Povezane vesti

FIBA više ne priznaje ABA ligu!

FIBA više ne priznaje ABA ligu!

Mozzart sport 01.05.2016
Izvršni komitet sastao se u Parizu i doneo sledeće odluke... Izvršni komitet Fibe sastao se u Parizu i raspravljao odgovorima koje je ta organizacija dobila od 14 nacionalnih federacija. Između ostalog, donesena je odluka da FIBA više ne priznaje ABA… »
FIBA Evropa više ne priznaje ABA ligu!

FIBA Evropa više ne priznaje ABA ligu!

Sportske.net 01.05.2016
Regionalno košarkaško takmičenje izgubilo je podršku evropskog ogranka FIBA nakon što su Savezi iz regiona odlučili da okrenu leđa ABA ligi. Evropski ogranak međunarodne košarkaške federacije (FIBA) suspendovao je regionalno košarkaško… »
FIBA presekla: Povučeno priznanje ABA lige

FIBA presekla: Povučeno priznanje ABA lige

Hot sport 01.05.2016
Izvršni komitet FIBA sastao se u Parizu i raspravljao o odgovorima koje je dobila od 14 nacionalnih federacija, nakon što je zapretila suspenzijama, jer su tamošnji klubovi odlučili da igraju Evrokup. Konstatovano je da su federacije učinile sve da… »
FIBA ne priznaje više ABA ligu

FIBA ne priznaje više ABA ligu

Večernje novosti 01.05.2016
Na sastanku u Parizu doneta je zvanična odluka, na osnovu pisama saveza iz našeg regiona, da FIBA ne priznaje ABA ligu u obliku u kom ona danas postoji. Izvršni komitet FIBA sastao se u Parizu, a rezlog ovog skupa bio je razmatranje odgovora koje je… »
FIBA ugasila ABA ligu!

FIBA ugasila ABA ligu!

Vesti online 01.05.2016
Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) ne priznaje više ABA ligu u ovom obliku, objavljeno je na sajtu te organizacije. Izvršni komitet FIBA sastao se u Parizu i raspravljao o odgovorima koje je dobila od 14 nacionalnih federacija, pošto je… »
Fiba suspendovala priznanje Jadranske lige

Fiba suspendovala priznanje Jadranske lige

Novi magazin 01.05.2016
Izvršni komitet Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) suspendovao je danas priznanje Jadranske lige. Komitet je danas na sastanku u Parizu razmatrao odgovore 14 košarkaških saveza, posle odluke Fiba Evropa o njihovoj suspenziji. Fiba Evropa je… »

Vesti dana »