Aleksandar Vučić - vesti

Izjava dana: RTS je uspeo! Predsednik je sada zadovoljan

BizLife pre 2 minuta
Foto: YouTube screenshot Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Radioteleviziiji Srbije (RTS) na programu i prenosu svečane ceremonije povodom inauguracije „Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema poslu i državi, snimci RTS došli su do svakog doma u Srbiji ali i do svetskih medija, i zbog... »

Boško poludeo zbog Šuleta!

Alo pre 1 sat
Alo: Boško poludeo zbog Šuleta!
Obračun u redovima opozicije, zaratili Dveri i Demokratska stranka!
Boško Obradović, lider Dveri, brutalno je napao Dragana Šutanovca, predsednika DS-a, koji je u intervjuu za „Alo!” kazao da ga je iznenadila kuknjava Boška Obradovića nakon što je rekao da Dveri nisu prihvatljiv koalicioni... »

Počinje Međunarodni sajam naoružanja

RTV pre 4 sata
RTV: Počinje Međunarodni sajam naoružanja
BEOGRAD - Na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" učestvovaće 128 izlagača iz 21 zemlje, kao i iz Srbije i na njemu će ekskluzivno biti otkriveni nova "Nora" i lanser za raketu "Šumadija", izjavio je ministar odbrane Zoran Đorđević.
Sajam će danas svečano otvoriti predsednik Republike Aleksandar Vučić, što, kako kaže ministar, pokazuje koliko je taj sajam važan, budući da se često govori da naša namenska industrija predstavlja jedan od potencijalnih zamajaca... »

Vučić: Pohvale za RTS

Danas pre 4 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Radioteleviziiji Srbije (RTS) što je programom i prenosom svečane ceremonije povodom inauguracije ukazala na važnost jednog od značajnijih događaja poslednjih decenija u Srbiji, kojem je prisustvovao veliki broj delegacija i zvaničnika iz sveta, javlja... »

VN: SAD neće Vulina za ministra; Blic: Vulin, iznenađenje

B92 pre 6 sati
B92: VN: SAD neće Vulina za ministra; Blic: Vulin, iznenađenje
Večernje novosti su prenele da je Aleksandar Vučić izložen ogromnom pritisku SAD da za ministra odbrane ne bude imenovan Aleksandar Vulin.
Ipak, dodaje beogradski list, predsednik Srbije i lider SNS je odlučan da mu poveri tu dužnost. "Prema navodima lista, šef srpske države je preko ambasadora SAD Kajla Skota dobio signal da se Vašington protivi nameri da Vulin... »

Vulin i Đorđević zamenjuju mesta

Danas pre 8 sati
Vučićevi ministri Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević zameniće funkcije – prvi se seli na čelo Ministarstva odbrane, drugi u Ministarstvo rada, piše Alo, a tu informaciju prenose i drugi beogradski mediji. Ministar odbrane Zoran Đorđević potvrdio je listu da će u vladi Ane Brnabić preuzeti... »

Ministar spoljnih poslova Norveške: Brnabićeva može biti ministar i u zapadnoj Evropi

Blic pre 9 sati
Borge Brende, šef norveške diplomatije, došao je u Beograd povodom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića. U intervjuu za naš list govori i o izboru Ane Brnabić za mandatarku, nekoliko dana posle žestokih kritika opozicije na račun norveške ambasade zbog čestitki Brnabićevoj.
Balkan je neretko turbulentno područje. Kakav je angažman Norveške na ovim prostorima, koji su najveći izazovi i kakvu saradnju imate sa vladama u regionu u pogledu donošenja stabilnostu i ekonomskog boljitka? Region je dosta... »

Bojan Pajtić: Vučić želi da liči na Tita ili na Mila, ali sve više liči na Erdogana

Kurir pre 12 sati
Aleksandar Vučić sve više i više liči na Erdogana i možemo očekivati da će ubuduće još više ograničavati osnovne građanske slobode - smatra bivši lider Demokratske stranke Bojan Pajtić. Po njegovom mišljenju, Vučić nije čovek koji će olako prepustiti vlast, i zato greše oni koji misle da će se... »

Vučić čestitao zlatnu medalju Stankovićevoj: Borbenost i istrajnost doveli do trona

Blic sport pre 14 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je prvo u istoriji svetsko zlato u tekvondou, koje je osvojila Vanja Stanković.
Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Vučić "Upućujem vam najiskrenije čestitke na osvojenom zlatu. Borbenost i istrajnost doveli su vas do najvišeg trona, a Srbiji doneli prvo zlato u istoriji. Uveren sam da ćete i u... »

Aleksandar Vučić čestitao zlatnu medalju Stankovićevoj

Večernje novosti pre 16 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas prvo u istoriji svetsko zlato u tekvondou, koje je osvojila Vanja Stanković
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas prvo u istoriji svetsko zlato u tekvondou, koje je osvojila Vanja Stanković. "Upućujem vam najiskrenije čestitke na osvojenom zlatu. Borbenost i istrajnost doveli su... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.