Aleksandar Vučić - vesti

Mihajlović: Logično je da premijer bude iz SNS-a

N1 Info pre 3 minuta
Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je da je politički logično da budući premijer, pošto aktuelni Aleksandar Vučić preuzme funkciju predsednika Srbije, bude iz SNS.
"Možda je nekom nevažno iz koje stranke će da bude premijer, ali je politički logično da stranka sa najvećom odgovornošću ima i najodgovornije pozicije", rekla je Mihajlović za Srpski telegraf. Ona smatra da kohabitacija, odnosno... »

Dačić: Ne bi bilo pametno hapsiti Musliua

Vesti online pre 51 minut
RTV: Dačić: Ništa nisam tražio za podršku Vučiću
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi država mogla da uhapsi Jonuza Musliua zbog pretnji, ali da to ipak nije pametno.
Dačić je za praznično izdanje dnevnog lista "Blic" rekao da bi to bi moglo da izazove dodatnu štetu i dodao da bi za ono što Musliu govori u svakoj zemlji dobio poziv tužioca. - Ali pošto premijer (Aleksandar Vučić) stalno ističe... »

Odazvaću se, ako me Vučić pozove

Alo pre 15 minuta
Alo: Odazvaću se, ako me Vučić pozove
Zorana Mihajlović smatra logičnim da novi premijer bude iz redova naprednjaka i poručuje da će se odazvati ukoliko je Vučić pozove da pregovaraju o premijerskoj poziciji.
Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je da je politički logično da budući premijer, pošto aktuelni Aleksandar Vučić preuzme funkciju predsednika Srbije bude iz SNS. "Možda je nekom nevažno iz koje... »

Nikolić u prazničnom intervjuu: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

BK TV pre 27 minuta
B92: Mihajlović: Ako me Vučić pozove... Premijer da bude iz SNS
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sa Aleksandrom Vučićem, premijerom i izabranim predsednikom Republike, dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine. "To ne znači da nastavljam političku... »

Nikolić: Biću Vučiću veza za Rusiju i Kinu

Sputnik pre 34 minuta
Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da je razgovarao sa Aleksandrom Vučićem. Kako je rekao, on se sa premijerom i novoizabranim predsednikom republike dogovarao kako da nastavi da pomaže Srbiji prijateljstvom koje je ostvario sa predsednicima mnogih država, posebno Rusije i Kine.
„To ne znači da nastavljam političku karijeru, već radnu. Tako i zamišljam svoje angažovanje posle isteka mandata“, rekao je Nikolić u intervjuu za „Kurir“. Povodom spekulacija da bi mogao da bude ambasador u Moskvi, savetnik za... »

Dačić: Ne bi bilo pametno da uhapsimo Musliua

N1 Info pre 45 minuta
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi država mogla da uhapsi Jonuza Musliua zbog pretnji, ali da to ipak nije pametno, jer može da izazove dodatnu štetu.
Dačić je za "Blic" rekao da bi za ono što Musliu govori u svakoj zemlji dobio poziv tužioca. "Ali pošto premijer (Aleksandar Vučić) stalno ističe da vodi računa da svojim reakcijama ne napravi dodatnu štetu ili od Muslija žrtvu,... »

Dačić: Nisam trgovao niti tražio bilo šta za podršku na predsedničkim izborima

Beta pre 10 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić u intervjuu "Blicu" je ponovio da sa novoizabrani predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije trgovao, niti bilo šta tražio da bi ga podržao na predsednički izborima. "Mnogi misle da sam podržao Vučića zbog kalkulacija da bih mogao da... »

Vladika Grigorije o političarima i protestima, Maradoni i Džordžu Kluniju, zamerkama Vučiću i rakiji kod Nikolića

Blic pre 1 dan
Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije u razvogovru za televiziju N1 je se osvrnuo na svoj odnos sa Aleksandrom Vučićem i Tomislavom Nikolićem, te govorio o političarima uopšte i protestima protiv vlasti u Beogradu.
Vladika Grigorije je verski lider koji se, uz crkvenu službu, bavi sportom i biznisom, a bio je jedan od predvodnika protesta protiv Slobodana Miloševića. Često ga karakterišu kao kritičara Aleksandra Vučića. - Imam utisak da je... »

"Podignuta borbena gotovost nekih jedinica": Vučić: Građani mogu mirno da spavaju, Srbija je stabilna

Blic pre 1 dan
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je Srbija stabilna i mirna i da građani mogu da budu mirni.
- Danas nismo izlazili sa zaključcima jer ima tu vojnih i drugih tajni, ali građani Srbije mogu da budu mirni. Podigli smo funkcionalnu interoperabilnost - odnosno borbenu gotovost jedinica tamo gde je to potrebno. Spremni smo da... »

Anthony Joshua novi prvak u teškoj kategoriji

Al Jazeera  pre 8 sati  još 6 povezanih

Vremeplov: Rimsko carstvo priznalo hrišćanstvo

RTV  pre 4 sata  još 2 povezane

Šutanovac: Sa Đilasom se dugo nisam video

SEEbiz  pre 39 minuta  još 1 povezana

Turska zabranila emisije za pronalaženje ljubavnog partnera

Večernje novosti  pre 12 sati  još 1 povezana

Na severu sunčano, na jugu oblačno

Dnevnik  pre 6 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.