Tenis: Jelena izgubila finale

Tenis: Jelena izgubila finale

Pink ponedeljak, 8. septembar 2008.  
Serena Vilijams pobedila Jankovićevu sa 2:0
Jelena Janković poražena je u finalu otvorenog prvenstva SAD sa 2:0 od Amerikanke Serene Vilijams, posle velike borbe i vrhunskog tenisa. Prvi set dobila je Amerikanka sa 6:4, a Jelena Janković nije iskoristila dva brejka. U drugom setu, srpska teniserka je zaigrala... »

Serena pobedila Jelenu u finalu Ju-Es opena

RTS ponedeljak, 8. septembar 2008.  
RTS: Serena pobedila Jelenu u finalu Ju-Es opena
Srpska teniserka Jelena Janković igrala je u svom prvom grend slem finalu - na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, i u fantastičnom, meču za pamćenje, izgubila od Amerikanke Serene Vilijems sa 6:4, 7:5 za dva sata i tri minuta igre. U meču koji je trajao 124 minuta Jankovićeva je osvojila 79, a... »

Jelena Janković:” Dala sam sve od sebe”

RTS ponedeljak, 8. septembar 2008.  
RTS: Jelena Janković:” Dala sam sve od sebe”
Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je u finalnom meču Otvorenog prvenstva SAD protiv Serene Vilijems dala sve od sebe, ali da to nije bilo dovoljno da osvoji svoju prvu grend slem titulu u karijeri, jer je njena protivnica bila bolja. "Ovo su bile sjajne dve nedelje. Borila sam se na... »

JJ: "Greške su me skupo koštale"

B92 ponedeljak, 8. septembar 2008.  
B92: JJ: "Greške su me skupo koštale"
Jelena Janković nije uspela da osvoji titulu u svom prvom grendslem finalu. Serena Vilijams slavila je sa 2:0.
Kako si se osećala pre meča, da li je bilo treme? "Osećala sam se super pre meča i bila veoma uzbuđena što igram svoje prvo grendslem finale u karijeri. Dala sam sve od sebe i dala svoj maksimum. Imala sam dosta šansi u oba seta.... »

JJ: Odoh u šoping, pa u penziju

Mondo ponedeljak, 8. septembar 2008.  
Jelena Janković i dalje nema gren slem titulu u svojoj biografiji, ali je u finalu US opena protiv Serene Vilijams (4:6, 5:7) pokazala da taj san nije nedostižan. Svesna toga, srpska teniserka nije delovala tužno posle meča. Naprotiv... "Osećam se sjajno, verovali ili ne", počela je Jelena. "Od... »

Jelena Janković izgubila u finalu US Opena

RTV ponedeljak, 8. septembar 2008.  
NJUJORK - Srpska teniserka Jelena Janković igrala je u svom prvom grend slem finalu - na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, i u fantastičnom, meču za pamćenje, izgubila od Amerikanke Serene Vilijams sa 6:4, 7:5 za dva sata i tri minuta igre. Jelena Janković u drugom setu, kod rezultata 5:3, nije... »

Serena pobedila Jelenu u finalu US Opena

Studio B ponedeljak, 8. septembar 2008.  
Srpska teniserka Jelena Janković igrala je u svom prvom grend slem finalu - na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, i u fantastičnom, meču za pamćenje, izgubila od Amerikanke Serene Vilijems sa 6:4, 7:5 za dva sata i tri minuta igre.
"Ponosna sam plasmanom u finale. Serena je bila bolja i zasluženo je pobedila. Ja sam imala problema sa povredama tokom sezone i ovo je veliki uspeh za mene" izjavila je Jankovićeva posle meča. Jelena Janković u drugom setu, kod... »

Jankovićeva poražena u finalu

BBC ponedeljak, 8. septembar 2008.  
BBC: Jankovićeva poražena u finalu
Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je titulu na otvorenom prvenstvu SAD.
Ona je u dva seta (6:4, 7:5) savladala srpsku teniserku Jelenu Janković. Meč je trajao dva sata i četiri minuta i tokom igre je, kako ocenjuju analitičari, viđeno mnogo preokreta, ali je Serena bila "daleko agresivnija" i uspela... »

US OPEN: Sereni titula, Jeleni čestitke

Mondo ponedeljak, 8. septembar 2008.  
Jelena Janković nije uspela svoje prvo veliko Gren Slem finale da kruniše titulom. Trofej, ček na milion i po dolara, ali i prvo mesto WTA liste koje je bilo na talonu u Njujorku, odnela je Serena Vilijams. Amerikanka je u meču odluke na US Openu nadigrala srpsku teniserku u dva seta - 6:4, 7:5.... »

Jecina istorija

Alo ponedeljak, 8. septembar 2008.  
Alo: Jecina istorija
Da nije bilo uragana na istočnoj obali SAD, možda biste već mogli da čitate o novoj kraljici US Opena - ovako je zbog lošeg vremena meč između naše Jelene Janković i Amerikanke Serene Vilijams bio odložen.
Umesto u nedelju rano ujutru, duel drugog i četvrtog nosioca na turniru je pomeren, tako da je trebalo da Džej Džej i mlađa sestra Vilijams rekete ukrste rano jutros po našem vremenu. Jelena je istoriju ispisala pobedom u... »

Komentari

Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.