AMSS - vesti

Stravične gužve: Na Batrovcima se čeka sedam sati, na Horgošu šest

Blic pre 10 sati
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, prema najnovijim podacima, čeka se više od sedam sati, a zbog konstatnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštio je večeras AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije.
Kako bi se rasteretio ovaj granični prelaz saobraćajna policija vrši preusmeravanje na druge prelaze zbog čega se u narednim satima očekuje i duže zadržavanje na graničnom prelazu Šid gde se trenutno čeka oko 90 minuta, kao i na... »

Haos na graničnim prelazima: Na Batrovcima čekanje sedam sati, na Horgošu šest

BK TV pre 11 sati
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom čeka se više od sedam sati. Zbog konstatnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštio je večeras AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije. Kako bi se rasteretio ovaj granični prelaz saobraćajna policija vrši preusmeravanje na... »

Višesatna čekanja na Batrovcima i Horgošu

RTS pre 12 sati
Na Batrovcima se na izlazu iz Srbije čeka više od sedam sati, a na Horgošu više od četiri sata. Zbog konstantnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštava AMSS.
Kako bi se rasteretio granični prelaz Batrovci, saobraćajna policija vrši preusmeravanje na druge prelaze zbog čega se u narednim satima očekuju i duža zadržavanja na Šidu. Preporuka je da vozači koriste prelaze Bačka Planka,... »

Višečasovna čekanja za izlazak iz Srbije

Alo pre 12 sati
Alo: Višečasovna čekanja za izlazak iz Srbije
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, prema najnovijim podacima, čeka se više od sedam sati, a zbog konstatnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštio je večeras AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije.
Kako bi se rasteretio ovaj granični prelaz saobraćajna policija vrši preusmeravanje na druge prelaze zbog čega se u narednim satima očekuje i duže zadržavanje na graničnom prelazu Šid gde se trenutno čeka oko 90 minuta, kao i na... »

GRANIČNI PRELAZI: Na Batrovcima se čeka više od sedam sati

Moj Novi Sad pre 13 sati
Na Batrovcima se ovog popodneva na izlazu iz Srbije čeka više od sedam sati, na Horgošu više od četiri sata, a zbog konstantnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštava... »

Na Batrovcima se čeka i duže od sedam sati!

Alo pre 18 sati
Alo: Na Batrovcima se čeka i duže od sedam sati!
Policija preusmerava vozila i na druge prevoze.
Na Batrovcima se danas oko podneva na izlazu iz Srbije čeka više od sedam sati, a na Horgošu više od četiri sata, a zbog konstantnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštava AMSS. Kako bi se rasteretio granični prelaz Batrovci saobraćajna policija vrši... »

Naoružajte se strpljenjem: Čekanja na granici do sedam sati!

BK TV pre 18 sati
Kolaps na graničnim prelazima. Na Batrovcima se danas oko podneva na izlazu iz Srbije čeka više od sedam sati, a na Horgošu više od četiri sata, a zbog konstantnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštava AMSS. Kako bi se rasteretio granični prelaz Batrovci saobraćajna policija vrši... »

AMSS: Na Batrovcima i Šidu i večeras gužve

Novi magazin pre 1 dan
Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da vozila na izlaz iz Srbije na prelazu Batrovci sa Hrvatskom čekaju dva sata dok na prelazu Šid zadržavanje iznose oko 90 minuta.
Na izlaz iz Srbije, ka Madjarskoj, na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko sat vremena, naveo je AMSS pozivajući se na Upravu saobraćajne policije. Navodi se i da vozači na ulaz u Srbiju iz pravca Bugarske, preko graničnog... »

AMSS: Umeren saobraćaj, bez dužih zadržavanja na granicama

RTS pre 2 dana
RTS: AMSS: Umeren saobraćaj, bez dužih zadržavanja na granicama
Na putevima Srbije saobraćaj je umeren, ali se tokom dana očekuje pojačan intenzitet, posebno na auto-putevima koji iz pravca Bugarske i Makedonije vode ka Hrvatskoj i Mađarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 30 minuta.
Na naplatnim stanicama u Srbiji otovreni su svi kanali za naplatu, kako bi se smanjilo vreme zadržavanja. Vozačima se savetuje usporena vožnja na deonicama na kojima su radovi u... »

AMSS: Putnička vozila čekaju na Horgošu sat i po, na Gradini 70 minuta

Novi magazin pre 3 dana
B92: AMSS: Na Horgošu čekanje sat i po, na Gradini 70 minuta
Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se na izlazu iz Srbije u Mađarsku sat i po, dok se na prelazu Gradina na ulaz iz Bugarske u Srbiju čeka oko 70 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije na osnovu podataka granične policije.
Kako se navodi, kamioni na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj čekaju oko sat i po, na prelazu Vatin između Srbije i Rumunije zadržavanja su tri sata, na Batrovcima između Srbije i Hrvatske sat i po, dok se na prelazu... »

Novi trijumf "orlova": U Hamburgu pali i Rusi

Večernje novosti  pre 7 sati  još 4 povezane

Protest malinara zbog neispunjenih obećanja

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Utopio se mladić u Gružanskom jezeru

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane

Iskliznuo voz: Poginule 23 osobe, 64 povređene

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.