Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo

Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo

RTS pre 40 dana
RTS: Linta: Hrvatska predsednica nizom izjava promoviše ustaštvo
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta smatra da je laž izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma.
Miodrag Linta kaže i da Kolinda Grabar Kitarović nizom izjava i postupaka promoviše ustaštvo. "Jer ne vidi ništa sporno u slikanju sa ustaškom zastavom, izjavljuje da obožava da sluša Tompsona, odlazi u Blajburg da se pokloni... »

Lažima krije ustaše

Večernje novosti pre 40 dana
Hrvatska predsednica nastavila sa provokacijama Srbije. Dačić: Šta je onda pozdrav "Za dom spremni"
TVRDEĆI da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, predsednica Hrvatske izrekla je laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kad se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom "Za dom... »

Dačić: Grabar Kitarovićeva opet grubo napala Srbiju

RTS pre 40 dana
RTS: Dačić: Grabar Kitarovićeva opet grubo napala Srbiju
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Kolinda opet napada, šta je ono u HR nego ustaštvo

B92 pre 40 dana
B92: Dačić: Kolinda opet napada, šta je ono u HR nego ustaštvo
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju.
Kako je rekao, Kitarovićeva je tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim... »

Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju

Novi magazin pre 40 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Grub napad Kitarović

Danas pre 40 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju, da je tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem... »

Dačić: Grabar-Kitarović opet grubo napala Srbiju

SEEbiz pre 40 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom 'Za dom spremni'? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju

RTV pre 41 dan
RTV: Dačić: Kitarović ponovo grubo napala Srbiju
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
"Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom Za... »

Dačić: Još jedan grub napad hrvatske predsednice na Srbiju

Dnevnik pre 41 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju
i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom". "Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba,... »

Dačić o novoj kolindinoj provokaciji: Samo Hrvatska nemoj da nam priča o fašizmu!

Kurir pre 41 dan
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž.
"Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom "Za dom spremni"? Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u mnogim gradovima Hrvatske daju ulice... »

Dačić objasnio Kitarovićevoj gde ima ustaštva i fašizma

Vesti online pre 41 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
"Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom... »

"Kolinda laže": Dačić: Predsednica Hrvatske ponovo grubo napala Srbiju

Blic pre 41 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svojim izjavama još jednom grubo napala Srbiju i poručio da pitanja iz prošlosti treba rešavati "hladnom glavom".
- Predsednica Hrvatske, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla je očiglednu laž. Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma - Jasenovcu, podiže tabla sa ustaškim pozdravom... »

Dačić: Kitarović opet grubo napala Srbiju

Beta pre 41 dan
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović još jednom grubo napala Srbiju i da je, tvrdeći da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma, izrekla očiglednu laž. "Šta je nego ustaštvo i fašizam kada se u najvećem stratištu Srba, Jevreja i Roma -... »

Pobrkala lončiće: Grabar-Kitarović: U Hrvatskoj fašizma nema, ali u Srbiji sanjaju granicu kod Karlobaga

Blic pre 41 dan
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je večeras da "odgovorno tvrdi" da "u Hrvatskoj ustaštva i fašizma nema", za razliku od srpskog parlamenta gde 21 poslanik tvrdi da je zapadna granica Srbije na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag.
- Ako pogledate i sastav hrvatskog Sabora, nema ni jedne parlamentarne stranke koja zastupa neku fašističku ili ekspanzionističku politiku. Za razliku od toga u srpskom parlamentu imamo 21 poslanika koji tvrde da je zapadna... »
©2017 Netmark d.o.o.