Aleksandar Vučić - vesti

Monika Beluči danas kod Vučića

Mondo pre 1 minut
Premijer Srbije Aleksandar Vučić primiće danas proslavljenu filmsku glumicu Moniku Beluči, koja će boraviti u Beogradu povodom svečanog otvaranja FEST-a.
Foto: Ettore Ferrari/ANSA via AP Susret, kojem će prisustvovati i reditelj Emir Kusturica, održaće se u 15:15 sati u uzgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Beluči bi danas, prema pisanju... »

Glumica gost u vladi Srbije: Vučić se danas sastaje sa Monikom Beluči

Blic pre 1 minut
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primiće danas proslavljenu filmsku glumicu Moniku Beluči, koja će boraviti u Beogradu povodom svečanog otvaranja FEST-a.
Susret, kojem će prisustvovati i reditelj Emir Kusturica, održaće se u 15.15 sati u u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa... »

Svetska zvezda u Vladi Srbije! Vučić danas sa Monikom Beluči

BK TV pre 6 minuta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primiće danas proslavljenu filmsku glumicu Moniku Beluči. Ona će boraviti u Beogradu povodom svečanog otvaranja FEST-a. Susret, kojem će prisustvovati i reditelj Emir Kusturica, održaće se u 15:15 sati u uzgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija... »

Glumica gost u vladi Srbije: Vučić se danas sastaje sa Monikom Beluči

Blic pre 7 minuta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primiće danas proslavljenu filmsku glumicu Moniku Beluči, koja će boraviti u Beogradu povodom svečanog otvaranja FEST-a.
Susret, kojem će prisustvovati i reditelj Emir Kusturica, održaće se u 15.15 sati u u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa... »

Sastanak u vladi Srbije: Vučić danas sa američkim ambasadorom Skatom

Kurir pre 31 minut
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Kajlom Skatom.
Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, sastanak će biti održan u 9 časova u zgradi Vlade. Autor: Tanjug,Foto:... »

Svečanost u Nišu: Vučić polaže kamen temeljac za fabriku Leoni

Kurir pre 43 minuta
NIŠ - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće polaganju kamena temeljca za izgradnju treće fabrike kompanije "Leoni" u Nišu.
Polaganje kamena temeljca biće održano u 12 časova, saopšteno je iz Vlade Srbije. Autor: Tanjug,Foto: Zorana... »

Premijerska fotelja zavisi od broja glasova donetih Vučiću

Danas pre 49 minuta
Ivošević: I novi premijer i rekonstruisana vlada moraće da budu potvrđeni u Skupštini
Za vikend, najkasnije u ponedeljak, donećemo odluku i o mogućim parlamentarnim izborima. Video sam zahteve koalicionih partnera, blizu sam da donesem odluku, a najvažnije je da sve u parlamentu funkcioniše demokratski, poručio je... »

Počinje borba za svaki glas: Dačić u panici: Da li će SPS na lokalu podržati Vučića

Blic pre 11 sati
Dok se lider SPS Ivica Dačić zbog podrške Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima nada premijerskoj fotelji, neizvesno je kako će glasati socijalisti na lokalu.
Iako su na Glavnom odboru SPS svi članovi, osim Plamenke Laćarac iz Vojvodine, digli ruku za podršku kandidaturi Vučića, na pitanje za koga će glasati, socijalisti nemaju direktan odgovor. Kažu da bi "voleli da poslušaju" svog... »

Orban podržao odluku SVM o podršci Vučiću

Blic pre 9 sati
Mađarski premijer Viktor Orban danas je, tokom susreta sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvanom Pastorom, podržao odluku te stranke o podršci predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića.
Orban, koji je i lider mađarske vladajuće stranke Fides, u Budimpešti je primio Pastora, koji je ga je informisao o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji i o odluci Saveta SVM da podrži kandidaturu premijera Vučića,... »

Susret Vučića i Mandića u Beogradu: Srbi će dobiti kuću u Podgorici

Večernje novosti pre 12 sati
BIA ne raspolaže nikakvim dokazima da je bilo koji državljanin Crne Gore učestvovao u kriminalnim radnjama u vezi sa navodnim državnim udarom 16. oktobra u Crnoj Gori
PODGORICA - BIA ne raspolaže nikakvim dokazima o tome da je bilo koji državljanin Crne Gore učestvovao u kriminalnim radnjama u vezi sa navodnim državnim udarom na dan izbora 16. oktobra u Crnoj Gori, saopštio je u četvrtak DF... »

Evro danas 123,94 dinara

Blic  pre 1 sat  još 4 povezane

Istraga protiv Šulca?

Danas  pre 10 sati  još 3 povezane
©2017 Netmark d.o.o.