Ljajić: Nema signala promene stava Holandije

EMportal utorak, 6. januar 2009.  
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio da nema signala da bi Holandija mogla da promeni stav i da evropske integracije Srbije prestane da uslovljava hapšenjem Ratka Mladića.
"Ne postoje signali da bi Holandija mogla da promeni stav, kao što mi nismo u prilici da vršimo pritisak na bilo koga, najmanje na zemlje EU. Svesni smo toga da će Holandija istrajavati na svom dosadašnjem vrlo tvrdom stavu",... »

EMportal utorak, 6. januar 2009.  
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio da nema signala da bi Holandija mogla da promeni stav i da evropske integracije Srbije prestane da uslovljava hapšenjem Ratka Mladića.
"Ne postoje signali da bi Holandija mogla da promeni stav, kao što mi nismo u prilici da vršimo pritisak na bilo koga, najmanje na zemlje EU. Svesni smo toga da će Holandija istrajavati na svom dosadašnjem vrlo tvrdom stavu",... »

Evropa u rukama Holandije

RTS utorak, 6. januar 2009.  
RTS: Evropa u rukama Holandije
Holandija ne odustaje od uslovljavanja evropskih integracija hapšenjem Mladića. Srbija nemoćna u pritiscima da se taj stav promeni, rekao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim sudom Rasim Ljajić. Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da... »

Ljajić: Holandija ne menja stav

B92 utorak, 6. januar 2009.  
B92: Ljajić: Holandija ne menja stav
Beograd -- Nema signala da bi Holandija mogla da promeni stav o hapšenju Ratka Mladića kao uslovu za dalje evropske integracije Srbije, kaže Rasim Ljajić.
"Ne postoje signali da bi Holandija mogla da promeni stav, kao što mi, nažalost, nismo u prilici da vršimo pritisak na bilo koga, najmanje na zemlje EU. Svesni smo toga da će Holandija istrajavati na svom dosadašnjem vrlo tvrdom... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2010 Netmark d.o.o.