AMSS - vesti

Srećan put: Prolećni uslovi za vožnju, bez gužvi i zastoja

Kurir pre 7 minuta
Vozače danas očekuju prolećni uslovi za vožnju sa temperaturama koje će dostizati i 20-ti podeok, saopštio je AMSS, dodajući da takve vremenske prilike uslovljavaju dobru prohodnost puteva.
Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja. Svi putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni, ali treba računati na sneg u rakvašenom stanju i do 5 cm, najviše na području Kopaonika,... »

AMSS: Dobra prohodnost puteva

Blic pre 10 sati
Delimično oblačno vreme obeležava i ovo veče, ali temperature u plusu, koje dostižu i 19 stepeni svakako uslovljavaju dobru prohodnost puteva, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Razlog za oprezniju vožnju su odroni koji su učestali na putevima kroz stenske klisure i useke. Saobraćaj je umerenog intenziteta širom naše zemlje, dok se veći broj vozila očekivano beleži u gradskim sredinama, pa se vozačima... »

AMSS: Dobra prohodnost puteva

Studio B pre 11 sati
Delimično oblačno vreme obeležava i ovo veče, ali temperature u plusu, koje dostižu i 19 stepeni svakako uslovljavaju dobru prohodnost puteva, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Razlog za oprezniju vožnju su odroni koji su učestali na putevima kroz stenske klisure i useke. Saobraćaj je umerenog intenziteta širom naše zemlje, dok se veći broj vozila očekivano beleži u gradskim sredinama, pa se vozačima... »

AMSS: Oprez u večernjim satima uprkos lepom vremenu

Blic pre 1 dan
Iako pretežno vedro i toplo vreme obeležava kraj ove nedelje, iz Auto-moto saveza Srbije ipak savetuju oprezniju vožnju, najviše u planinskim predelima gde večernje temperature mogu usloviti poledicu.
Saobraćaj je trenutno umrenog intenziteta, ali zbog kraja vikenda postoji mogućnost stvaranja manjih čekanja na naplatnim rampama, pa savetujemo vozačima da imaju više strpljenja i tolerancije za volanom. Pripazite i na moguće... »

AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, oprez zbog odrona

Studio B pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, ali se u toku dana i večeri, shodno kraju nedelje, očekuje pojačan saobraćaj pre svega na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima, kao i na prilaznim putevima većih gradova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Zbog čestih padavina i oscilacija u temperaturama, česti su odroni koji se javljaju na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure, učestali su na putevima koji vode kroz Ibarsku, Drensku, Drinsku i Ðerdapsku magistralu, a... »

Povoljni uslovi za vožžnju: Ujutro i uveče oprez zbog poledice

Blic pre 1 dan
Posle prohladnog jutra, vozače u toku dana očekuju uglavnom povoljni uslovi za vožnju bez padavina i sa više sunčanih intervala, ali je zbog niskih temperatura tokom jutra i večeri opasnost od poledice i dalje prisutna na vlažnim deonicama, naročito na putevima u planinskim predelima.
Prilazi svim zimskim turističkim centrima i skijalištima su prohodni, a sa snegom na kolovozu treba računati na prilaznim putevima ka Kopaoniku, Goču, Zlatiboru, Tari, kao i na putevima u višim planinskim predelima na područjima... »

Na prelazu "Batrovci" teretnjaci čekaju oko dva sata

Blic pre 3 dana
Na graničnom prelazu "Batrovci", na izlazu iz Srbije, teretna vozila se zadržavaju oko dva sata, a na prelazu "Sremska Rača, takođe na izlazu iz zemlje oko sat, saopštio je večeras AMSS.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Vreme zažavanja na graničnim prelazima je relativno i često... »

AMSS: Bez vanrednih zastoja na putevima

Blic pre 3 dana
RTS: Dobri uslovi za vožnju
Na autoputevima i glavnim magistralnim pravcima saobraćaj se odvija bez vanredih zastoja i prekida, a na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, saopštio je večeras AMSS.
U saopštenju se podseća da se, prema prognozi meteorologa, najviše kiše očekuje u zapadnim i jugozapadnim delovima Srbije, dok se u planinskim predelima očekuju nove snežne padavine, pa se upozorava na obaveznu upotrebu zimske... »

Dobra vidljivost i prohodnost, oprez zbog mogućih odrona

RTS pre 4 dana
Neočekivano visoke temperature za ovo doba godine, više sunčanih intervala i dobra vidljivost, uslovljavaće dobru prohodnost puteva, ali zbog toga dolazi do otapanja snega, posebno u višim planinskim predelima, a samim tim i do vlažnih kolovoza, zbog čega se vozačima savetuje da budu oprezni, saopštio je jutros AMSS.
Nagli porast dnevnih temperatura predstavlja opasnost zbog mogućih odrona zemlje i kamena, koji su učestali baš kada dođe do ovakve promena vremena, a posebno treba biti oprezan noću kada je vidljivost ograničena. Vozačima se... »

Obaveštenje za vozače: Dobra vidljivost i prohodnost, oprez u planinskim predelima zbog otapanja snega

Blic pre 4 dana
Neočekivano visoke temperature za ovo doba godine, više sunčanih intervala i dobra vidljivost, uslovljavaće i dobru prohodnost puteva, ali će zbog toga dolaziti do otapanja snega, posebno u višim planinskim predelima, a samim tim i do vlažnih kolovoza, zbog čega se vozačima savetuje da budu oprezni, saopštio je jutros AMSS.
Nagli porast dnevnih temperatura predstavlja opasnost zbog mogućih odrona zemlje i kamena, koji su učestali baš kada dođe do ovakve promene vremena, a posebno treba biti oprezan noću kada je vidljivost ograničena. Vozačima se... »

©2017 Netmark d.o.o.