Putin: Nema potrebe da se bilo kome izvinjavamo

Putin: Nema potrebe da se bilo kome izvinjavamo

Blic nedelja, 7. septembar 2008.

Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »

Putin: Nema potrebe da se ikome izvinjavamo

Mondo nedelja, 7. septembar 2008.

Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »

Putin: Mi smo u pravu oko Osetije

B92 nedelja, 7. septembar 2008.

Moskva -- Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom intervencije u Južnoj Osetiji, izjavio ruski premijer Vladimir Putin.
Putin je naveo da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i provokaciju", rekao je ruski premijer.... »

Putin: Ne izvinjavamo se nikom zbog Južne Osetije

RTV nedelja, 7. septembar 2008.

RTV: Putin: Ne izvinjavamo se nikom zbog Južne Osetije
MOSKVA - Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »

Komentari

07.09.2008 14:41
Ivana
Kako je Putinu lako da to kaze, bas u stilu: u pravu sam jer tako hocu. Ja se bar nadam da su se rusofili ovde(cudo jedno, uvek odnekud izniknu), bar malo osvestili da nam Rusija nije nista veci prijatelj, a ni neprijatelj os SAD.
Pošaljite vaš komentar »
042 420 421 user: naslovi pass: naslovi
Add to Google
Add to Facebook
Twitter Naslovi
©2009 Netmark