Povezane vesti

Endi Mari postao otac

Endi Mari postao otac

RTS 09.02.2016
Supruga britanskog tenisera Endija Marija, Kim Sirs, rodila je devojčicu. Kako prenose britanski mediji, supruga trenutno drugog tenisera sveta porodila se u nedelju uveče, ali je vest držana u tajnosti sve do danas. Da očekuju dete objavili su u… »
JOŠ JEDAN TENISKI TATA: Marej dobio devojčicu!

JOŠ JEDAN TENISKI TATA: Marej dobio devojčicu!

Hot sport 09.02.2016
Kako prenose britanski mediji, supruga trenuto drugog tenisera sveta porodila se u nedelju uveče, ali je vest držana u tajnosti sve do danas. Marej i Sirs su se venčali prošlog aprila, a da očekuju prvo dete objavili su u avgustu. Sjajni teniser je… »
Tata Marej

Tata Marej

Mondo 09.02.2016
Britanski teniser Endi Marej i njegova supruga Kim postali roditelji. Foto: Guliver/Getty images/Alex B. Huckle Endi Marej strepeo je da li će dočekati kraj Australijan Opena zbog prinove u porodici, a tačno nedelju dana posle tog turnira postao je… »
Endi Marej postao tata!

Endi Marej postao tata!

Sportske.net 09.02.2016
Britanski teniser Endi Marej postao je otac pošto je njegova supruga Kim Sirs na svet donela devojčicu. Britanski mediji prenose kao udarnu vest da je tamošnji najbolji teniser Endi Marej postao otac! Drugoplasirani na svetskoj rang listi i njegova… »
Endi Marej postao otac, dobio devojčicu

Endi Marej postao otac, dobio devojčicu

Sportal blic 09.02.2016
Britanski teniser Endi Marej postao je otac: njegova supruga Kim Sirs rodila je devojčicu. Foto: Tanjug/AP Endi Marej Britanski mediji su ovo javili kao nezvaničnu informaciju, a BBC javlja da se potvrda očekuje tokom dana. Javni servis Velike… »

Vesti dana »