Putin: Nema potrebe da se bilo kome izvinjavamo
Putin: Nema potrebe da se bilo kome izvinjavamo
Blic nedelja, 7. septembar 2008.
Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »
Putin: Nema potrebe da se ikome izvinjavamo
Mondo nedelja, 7. septembar 2008.
Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »
Putin: Mi smo u pravu oko Osetije
B92 nedelja, 7. septembar 2008.
Moskva -- Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom intervencije u Južnoj Osetiji, izjavio ruski premijer Vladimir Putin.
Putin je naveo da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i provokaciju", rekao je ruski premijer.... »
Putin: Ne izvinjavamo se nikom zbog Južne Osetije
RTV nedelja, 7. septembar 2008.
MOSKVA - Rusija nema potrebe da se bilo kome izvinjava povodom Južne Osetije, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin, dodajući da je zvanična Moskva apsolutno uverena da je u pravu i da je istina na njenoj strani. "Nismo mi otišli nekuda, došli su na prag naše kuće, priredili tu krvavu akciju i... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark

Komentari