AMSS - vesti

Apel vozačima da vožnju prilagode vrućinama

Politika pre 2 sata
Prave letnje temperature ovog popodneva mogu usloviti otežanu vožnju, pa se apeluje na vozače da ne putuju u najtoplijem delu dana, već da za put izaberu rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate. AMSS savetuje vozačima da se zaustave na bezbednom mestu i naprave pauzu u slučaju prvog znaka umora,... »

AMSS: Posebna opreznost na putevima u Vojvodini

Radio 021 pre 5 sati
Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima na području Vojvodine i Podrinja da, zbog mogućih kratkotrajnih pljuskova praćenim grmljavinom i olujnim vetrom, budu oprezniji u vožnji.
Kako navodi AMSS, po mokrim kolovozima zaustavni put vozila se produžava, a time se povećava i rizik od saobraćajne nezgode. Intenzitet saobraćaja večeras je pojačan na autoputevima i državnim putevima prvog i drugog reda, a... »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja, opreznost u vožnji, posebno na području Vojvodine i Podrinja

Blic pre 5 sati
B92: AMSS: Gužve u saobraćaju, naročito kod većih gradova
Intenzitet saobraćaja večeras je pojačan na autoputevima i državnim putevima prvog i drugog reda, a posebno na ulazu u veće gradove.
Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima na području Vojvodine i Podrinja da, zbog mogućih kratkotrajnih pljuskova praćenim grmljavinom i olujnim vetrom, budu oprezniji u vožnji, jer se po mokrim kolovozima zaustavni put vozila... »

Bez dužih zadržavanja na granici, saobraćaj pojačan

RTS pre 14 sati
B92: AMSS: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori
Sezona godišnjih odmora je počela, a s obzirom na to da se naša zemlja nalazi na putu između zapada i istoka, pojačanom intenzitetu saobraćaja doprineće veliki broj stranih državljana koji će prolaziti kroz našu zemlju, saopštio je AMSS.
Najopterećeniji su auto-putevi, kao i putevi koji vode ka Crnoj Gori. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30... »

Pojačan saobraćaj, sat i po čekanja na Horgošu

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: U Srbiji je ovog popodneva očekivano pojačan intenzitet saobraćaja, saopštava AMSS navodeći da putnička vozila na Horgošu na ulazu u zemlju čekaju 90 minuta.
Vozači se upozoravaju da zbog visokih temperatura prave pauze u vožnji i konzumiraju više tečnosti. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na ostalim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja... »

Na Horgošu se čeka sat i po

Radio 021 pre 1 dan
U Srbiji je ovog popodneva očekivano pojačan intenzitet saobraćaja, saopštava AMSS navodeći da automobili na Horgošu na ulazu u zemlju čekaju sat i po.
Vozači se upozoravaju da zbog visokih temperatura prave pauze u vožnji i piju više tečnosti. Prema poslednjim podacima granične policije, na ostalim graničnim prelazima za automobile nema zadržavanja dužih od pola sata. Autor:... »

Pojačan saobraćaj, na Horgošu se čeka 90 minuta

RTS pre 1 dan
U Srbiji je očekivano pojačan saobraaj, saopštava AMSS navodeći da putnička vozila na Horgošu na ulazu u zemlju čekaju 90 minuta. Na ostalim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Auto-moto savez Srbije saopštava da će početak vikenda i prvi turistički talas na početku letnje sezone doneti sigurno pojačan saobraćaj. Veći broj vozila očekuje se na auto-putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i... »

AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez i strpljenje

Blic pre 2 dana
Kraj radne nedelje, sa prvim popodnevnim satima donosi pojačan intezitet saobraćaja, saopštio je AMSS.
Saobraćaj je pojačan na autoputevima E/70 i E/75 , iz pravca Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i Makedoniji. U satima intezivnijeg saobraćaja na pojedinim deonicama može doći do usporene vožnje uz moguće kraće zastoje. Ne treba... »

Posle 5 godina ponovo na beogradskoj planini: SAKSS i AMSS za vikend organizuju brdsku trku "Avala 2017"

Blic pre 2 dana
Posle uspešno odrađene kružne trke na Ušću, Srpski auto i karting savez Srbije (SAKSS) i Auto-moto savez Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, 24. i 25. juna organizuju brdsku auto trku Avala, koja ima međunarodni karakter.
Posle petogodišnje pauze, čuvena staza na beogradskoj planini vraća se u kalendar takmičenja, ne samo za domaći Šampionat, veći će se za bodove boriti i svi oni koji žele da upišu poene za Centralno evropsku zonu. Prema prvim... »

Brdska trka na Avali ponovo posle petogodišnje pauze

B92 pre 2 dana
Posle kružne trke na Ušću, Srpski auto i karting savez Srbije (SAKSS) i Auto-moto savez Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, 24. i 25. juna organizuju brdsku auto-trku Avala, koja ima međunarodni karakter.
Posle petogodišnje pauze, čuvena staza na beogradskoj planini vraća se u kalendar takmičenja, ne samo za domaći šampionat, veći će se za bodove boriti i svi oni koji žele da upišu poene za Centralno-evropsku zonu. Prema prvim... »

“Piknik” Beogradske filharmonije pred oko 10.000 ljudi

Danas  pre 3 sata  još 2 povezane

Počinju zvanični razgovori sa Misijom MMF

RTV  pre 23 minuta  još 2 povezane

Britanija: 60 zgrada palo na testu bezbednosti

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Tilerson pozvao arapske zemlje da zajedno pronađu rešenje

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.