugom kolu
Naša teniserka Ana Ivanović, nakon jedva prebrođene prve prepreke na Otvorenom prvenstvu SAD, nije uspela da pređe i drugu. Poražena je od 188.igračice sveta. Prva teniserka sveta, naime, završila je nastup na ovogodišnjem US openu već u drugom kolu, pošto je poražena... »
Ivanović za B92: Koan me iznenadila
B92 petak, 29. avgust 2008.
Vodeća svetska teniserka Ana Ivanović priredila je neprijatno iznenađenje eliminacijom već u 2. kolu US Opena. Posle poraza od Francuskinje Žili Koan u tri seta, 3:6, 6:4, 3:6, Ivanovićeva je u izjavi za B92 priznala da ju je protivnica iznenadila.
"Nisam znala šta da očekujem. Od prvog poena sam osetila da ne mogu da uđem u ritam protiv nje. Ima jak servis i udarce i uvek je išla na brzo rešavanje poena. Ipak, u trećem setu sam napravila dosta šansi, koje nažalost nisam... »
Ana ispala u drugom kolu US Opena!
Press petak, 29. avgust 2008.
Najbolja svetska teniserka Ana Ivanović završila je takmičenje na US openu!
Opet kiksnula... Ana Ivanović Srpkinja je izgubila od 188. na WTA rang-listi, Francuskinje Žili Koen, rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:3, u drugom kolu poslednjeg grend slema sezone, priredivši tako pravu senzaciju. Čudo... »
Ana se oprostila od Njujorka
Alo petak, 29. avgust 2008.
Najbolja srpska i svetska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Francuskinje Žuli Koen sa 6:3, 4:6, 6:3 u drugom kolu US Opena, priredivši najneprijatnije iznenađenje od početka poslednjeg grend slema u sezoni.
Solidno je Ana ušla u meč i odmah na startu iskoristila prednost svog servisa. Uostalom, nismo ni očekivali da će najbolja teniserka sveta imati većih problema u duelu sa Francuskinjom koja je 188. na WTA listi, bez obzira ko... »
US OPEN: Koan izbacila Anu! Ko?! Koan!
Mondo petak, 29. avgust 2008.
Prva teniserka sveta Ana Ivanović završila je nastup na ovogodišnjem US openu već u drugom kolu, pošto je u četvrtak uveče poražena od Francuskinje Žili Koan - 3:6, 6:4, 3:6! Na senzacionalan način ponovila se priča iz Vimbldona od pre dva meseca, kada je Ana teškom mukom savladala Natali Deši, a... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark