Deo centra Beograda bez grejanja

Deo centra Beograda bez grejanja

Studio B pre 47 dana
Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda bez grejanja, biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio ministar energetike Aleksandar Antić koji je sa gradonačelnikom Beograda obišao radove.
Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Aleksandar... »

Pukla cev u centru Beograda, do osam ujutru radijatori ponovo topli

RTS pre 47 dana
RTS: Pukla cev u centru Beograda, do osam ujutru radijatori ponovo topli
Deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u rejonu oivičenim ulicama Skenderbegovom, Tadeuša Košćuška, Pariskom, Karađorđevom, Kneza Miloša, Trgom Nikole Pašića, ulicama Nušićevom i Cetinjskom – ostali su bez grejanja od 16 sati. Ministar energetike Aleksandar Antić očekuje da domaćinstva do osam časova ujutru dobiju grejanje.
Deo centra grada ostao je bez grejanja zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području "Dunav", na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana. Bez grejanja su potrošači koji se nalaze u... »

Zbog kvara centar Beograda do četvrtka bez grejanja

Večernje novosti pre 47 dana
Od 16 časova bez grejanja deo potrošača u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Radovi gotovi do četvrtka ujutru
BEOGRAD – Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, danas, 11. januara 2017. godine, od 16.00 časova, bez grejanja će biti deo... »

Grejanje u centru Beograda biće uspostavljeno do 8.00

Novi magazin pre 47 dana
Domaćinstva koja su u centru Beograda ostala bez grejanja trebalo bi da ga dobiju sutra do 8.00, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.
"Mi smo dali zadatak direktoru toplana da domaćinstva u centru dobiju grejanje sutra do osam ujutru. Znam da je vrlo napeto, ali verujem da će se sa tim izboriti", rekao je Antić i dodao da će kvar na toplovodu, zbog koga je... »

Antić: Centar Beograda dobija grejanje do ujutro u 8.00

N1 Info pre 47 dana
Domaćinstva koja su u centru Beograda ostala bez grejanja trebalo bi da ga dobiju sutra do 8.00, izjavio je ministar energetike Aleksandar Antić.
"Mi smo dali zadatak direktoru toplana da domaćinstva u centru dobiju grejanje sutra do osam ujutru. Znam da je vrlo napeto, ali verujem da će se sa tim izboriti", rekao je Antić i dodao da će kvar na toplovodu, zbog koga je... »

Kvar na toplovodu: Centar Beograda sve do sutra prepodne bez grejanja!

Blic pre 47 dana
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenom ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Oni će, prema najavama, grejanje dobiti sutra u prepodnevnim časovima.
Bez grejanja su potrošači koji se nalaze u Admirala Geprata, Balkanskoj, Kraljice Natalije, Lominoj, Dobračinoj, Braće Jugovića, Dositejevoj, Brankovoj, Pop Lukinoj, Bulevaru despota Stefana, Skadarskoj, Makedonskoj, Cara Dušana,... »

Vesić: Ekipe intenzivno rade na otklanjanju kvara na toplovodu

Srbija danas pre 47 dana
Došlo je do pucanja magistralnog toplovoda, koji je povezan sa toplanom na Dorćolu
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da ekipe intenzivno rade na otklanjanju kvara na toplovodu u Ulici cara Dušana i dodao da očekuje da će grejanje u tom delu grada biti uspostavljeno sutra rano ujutru. Kako je objasnio,... »

Ovi delovi Beograda do sutra prepodne su bez grejanja!

Srbija danas pre 47 dana
Kvar na toplovodu
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenim ulicama Skender... »

Centar Beograda bez grejanja

SEEbiz pre 47 dana
BEOGRAD - Centar Beograda danas je oko 16 sati ostao bez grejanja zbog kvara, a očekuje se da će popravka biti završena tek sutra pre podne, saopštile su "Beogradske elektrane".
Kako se navodi, do obustave grejanja došlo je zbog "neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda" na grejnom području "Dunav". Bez grejanja je deo grada koji oivičavaju ulice Skenderbegova, Tadeuša Košćuška, Pariska,... »

Deo centra Beograda bez grejanja: U ovim ulicama od 16 časova neće biti grejanja!

Kurir pre 47 dana
BEOGRAD - Deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska ostaće bez grejanja od 16 sati.
Kako je navedeno u saopštenju, deo centra garad ostaće bez grejanja zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području ''Dunav'', na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana. Ekipe za hitne... »

Centar Beograda bez grejanja!

BK TV pre 47 dana
Zbog kvara na toplovodu centar Beograda će do sutra biti bez grejanja! Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, od 16 časova bez grejanja je ostao deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno... »

Centar Beograda zbog kvara neće imati grejanje do sutra

Nova ekonomija pre 47 dana
Deo centra Beograda ostao je bez grejanja danas od 16 sati do sutra prepodne, zbog neodložne popravke kvara, saopštile su Beogradske elektrane. Kako se navodi, ekipe za hitne intervencije čine maksimalne napore da prekid u grejanju traje najkraće moguće, a očekuje se da će radovi biti završeni... »

BG: Centar grada bez grejanja

Danas pre 47 dana
Beogradske elektrane saopštile su da će danas od 16 sati, zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području "Dunav", bez grejanja biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša,... »

Centar BG bez grejanja do četvrtka, kvar na toplovodu

B92 pre 47 dana
B92: Centar BG bez grejanja do četvrtka, kvar na toplovodu
Beograd -- Zbog popravke kvara na delu toplovoda na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana od 16h bez grejanja će biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada.
Kako su saopštile "Beogradske elektrane", bez grejanja su ostali potrošači u rejonu oivičenom ulicama Skender-begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska. Kako je... »

Centar Beograda bez grejanja

Politika pre 47 dana
Kvar na magistralnom toplovodu, očekuje se da će radovi biti završeni do četvrtka 12. januara u prepodnevnim časovima.
Beogradske elektrane saopštile su da će danas od 16 sati, zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području „Dunav”, bez grejanja biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada, odnosno u ulicama... »

Centar Beograda do sutra leden: U ovim ulicama neće biti grejanja

Telegraf pre 47 dana
Od 16 časova bez grejanja deo potrošača u reonu oivičenim ulicama Skender begova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karađorđeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska očekuje se da će radovi biti završeni sutra u prepodnevnim časovima
Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području “Dunav“, na deonici koja se nalazi ispod Ulice cara Dušana, danas od 16 časova, bez grejanja će biti deo potrošača koji se nalaze u centru grada,... »

Čanak: Izuzetno sam ponosan na igrače Partizana

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih

Dinar bez promene prema evru, ojačao u odnosu na dolar

Gde investirati  pre 2 sata  još 7 povezanih

Video NBA: Minesota ubedljiva, dabl-dabl Bjelice

Večernje novosti  pre 54 minuta  još 8 povezanih

Smrtna kazna za ubistvo Kim Džong Nama?

B92  pre 2 sata  još 6 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.