Nestor mi omogućio da osvojim vrh sveta

Nestor mi omogućio da osvojim vrh sveta

Blic četvrtak, 20. novembar 2008.  
Nenad Zimonjić, najbolji dubl igrač
Nenad Zimonjić, naš najbolji dubl igrač Srbije, je i svetski broj jedan. Ove godine osvojio je šest turnira, od kojih su najvažniji Vimbldon i Masters kup u Šangaju, i to sve sa partnerom Danijelom Nestorom iz Kanade. - O mestu broj jedan, počeo sam da razmišljam kada... »

Zimonjić: Biće još trofeja

Nacionalni građanski četvrtak, 20. novembar 2008.  
Titulom na Masters kupu u Šangaju u paru sa Danijelom Nestorom i prvim mestom na ATP listi dubl igrača, Nenad Zimonjić je upotpunio velike uspehe srpskog tenisa ove godine. - Još pre tri godine kad sam počeo da igram sa Leanderom Paesom i kasnije sa Fabrisom Santoroom, nameravao sam da postenem... »

Neću stati do Londona

Večernje novosti četvrtak, 20. novembar 2008.  
OSVAJANJEM Vimbldona, masters kupa i zauzimanjem prvog mesta na ATP listi dubl igrača, Nenad Zimonjić je ispunio jedan san, ali ne i sve što želi. - U 32. godini sam ostvario deo onoga što sam želeo otkako sam počeo da se bavim tenisom - istakao je Zimonjić na konferenciji za novinare u svom TK... »

Hoću zlato na OI u Londonu!

Press četvrtak, 20. novembar 2008.  
Nenad Zimonjić: Imam 32 godine, ali još nisam rekao poslednju reč. Cilj mi je da posle Vimbldona osvojim preostala tri grend slema, a kruna bi bila zlatna medalja na Olimpijadi u Londonu
Ne predaje se uprkos godinama... Nenad Zimonjić planira da osvoji još mnogo trofeja Srpski teniser Nenad Zimonjić, član najboljeg dubla na planeti (zajedno s Kanađaninom srpskog porekla Danijelom Nestorom), imao je najuspešniju... »

Komentari

20.11.2008 11:47
vale
Ziki tzar si! Gledao sam vas poslednji put uzivo na RG ove godine, samleli ste Lodru i Simona, al bas samleli.
Avio karte - gdestinacija.com
Polazište
Odredište
Datum polaska
Datum povratka
Broj putnika (odrasli)
Naslovi.net u TOP 50 sajtova u Srbiji
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2012 Netmark d.o.o.