Muftija oprostio „vehabijama”

Čuo sam da hoće da me likvidiraju

Glas javnosti sreda, 10. septembar 2008.

Slušao sam o različitim mogućnostima moje likvidacije. Pominjala se crnogorska i beogradska mafija, kao i lica iz optužnice, rekao je Zukorlić
BEOGRAD - Muftija sandžački Muamer Zukorlić rekao je juče na suđenju grupi 15 vehabija da je imao prilike da čuje da se priprema njegova likvidacija, ali da nije znao da li se radi o tačnim informacijama ili dezinformacijama koje... »

Muftija prašta na Ramazan

Kurir sreda, 10. septembar 2008.

Muftija Muamer Zukorlić svedočio je u Specijalnom sudu i rekao da oprašta vehabijama koje su nameravale da ga ubiju
BEOGRAD - Muftija sandžački Muamer Zukorlić rekao je na suđenju grupi 15 vehabija u Specijalnom sudu da im oprašta, iako su nameravali da ga ubiju. - S obzirom na to da je mesec Ramazana, mesec posta i praštanja, iako su hteli da... »

Muftija oprostio „vehabijama”

Politika sreda, 10. septembar 2008.

Muamer Zukorlić nije se pridružio krivičnom gonjenju grupe koja je optužena za planiranje njegove likvidacije
Muftija Muamer Zukorlić izjavio je juče pred Specijalnim sudom da se ne pridružuje krivičnom gonjenju 15 optuženih za terorizam u raškoj oblasti. – Ako su i hteli mene da likvidiraju, ja im sve opraštam s obzirom na Ramazan –... »

Zukorlić svedočio u duhu Ramazana

Građanski list sreda, 10. septembar 2008.

BEOGRAD – Muftija sandžački Muamer Zukorlić rekao je juče na suđenju grupi 15 vehabija da je imao prilike da čuje da se priprema njegova likvidacija ali da nije znao da li se radi o tačnim informacijama ili dezinformacijama koje su imali za cilj njegovo zastrašivanje. Uloga Agencije za... »

Zukorlićev oprost za Ramazan

Večernje novosti sreda, 10. septembar 2008.

BEOGRAD - Sada je mesec ramazana, mesec praštanja i milosrđa. Ako su hteli da me likvidiraju, praštam im. Ne pridružujem se njihovom krivičnom gonjenju i ne tražim odštetu. Ovim rečima glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji, Muamer Zukorlić završio je u utorak u Specijalnom sudu svedočenje u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Komentari na drugim sajtovima

042 420 421 user: naslovi pass: naslovi
Add to Google
Add to Facebook
Twitter Naslovi
©2009 Netmark