Znam da je sada Zvezda poslednja

Znam da je sada Zvezda poslednja

Blic sreda, 10. septembar 2008.

Čedomir Janevski ne beži od izazova
Video sam tabelu srpske Superlige, znam da je Zvezda poslednja ali da se plašim ne bi ni dolazio na „Marakanu“, rekao je za „Mondo“ novi trener tima iz Ljutice Bogdana, Čedomir Janevski. Makedonski stručnjak je u dosadašnjoj karijeri predvodio kao šef struke samo Briž... »

Janevski: Zvezda će biti kao Olimpik

Kurir sreda, 10. septembar 2008.

Novi trener kluba s Marakane poručio da će crveno-beli igrati kao tim iz Marseja
Čedomir Janevski, novi trener Crvene zvezde, danas stiže u Beograd! Makedonski fudbalski stručnjak izjavio je da mu je velika čast što će u narednih godinu dana trenirati giganta kakav je Crvena zvezda. Janevski (47) nada se da... »

Igrači ne znaju ko je Janevski

Alo sreda, 10. septembar 2008.

Alo: Igrači ne znaju ko je Janevski
Crvena zvezda nema predsednika, još nije promovisala sportskog direktora, a čeka se i dolazak novog trenera. Celokupna situacija na „Marakani“ loše utiče na igrače, koji jedni druge teše da će posle promena u klubu doći bolji dani. Fudbaleri Zvezde prvi put čuli ime novog trenera
Iako Ilija Ivić zvanično nije promovisan kao sportski direktor, bivši kapiten crveno-belih počeo je sa radom u doskorašnjoj kancelariji Gorana Bunjevčevića. Sa njim je i Marko Mišković, koji će... »

Zvezdaši protiv Čede Janevskog!

Večernje novosti sreda, 10. septembar 2008.

NA "Marakani" ništa novo. Plašt tajanstvenosti prebačen je preko "zaštitne ograde". I dalje se nalaze alternativni načini u saznavanju informacija u vezi sa najtrofejnijim srpskim klubom, a jedino što se sa sigurnošću može tvrditi jeste da novi trener Čedomir Janevski ni u utorak nije doputovao iz... »

Zvezdi mogu da donesem titulu

Press sreda, 10. septembar 2008.

Znam da je moj novi klub u nezavidnom položaju, ali ja se ne plašim! Dok sam igrao fudbal, rivali crveno-belih gubili su utakmice još u svlačionici. Hoću ponovo da napravim takvu Zvezdu
Novi trener Crvene zvezde, makedonski stručnjak Čedomir Janevski, kaže da će učiniti sve da već ove godine vrati duplu krunu na „Marakanu"! Janevski tvrdi da je upoznat sa teškom situacijom u kojoj se crveno-beli nalaze, ali... »

Čedomir Janevski pik Ilije Ivića

Danas sreda, 10. septembar 2008.

Crvena zvezda navodno dobila trenera, ali iz kluba još nema zvaničnih potvrda
Beograd - Dok javnost uveliko promoviše Čedomira Janevskog u naslednika Zdenjak Zemana, u Crvenoj zvezdi ćute. Makedonski stručnjak navodno je još u ponedeljak putem faksa potpisao ugovor sa crveno-belima, međutim, klub iz... »

Komentari

10.09.2008 14:22
dragan (nl)
Makedoncu sa belgijskim pasosem, naravno da je velika cast trenirati zvezdu, posle funkcija pomocnika u AA Gent, Brizu, Emiratima, PRVA ozbiljna funkcija.
10.09.2008 16:41
stevan (fr)
jedini klub na svetu gde igraci biraju trenera!!
Pošaljite vaš komentar »
042 420 421 user: naslovi pass: naslovi
Add to Google
Add to Facebook
Twitter Naslovi
©2009 Netmark