Aleksandar Vučić - vesti

Vučić: Putin želi dobro srpskom narodu foto, video

Mondo pre 34 minuta
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Moskvi, u Kremlju, s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Evo glavnih poruka posle sastanka:
Očekujemo dolazak novih ruskih kompanija u Srbiju, rekao je premijer Aleksandar Vučić novinarima u Moskvi, sumirajući razgovore koje je imao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Moji prvi sastanci sa Putinom, prvi, drugi i... »

Kremlj: Putin sa Vučićem o razvoju rusko-srpskih odnosa

Novi magazin pre 34 minuta
Predsednik Rusije Vladimir Putin razmotrio je danas u susretu sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razvoj rusko-srpskih odnosa, pre svega povećanje trgovinske i investicione saradnje dve zemlje, saopštio je Kremlj.
Pored toga, razmenjena su mišljenja o aktualnoj medjunarodnoj i regionalnoj problematici, dodaje se u krakom saopštenju Kremlja. Današnjem susretu Vučića i Putina prisustvovali su samo pomoćnik ruskog predsednika za spoljnu... »

Sastanak premijera sa ruskim predsednikom Putin: Želimo uspeh sadašnjoj vlasti na predsedničkim izborima; Vučić: Mig-ovi uskoro u Srbiji

Večernje novosti pre 52 minuta
Premijer Aleksandar Vučić istakao je danas, nakon razgovora sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u Moskvi, da je pitanje nedelja kada će šest aviona Mig 29 stići u Srbiju
Premijer Aleksandar Vučić istakao je danas, nakon razgovora sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u Moskvi, da je pitanje nedelja kada će šest aviona Mig 29 stići u Srbiju. "Očekujem da će Putin uskoro potpisati... »

Zorana mihajlović Zašto nikad neću biti Aleksandar Vučić

Kurir pre 1 sat
Sa Aleksandrom Vučićem radim zajedno u tri mandata, na njegov poziv sam i došla u SNS. Delimo veliki broj ciljeva: da nema uspeha bez velikog rada, da nema uspešne Srbije bez novih puteva i pruga, da nam je mesto među 20 najboljih zemalja na svetu na Duing biznis listi. I da je budućnost Srbije u EU.
Ali postoje neke stvari ili vrline koje Vučić ima, a koje ja nikad neću imati. Ne krijem da mi je ponekad krivo što ne mogu da budem kao on. Za razliku od Vučića, teško bih uspela da naučim i zapamtim imena ne samo svih gradova... »

Vučić garant stabilnosti!

Alo pre 1 sat
Alo: Vučić garant stabilnosti!
Asmir Kolašinac, evropski dvoranski šampion u bacanju kugle, na predstojećim predsedničkim izborima će glasati za Aleksandra Vučića.
Sportista ne krije da aktuelnom premijeru Srbije i predsedničkom kandidatu duguje ogromnu zahvalnost prvenstveno zbog toga što je pomogao atletičarima u našoj zemlji. - U proteklih pet godina, zahvaljujući vladi premijera... »

Vučević: Nezapamćeni napadi na Vučića

Večernje novosti pre 6 sati
B92: "U istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog"
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da su predsedničku kampanju obeležili nezapamćeni napadi na Aleksandra Vučića
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da su predsedničku kampanju, ali i period između, obeležili u istoriji parlametarizma u Srbiji nezapamćeni napadi na jednog kandidata, Aleksandra Vučića. "Pozivi... »

Ratovi zvezda: Vučić uzvraća udarac! Oni su dali podršku predsedničkim kandidatima

Kurir pre 6 sati
Kontra Nakon Jankovićevog Apela 100, Aleksandra Vučića u proglasu „Za bolju Srbiju“ podržalo 650 intelektualaca, umetnika, sportista i javnih ličnosti
Poznate ličnosti su kao nikada ranije ušle u političku borbu! Nakon što je bivšeg ombudsmana Sašu Jankovića podržala grupa od sto javnih ličnosti (Apel 100), Aleksandar Vučić uzvratio je udarac i objavio proglas „Za bolju... »

Merkel: Hrabri Vučić ima moju podršku

Mondo pre 6 sati
Kancelarka Nemačke Angela Merkel kaže da pruža svu podršku premijeru Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za mir i stabilnost u regionu.
Foto: Tanjug, Vlada Srbije "Sve je rečeno prilikom posete premijera Aleksandra Vučića Berlinu 14. marta. U ovom momentu nema ništa novo da se doda ", navodi se u odgovoru Angele Merkel listu "Alo" na pitanje šta misli o srpskom... »

Branko Kockica: Zašto podržavam Vučića

Blic pre 7 sati
Branko Milićević Kockica rekao je sinoć da je podržao predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića jer zna, kako kaže, da je aktuelni premijer gledao "Kockicu" kad je bio mali.
"Ne poznajem Vučića lično, ali znam da je gledao "Kockicu" kad je bio mali", rekao je Milićević za Tanjug. "Zato ga podržavam, jer sam siguran da će u Beogradu na vodi biti mnogo sadržaja za decu, pa i za pozorište "Puž", kazao... »

Vučić radi dobar posao, zato ima moju podršku!

Alo pre 9 sati
Alo: Vučić radi dobar posao, zato ima moju podršku!
Kancelarka Nemačke Angela Merkel ekskluzivno za „Alo!” kaže da pruža svu podršku premijeru Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za mir i stabilnost u regionu.
Kontaktirali smo sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel i postavili joj pitanje šta misli o premijeru Srbije, lideru naprednjaka i predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, a kao što je to karakteristično za nemački narod,... »

©2017 Netmark d.o.o.