AMSS - vesti

Zbog poledice i snega neophodna zimska oprema za vožnju

Alo pre 4 sata
Alo: Zbog poledice i snega neophodna zimska oprema za vožnju
Zbog niskih temperatura, poledice, povremenog snega ali i jakog vetra koji stvara smetove u brdsko planinskim predelima nadležni su večeras savetovali vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.
Putevi Srbije i Auto moto savez Srbije (AMSS) su apelovali na vozače da voze oprezno i pažljivo, ukoliko se odluče na putovanje. Ukazano je i da su i večeras gužve na graničnim teretnim terminalima na izlazu iz Srbije ka... »

Saobraćaj slabijeg inteziteta, kamioni na izlazu u Batrovcima čekaju 13 sati, reke i dalje nisu plovne

Večernje novosti pre 14 sati
Putarima pored vetra, snega i leda velike problem u čišćenju puteva stvaraju neodgovorni vozači koji na put pri ovakvom vremenu kreću bez zimskih guma
BEOGRAD - Na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta u nižim predelima kolovozi su ugalavnom mokri, saobraćaj je slabijeg inteziteta i odvija se bez većih poteškoća, saopšteno je danas iz Automoto saveza (AMSS). Na... »

AMSS: upozorava vozače na poledicu na putevima

Blic pre 1 dan
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas da na pojedinim putevima ima raskvašenog snega, u planinskim predelima ugaženog snega, a na pojedinim deonicama poledice.
- Usled jakog vetra koji stvara snežne nanose na snazi je povremena obustava saobraćaja na deonici puta Žagubica-Borsko jezero, preko Crnog Vrha - navodi AMSS u saopštenju. Saobraćaj je usporen preko planinskih prevoja na... »

Na teretnim terminalima na prelazu Batrovci čeka se više od pola dana

Telegraf pre 15 sati
Kolone teretnih vozila duge su više kilometara
Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Hrvatsku, čeka se oko 13 sati, saopštio je jutros AMSS. Carinik na Batrovcima je rutinski proveravao italijanski “krajsler”, kada je ugledao rezervnu gumu. Smesta je uhapsio... »

Saobraćaj usporen zbog zimskih uslova vožnje

Večernje novosti pre 1 dan
Saobraćaj se odvija usporeno zbog zimskih uslova vožnje, u planinskim područjima obavezna je upotreba lanaca. Teretna vozila na Kelebiji čekaju 120 minuta a na Batrovcima 540
BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji odvija se usporeno zbog zimskih uslova vožnje, a vozače očekuje dobra prohodnost na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta, dok u planinskim područjima na kolovozima ima i do 10 centimetara... »

Vozači, pažnja! Poledica na putevima!

Alo pre 1 dan
Alo: Vozači, pažnja! Poledica na putevima!
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas da na pojedinim putevima ima raskvašenog snega, u planinskim predelima ugaženog snega, a na pojedinim deonicama poledice.
"Usled jakog vetra koji stvara snežne nanose na snazi je povremena obustava saobraćaja na deonici puta Žagubica-Borsko jezero, preko Crnog Vrha", navodi AMŠ u saopštenju. Saobraćaj je usporen preko planinskih prevoja na području... »

AMSS: Zimski uslovi vožnje usporavaju saobraćaj, autoputevi prohodni

Moj Novi Sad pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji odvija se usporeno zbog zimskih uslova vožnje, a vozače očekuje dobra prohodnost na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta, dok u planinskim područjima na kolovozima ima i do 10 centimetara snega i obavezna je upotreba lanaca, saopštio je AMSS. Na jugu i jugoistoku... »

Putevi su prohodni, ali...

Mondo pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji odvija se usporeno zbog zimskih uslova vožnje, prohodnost je dobra na putevima prvog i drugog prioriteta.
Foto: MONDO/P. Vujić U planinskim područjima na kolovozima ima i do 10 centimetara snega i obavezna je upotreba lanaca, saopštio je AMSS. Na jugu i jugoistoku Srbije, kao i na području Tutina, Sjenice Ivanjice i Novog Pazara gde... »

Upozorenje vozačima: Novi snežni pokrivač i temperature ispod nule

Blic pre 2 dana
Prema najavama RHMZ-a, predstoji nam još jedan period koji će obeležiti pravi zimski uslovi vožnje, sa novim snežnim pokrivačem, ali i temperaturama koje će uglavnom biti ispod nultog podeljka, a kako je saopštio AMSS, to će svakako na pojedinim deonicama biti uzrok usporene vožnje.
Pored snega posebnu opasnost predstavlja i najavljen jak vetar, koji će na pojedinim deonicama usloviti i pojavu snežnih nanosa. Zimska služba JP "Putevi Srbije" neprekidno interveniše, sva raspoloživa mehanizacija je na terenu i... »

Pažljivo za volanom: Putevi prohodni, ali mokri, prilagodite brzinu

Kurir pre 2 dana
Na autoputevima i putevima prvog prioriteta vozače danas očekuju uglavnom mokri kolovozi i dobra prohodnost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prohodni su putevi u planinskim predelima Ivanjice, probijen je put Odvraćenica - Preko Brdo, a vozačima se ne savetuje korišićenje puteva kroz planinske predele Ivanjice, Sjenice i Novog Pazara zbog suženog kolovoza usled... »

Video Zvezda nastavlja da ruši velikane: Makabi pao i u Tel Avivu!

Večernje novosti  pre 53 minuta  još 1 povezana

Veselin Jevrosimović na Trampovoj inauguraciji

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Nemački stručnjak: Tramp će Balkan da prepusti Putinu

Blic  pre 46 minuta  još 1 povezana

MUP: Netačni navodi Velimira Ilića o uklanjanju vozila

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2016 Netmark d.o.o.