Zimske operacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Zimske operacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Tango Six pre 5 dana
Iako je crveni meteo-alarm na snazi Aerodrom „Nikola Tesla“ neometano funkcioniše i neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj, a zahvaljujući savremenoj opremi nijedan let nije otkazan, zaključak je današnje posete pomoćnika ministra za vazdušni saobraćaj, Zorana Ilića, novootvorenoj platformi za... »

Nijedan let nije otkazan, niti su avioni iz Beograda kasnili

Novi magazin pre 6 dana
Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić izjavio je danas da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj i da nije bilo otkazivanja letova, niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije.
On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još od 2014. godine. "I u ovako teškim uslovima bilo je samo manjih zakašnjenja zbog aerodroma sa kojih su avioni dolazili, ili su morali da... »

"Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"

B92 pre 6 dana
B92: "Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"
Beograd -- Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić kaže da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj.
Kako je rekao nije bilo otkazivanja letova niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije. On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još... »

Aerodrom u Beogradu neometano funcioniše, nijedan let nije otkazan

Blic pre 6 dana
Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu iako je crveni meteo-alarm na snazi neometano funkcioniše i neprekidno je otvoren za aviosaobraćaj, a pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić je izjavio danas da zahvaljujući savremenoj opremi nijedan let nije otkazan.
Na aerodromu kažu da bez obzira na vremenske uslove rade u okviru planiranog reda letenja. Ilić, koji je zajedno sa v.d. generalnim direktorom aerodorma „Nikola Tesla“ u Beogradu Sašom Vlaisavljevićem obišao Zimski štab aerodorma... »

Komentari

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.