Vučić: Zaštitnik nema prava da se bavi politikom

Vučić: Zaštitnik nema prava da se bavi politikom

Politika pre 46 dana
Po zakonima Srbije zaštitnik građana nema prava da se bavi politikom i trebalo je da podnese ostavku pre dve godine kada je time počeo da se bavi, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. „I to što će da je podnese mesec dana pre kraja mandata nije fer. Bilo bi fer da je to uradio pre dve... »

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Dnevnik pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Vučić: Ako ne pobedi kandidat SNS, odlazim iz Nemanjine

Dnevnik pre 47 dana
Premijer Aleksandar Vučić poručio je da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije.
- Nema nikakve sumnje da taj poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka, ali svakako znači moj odlazak- rekao je Vučić, koji boravi u višednevnoj poseti... »

Vučić: Zločince neću da šštitim bez obzira na ime i prezime

Kurir pre 47 dana
MUMBAJ - Premijer Aleksandar Vučić danas je poručio da mu ne pada na pamet da štiti bilo kog zločinca bez obzira na ime i prezime i ni u kom slučaju.
"Ne pada mi na pamet da bilo kojeg zločinca štitim, kao što nisam štitio ni one koji su imali naše ime i prezime, a činili su zločine. Ne pada mi na pamet da štitim ni one koji imaju albansko ime i prezime, ili bilo čije ime i... »

'Ne štitimo zločince i tražimo da ni drugi to ne čine'

Beta pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu uveče, povodom protesta Albanaca ispred konzulata Srbije u Njujorku zbog hapšenja Ramuša Haradinaja, da mu ne pada na pamet da štiti one koji su činili najteže zločine, i istako da ni drugi to ne treba da rade. "Rekao bih da u svim zemljama Evrope... »

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak; Savamala paradigma za rušenje nezavisnosti Srbije

Blic pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
- Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak - zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Vučić o Haradinaju: Zapitajte se - štitimo li zločinca?

B92 pre 47 dana
B92: Vučić o Haradinaju: Zapitajte se - štitimo li zločinca?
Beograd -- Premijer Vučić izjavio je povodom protesta u Albanaca u Njujorku zbog hapšenja Haradinaja da mu ne pada na pamet da štiti one koji su činili najteže zločine.
Kako kaže, ni drugi to ne treba da rade. "Rekao bih da u svim zemljama Evrope i sveta, Albanaca iz različitih država, Makedonije, Albanije ili dela naše teritorije sa Kosova i Metohije, pa i iz Crne Gore, ima mnogo. U SAD, u... »

Vučić: Nisam blizu da se kandididujem, Saša Janković nema prava da se bavi politikom

Kurir pre 47 dana
BEOGRAD - Po zakonima Srbije zaštitnik građana nema prava da se bavi politikom i trebalo je da podnese ostavku pre dve godine kada je time počeo da se bavi, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.
"I to što će da je podnese mesec dana pre kraja mandata nije fer. Bilo bi fer da je to uradio pre dve godine, kada je počeo da se bavi politikom. Sada se pokazalo da smo sve vreme bili u pravu, da smo govorili istinu o kakvim je... »

Vučić o Haradinaju: Ne štitimo zločince i tražimo da ni drugi to ne rade

Novi magazin pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom protesta Albanaca ispred konzulata Srbije u Njujorku zbog hapšenja Ramuša Haradinaja, da mu ne pada na pamet da štiti one koji su činili najteže zločine i istakao da ni drugi to ne treba da rade.
"Rekao bih da u svim zemljama Evrope i sveta, Albanaca iz različitih država, Makedonije, Albanije ili dela naše teritorije sa Kosova i Metohije, pa i iz Crne Gore, ima mnogo. U SAD, u Švajcarskoj, Nemačkoj, Engleskoj i svuda su... »

"Savamala - paradigma za pritisak i uzimanje novca spolja"

B92 pre 47 dana
B92: "Savamala - paradigma za pritisak i uzimanje novca spolja"
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da Savamala predstavlja političku paradigmu za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.
"Savamalu pominjem kao političku paradigmu za pritisak i za uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije. Rekao sam šta mislim da se tamo dogodilo, u šta sam lično uveren, izneo svoj stav koji je bio politički osuđujući... »

Vučić o slučaju haradinaj: Ne štitimo zločince, tražimo da ni drugi to ne čine

Večernje novosti pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće da štiti ratne zločince, kao što nije štitio ni one koji su imali naše ime i prezime, a činili su zločine
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće da štiti ratne zločince, kao što nije štitio ni one koji su imali naše ime i prezime, a činili su zločine. - Ne pada mi na pamet da štitim ni one koji imaju albansko ime i... »

Vučić za RTS o slučaju Haradinaj: Ne štitimo zločince, tražimo da ni drugi to ne čine

RTS pre 47 dana
RTS: Vučić za RTS o slučaju Haradinaj: Ne štitimo zločince, tražimo da ni drugi to ne čine
Ne pada mi na pamet da štitim one koji su činili najteže zločine, u ovom slučaju protiv našeg naroda, ali rekao bih i protiv bilo kog naroda, izjavio je premijer Aleksandar Vučić u intervjuu za RTS. Ističe da susret sa indijskim premijerom predstavlja veliku čast, kao i predstojeći, novi susret sa predsednikom Kine Si Đinpingom.
Premijer Aleksandar Vučić je u Mumbaju imao susret sa indijskim zvaničnicima i privrednicima, kojima je rekao da Srbija pruža najbolje uslove za ulaganja i naveo da postoje veliki potencijali za razvoj ekonomskih odnosa dve... »

Vučić: Dos-ovi kandidati se znaju već dve godine

Mondo pre 47 dana
Premijer Srbije i lider vodeće partije SNS, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da su najavljeni kandidati opozicije za predsednika Republike poznati već dve godine.
Foto: Beta/Miloš Miškov Vučić tvrdi da sve to vreme zloupotrebljavaju svoju funkciju zarad ličnih političkih interesa. "Uopšte nije radio" Na pitanje novinara da li smatra da Janković nije dobro obavljao svoj posao zaštitnika... »

Vučić: Poraz SNS na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Novi magazin pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Vučić: Dosovski kandidati za predsednika zloupotrebljavaju funkcije

Blic pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su najavljeni kandidati opozicije za predsednika Republike poznati već dve godine i da sve to vreme zloupotrebljavaju svoju funkciju zarad ličnih političkih interesa.
Vučić je u izjavi za televiziju Prva rekao da će za 25 dana pokušati da se suprotstavi opoziciji za koju, kako je istakao, "deset političkih partija i hiljade njihovih ljudi" radi samo na tome da nešto loše i ružno kažu o njemu,... »

"Neću biti premijer ako izgubi kandidat SNS"

RTV pre 47 dana
RTV: "Neću biti premijer ako izgubi kandidat SNS"
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je. Vučić se nalazi u višednevnoj poseti... »

SPS za razgovore o zajedničkom predsedničkom kandidatu

Beta pre 47 dana
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da su socijalisti spremni da razgovaraju o zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koji će pobediti na izborima, na proleće ove godine. Lider SPS  je za Televiziju B92 rekao da bi on bio bolji predsednički... »

Dačić: Bio bih bolji kandidat od Nikolića, SPS za razgovore o zajedničkom kandidatu sa SNS

Blic pre 47 dana
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da su socijalisti spremni da razgovaraju o zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koji će pobediti na izborima, na proleće ove godine.
Lider SPS je za Televiziju B92 rekao da bi on bio bolji predsednički kandidat od aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali da on time sam sebe ne kandiduje kod premijera i lidera Srpske napredne stranke (SNS)... »

SPS za razgovore o zajedničkom kandidatu

RTV pre 47 dana
RTV: SPS za razgovore o zajedničkom kandidatu
BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da su socijalisti spremni da razgovaraju o zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koji će pobediti na izborima, na proleće ove godine.
Lider SPS je za Televiziju B92 rekao da bi on bio bolji predsednički kandidat od aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali da on time sam sebe ne kandiduje kod premijera i lidera Srpske napredne stranke (SNS)... »

Vučić: Poraz na predsedničkim značio bi moj odlazak

B92 pre 47 dana
B92: Vučić: Poraz na predsedničkim značio bi moj odlazak
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić za TV Prva. Premijer Srbije,... »

Vučić: Poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Večernje novosti pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke (SNS) na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije. "Nema nikakve sumnje da taj poraz... »

Vučić: Poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Beta pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke (SNS) na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije. "Nema nikakve sumnje da taj poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu... »

"Savamala je paradigma za rušenje nezavisnosti"

Mondo pre 47 dana
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je Savamala politička paradigma za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.
Foto: tanjug / sava radovanovic / bb U intervjuu za TV Prva koji će biti emitovan večeras, Vučić je, govoreći o slučaju Savamala rekao da to u međuvremenu postalo nešto mnogo više. "Savamala je postala poltiička paradigma,... »

Vučić: Poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Kurir pre 47 dana
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

RTS pre 47 dana
RTS: Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata SNS-a na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali bi svakako značio moj odlazak", zaključio je Vučić. Vučić je izjavio da je... »

Vučić: Poraz na predsedničkim značio bi moj odlazak

Nedeljnik pre 47 dana
Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak, rekao je Vučić
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade. "Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih... »

Vučić: Odlazim u slučaju poraza na predsedničkim izborima!

Vesti online pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u sredu da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
- Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak - zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Izvoz u Indiju razvojna šansa za srpske kompanije

Gde investirati pre 47 dana
Premijer Aleksandar Vučić sastao se u Mumbaju sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom, sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju, saopštila je Vlada Srbije.
Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija. Predsednik Vlade Srbije je istakao da bi bilo veoma važno raditi na uzajamnoj promociji Srbije i Indije, kao turističkih destinacija. Ovo će biti... »

Vučić: Ako ne pobedimo, odlazim

Mondo pre 47 dana
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.