Povezane vesti

Sudsko već o daljem pritvoru Ivanovića u sredu, 22. februara

Dnevnik pre 33 dana
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u
Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus. Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je... »

O daljem pritvoru za olivera ivanovića: Sudska odluka u sredu 22. februara

Kurir pre 33 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održana u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je mitrovački Radio Kontakt plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na devet... »

Da li će Oliver Ivanović ostati u pritvoru?

B92 pre 33 dana
B92: Da li će Oliver Ivanović ostati u pritvoru?
Kosovska Mitrovica -- Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u KM.
To je javio mitrovački Radio Kontark plus. Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio... »

Sud u sredu o pritvoru Oliveru Ivanoviću

Mondo pre 33 dana
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus.
Foto: MONDO Sivački Goran Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom... »

Sudsko veće u sredu o daljem pritvoru Ivanoviću

RTS pre 33 dana
RTS: Sudsko veće u sredu o daljem pritvoru Ivanoviću
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je mitrovački Radio Kontakt plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na devet... »

Sudsko veće o pritvoru Ivanoviću u sredu

RTV pre 33 dana
RTV: Sudsko veće o pritvoru Ivanoviću u sredu
BEOGRAD - Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održana u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na... »

Gi SDP: U ponovljenom suđenju oslobađajuća presuda Ivanoviću

Blic pre 34 dana
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
- U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu. Podsećamo da je on više od tri... »

SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

Večernje novosti pre 34 dana
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda. "U svetlu odluke Apelacionog suda,... »

SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

RTS pre 34 dana
RTS: SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" izrazila je nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
"U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu", navodi SDP. Podsećaju da je... »

SDP se u ponovljenom suđenju nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

Beta pre 34 dana
Gradjanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobadjajuća presuda.  "U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrdjeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv... »

GI SDP: Nadamo se da će Ivanović biti oslobođen

B92 pre 34 dana
B92: GI SDP: Nadamo se da će Ivanović biti oslobođen
Građanska inicijativa SDP izrazila je nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
"U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu. Podsećamo da je on više od tri... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.