Deloitte: NIS vredi 2,2 milijarde evra
Deloitte: NIS vredi 2,2 milijarde evra
EMportal ponedeljak, 8. septembar 2008.
Tržišna vrednost Naftne industrije Srbije (NIS), prema proceni revizorske kuće Deloitte and Touche, iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštaju koji je objavljen na sajtu Vlade Srbije.
Vlada Srbije naručila je u avgustu ove godine novu procenu vrednosti NIS-a kako bi se odredila vrednost besplatnih akcija koje će u privatizaciji dobiti građani i zaposleni u toj kompaniji, naveo je ranije premijer Mirko... »
Nužni novi pregovori o prodaji NIS-a ruskoj kompaniji
Blic ponedeljak, 8. septembar 2008.
Nakon nove procene tržišne vrednosti Naftne industrije Srbije
Novom procenom tržišne vrednosti NIS-a od 2,2 milijarde evra stvorena je dobra platforma za pregovore Vlade Srbije sa ruskom kompanijom „Gaspromnjeft“, smatraju stručnjaci. Stručnjak za energetiku Zorana Mihajlović-Milanović... »
Platforma za pregovore ili skeniranje poslovnih rezultata
Danas ponedeljak, 8. septembar 2008.
NIS vredi 2,2 milijarde evra, procenili stručnjaci Dilojt i Tuša
Beograd - Tržišna vrednost Naftne industrije Srbije, prema proceni revizorske kuće Dilojt i Tuš, iznosi 2,2 milijarde evra, navodi se u izveštaju objavljenom na sajtu Vlade Srbije. (Dilojt i Tuš će za posao procene vrednosti... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2009 Netmark

Komentari
Izgubice se veliki priliv novca, i niko nece biti kriv.
To je za mene isto, kao Ja prodajem kucu i imam kupca, pa umesto trazenih 1000 eura, komsija mi rece da mogu dobiti 10.000 kupac odustao a kuca ostade neprodata, na kraju je komsija kupi za 50.