Ivanović - Vinči (TV B92, 10.00)

Ivanović - Vinči (TV B92, 10.00)

B92 utorak, 6. januar 2009.

B92: Ivanović - Vinči (TV B92, 10.00)
Srpska teniserka Ana Ivanović igra u sredu ujutro po našem vremenu meč drugog kola WTA turnira u Brizbejnu protiv Italijanke Roberte Vinči (TV B92 10.00).
Sa druge strane, Italijanka je u prvom kolu odigrala dosta promenljivo pobedivši Nemicu Grenefeld 0:6, 6:3, 6:1. Naša teniserka je u Brizbejnu postavljena za prvog favorita turnira. "Morala sam da se borim za svaki poen, i to je... »

Ana pobedom u novu godinu

24 Sata utorak, 6. januar 2009.

Ana Ivanović je u svom prvom meču u 2009. godini pobedila Čehinju Petru Kvitovu 6:4, 6:2 za plasman u drugog kolo WTA turnira u Brizbejnu. Meč je trajao neočekivano dugo, čak sat i 45 minuta, a srpska teniserka je dva puta izgubila svoj servis. Ana će u drugom kolu igrati s Italijankom Robertom Vinči...
ZAGREVANJE - Zadovoljna sam, jer je svaki početak težak. Dobro sam se kretala i potrebno je samo da uhvatim ritam - rekla je Ana, koja će u drugom kolu igrati s Italijankom Robertom Vinči. Fernando... »

Dobar početak Ane Ivanović

Danas utorak, 6. januar 2009.

Druga teniserka Srbije u Brizbejnu ostvarila prvu pobedu u 2009.
Beograd, Brizbejn - Novu sezonu i novu godinu druga teniserka Srbije Ana Ivanović otvorila je pobedom. Prva favoritkinja turnira u Brizbejnu je u uvodnom kolu bila bolja od Čehinje Petre Kvitove - 2:0 (6:4, 6:2). Iako pogled na... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Komentari na drugim sajtovima

Oglasi

Lopovi bez plena

Večernje novosti
pre 52 minuta

Poplave u Valjevu

Večernje novosti
pre 53 minuta

Otac traži najveću kaznu

Večernje novosti
pre 52 minuta