Povezane vesti

Gašić postaje prvi čovek BIA?

Gašić postaje prvi čovek BIA?

Vesti online 02.09.2016
U najuži krug za šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) ušao je visoki funkcioner SNS i bivši ministar odbrane Bratislav Gašić, saznaje "Blic". Premijer Aleksandar Vučić još nije doneo konačnu odluku, ali kako sada stvari stoje, Gašić je… »
Apgrejd: Gašić novi šef BIA?

Apgrejd: Gašić novi šef BIA?

BizLife 02.09.2016
Foto: Beta Kako piše današnji Blic, Bratislav Gašić, bivši ministar odbrane koji je sa tog mesta otišao posle skandala sa novinarkom B92, u najužem je krugu za šefa Bezbedonosno-informativne agencije. List piše da premijer Aleksandar Vučić nije… »
Bratislav Gašić novi šef BIA?

Bratislav Gašić novi šef BIA?

Radio 021 02.09.2016
U najuži krug za šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) ušao je visoki funkcioner SNS i bivši ministar odbrane Bratislav Gašić. Premijer Aleksandar Vučić još nije doneo konačnu odluku, ali kako sada stvari stoje, Gašić je najizvesnije… »
Gašić novi šef BIA?

Gašić novi šef BIA?

Danas 02.09.2016
Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić najozbiljniji je kandidat za direktora BIA, piše danas Blic. Kako navodi taj list, Gašić je tražio da se vrati u Nemanjinu 11, iako je iz prošle vlade smenjen zbog primitivnog dobacivanja novinarki. Premijer… »
Blic: Bratislav Gašić novi šef BIA!

Blic: Bratislav Gašić novi šef BIA!

OK radio 02.09.2016
Svaka vlast na to mesto postavlja poverljivog i odanog čoveka, pa otud ne iznenađuje rešenje da to bude Gašić. Još nije poznato ko će na mestu direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) zameniti advokata Aleksandra Đorđevića, ali je… »

Vesti dana »