AMSS - vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj pred 1. maj

B92 pre 4 sata
Beograd -- Pred početak vikenda produženog Međunarodnim praznikom rada, 1. majem, na putevima u Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj, posebno popodne.
Prema informacijama Uprave Granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužeg od 30 minuta. Na graničnom prelazu Sremska Rača, teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko 120 minuta. Na... »

Na Batrovcima, Šidu i Rači kamioni čekaju šest sati

Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Na našim graničnim prelazima teretna vozila i danas posle podne čekaju više sati na izlazak iz zemlje.Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja
teretnih vozila na Batrovcima i Šidu su po šest sati, na Horgošu dva sata, a na Sremskoj Rači šest sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30... »

Na horgošu najgore: Gužve na graničnim prelazima za kamiondžije

Blic pre 1 dan
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima za teretna vozila i dalje ima zadržavanja - Batrovci - 10 sati, Šid - 6 sati, Horgoš - 300, Kelebija - 60 i Sremska Rača - 180 minuta. Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Kako je saopštio AMSS, prave prolećne temperature i više sunčanih intervala doprinose dobroj vidljivosti, a samim tim i sigurnijoj i bezbednijoj vožnji. Na putevima van većih gradova, vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja,... »

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati

RTS pre 1 dan
RTS: Teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati
Na nekim graničnim prelazima teretna vozila čekaju po više sati, najviše na onima prema Hrvatskoj, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Kako se navodi, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja teretnih vozila na graničnom prelazu Batrovci je 10 sati, a na prelazu Šid - sedam sati. Na prelazima Horgoš i Kelebija, prema Mađarskoj,... »

Promocija Srbije i RS: Butulija: Sjajan rezultat u Le Manu, sledeće godine značajno bolji

Blic sport pre 1 dan
Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija najavio je da će posle sjajnog rezultata srpskog motociklističkog tima na ovogodišnjoj trci izdržljivosti "24 sata Le Mana" za sledeću sezonu, uz pomoć Ministarstva sporta i sponzora, napraviti ekipu koja će ostvariti još bolji rezultat.
Foto: Rade Prelić / Tanjug Mirko Butulija Srpski tim koji su činili vozači iz Srbije i Republike Srpske osvojio je 15. mesto u konkurenciji mnogo bogatijih rivala i oduševio sve iz sveta motociklizma. - Ponosni smo što smo imali... »

Uspeh srpskih motociklista na Svetskom šampionatu

Auto magazin pre 2 dana
Danas je u AMSS povodom izuzetno uspešnog početka sezone naših motociklista na ovogodišnjem Svetskom šampionatu, održana konferencija za medije. Na najzahtevnijoj, najtežoj i najprestižnijoj trci motociklista na svetu, „24 sata Le Man“ u okviru Svetskog šampionata “24 Heures Moto” u Francuskoj je... »

Velike gužve na graničnim prelazima: Kamioni čekaju i do osam sati da pređu u Hrvatsku

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Kamioni na izlazu iz Srbije, na graničnim prelazima sa Hrvatskom, Madjarskom i Bosnom i Hercegovinom večeras čekaju od 60 minuta do osam sati, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom zadržavanja u teretnom saobraćaju su osam sati a na graničnom prelazu Šid oko 300 minuta, navodi se u saopštenju. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija sa Madjarskom kamioni na izlaz... »

Na granici s Hrvatskom kamioni čekaju do osam sati

N1 Info pre 2 dana
Kamioni na izlazu iz Srbije, na graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom večeras čekaju od 60 minuta do osam sati, saopštio je Auto moto savez Srbije.
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom zadržavanja u teretnom saobraćaju su osam sati a na graničnom prelazu Šid oko 300 minuta, navodi se u saopštenju. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija sa Mađarskom kamioni na izlaz... »

Butulija: Sjajan rezultat u Le Manu, sledeće godine bolji

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija najavio je danas da će posle sjajnog rezultata srpskog motociklistickog tima na ovogodišnjoj trci izdržljivosti "24 sata Le Mana" za sledeću sezonu, uz pomoć Ministarstva sporta i sponzora, napraviti ekipu koja će ostvariti još bolji rezultat.
Srpski tim koji su činili vozači iz Srbije i Republike Srpske osvojio je 15. mesto u konkurenciji mnogo bogatijih rivala i oduševio sve iz sveta motociklizma. "Ponosni smo što smo imali takmičare na tako velikom događaju koji su... »

Butulija: Sjajan rezultat u Le Manu

RTV pre 2 dana
RTV: Butulija: Sjajan rezultat u Le Manu
BEOGRAD - Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija najavio je danas da će posle sjajnog rezultata srpskog motociklističkog tima na ovogodišnjoj trci izdržljivosti "24 sata Le Mana" za sledeću sezonu, uz pomoć Ministarstva sporta i sponzora, napraviti ekipu koja će ostvariti još bolji rezultat.
Srpski tim koji su činili vozači iz Srbije i Republike Srpske osvojio je 15. mesto u konkurenciji mnogo bogatijih rivala i oduševio sve iz sveta motociklizma. "Ponosni smo što smo imali takmičare na tako velikom događaju koji su... »

Dačić: Problem u Makedoniji je regionalni

Beta  pre 3 sata  još 13 povezanih

Spomen kompleks Stefanu Nemanji biće u centru Beograda

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih

San Antonio i Toronto brejkovima prošli dalje

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.