Batajnica - vesti

Uskoro grade brzu prugu kroz Beograd, a evo koliko će radovi uticati na BG voz

Blic pre 2 sata
BG voz na deonici za Batajnicu od kraja novembra će, tokom rekonstrukcije pruge Beograd centar - Stara Pazova voziti na svakih sat vremena, saznaje "Blic".
Rekonstrukcija će trajati čak 36 meseci, nakon čega će ovo postati prva "brza pruga" u Srbiji sa brzinama do 200 kilometara na sat, kao deo je projekta brze veze sa Budimpeštom. Vozovi će tokom radova prolaziti samo jednim... »

Mladenović primio mališane iz Hrvatske

B92 pre 1 dan
B92: Mladenović primio mališane iz Hrvatske
Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović ugostio je danas decu iz srpskih zajednica u Hrvatskoj koja su u poseti Beogradu.
Tom prilikom im je uručio sertifikate o završenoj regionalnoj letnjoj školi "Sveti Sava", saopštio je Gradski sekretarijat za informisanje. Mladenović je gostima poželeo dobrodošlicu, istakao da mu je zadovoljstvo da ih ugosti, a... »

Mladenović primio decu iz srpskih zajednica u Hrvatskoj

Studio B pre 1 dan
Deca iz srpskih zajednica u Hrvatskoj u poseti su Beogradu i za njih je organizovan prijem u Skupštini grada. Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio im je sertifikate o završenoj regionalnoj letnjoj školi „Sveti Sava”.
foto Beoinfo Andreja Mladenović je gostima poželeo dobrodošlicu, istakao da mu je zadovoljstvo da ih ugosti, a posebno zahvalio mladima iz Batajnice koji su organizovali ovu školu. On je mališane upoznao sa istorijom našeg grada... »

Umalo incident na BG vozu: Ogroman metalni poklopac pao tik pored glave putnika

Blic pre 3 dana
Metalni poklopac iznad vrata BG viza koji je jutros u 9.57 krenuo iz Batajnice ka Ovči otvorio se tokom vožnje i umalo udario jednog putnika u glavu, svedoči dečak koji se nalazio u blizini.
- Malo je falilo da udari jednog dedu u glavu, srećom, tu j ebila njegova žena koja ga je upozorila da poklopac pada. Vidite, to je sve staro - ispričao je dečak našem reporteru koji se zatekao u vozu. On je pokušao i da dođe do... »

"Kvadrat u BG ne može bez 700 EUR, osim ako..."

B92 pre 6 dana
B92: "Kvadrat u BG ne može bez 700 EUR, osim ako..."
Beograd -- Najava masovne stanogradnje na Makiškom polju sa cenom kvadratnog metra od 500 evra otvorila je pitanje da li se po toj ceni mogu ponuditi kvadrati u Beogradu.
U srpskoj prestonici u kojoj je prosečna cena kvadrata oko 1.000 evra ili nešto čak i veća, jeftiniji stanovi se mogu kupiti u obodnim naseljima poput Koteža, Krnjače, Rakovice, Ledina, Batajnice, ali ni tamo cena nije ispod 800... »

Radovi u Zemunu, izmenjene linije JGP

Studio B pre 6 dana
Zbog radova Beogradskog vodovoda i kanalizacije u Glavanoj ulici i na Trgu Branka Radičevića od danas je prohodna samo jedna traka, a saobraćajnica jednosmerna ka Batajnici. Radovi traju sve do 31. avgusta.
To znači i izmene za gradski prevoz na linijama: 17, 45, 73, 83, 84, 703, 704, 705, 706, 706E, 707, 704N, 706N. Dok će u smeru ka Batajnici, Zemun polju i Novoj galenici saobraćati normalnom trasom, ka centru grada i Novom... »

Sledi kolaps i u Zemunu: Radovi u Glavnoj, menja se trasa 13 linija gradskog prevoza

Blic pre 8 dana
Zbog radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Glavanoj ulici i na Trgu Branka Radičevića od prekosutra će biti prohodna samo jedna traka, a saobraćajnica postaje jednosmerna ka Batajnici. Radovi traju sve do 31. avgusta.
- Tokom izvođenja radova zatvaraju se potpuno tri desne saobraćajne trake Ulice Glavna, u smeru ka Batajnici, na delu od Ulice Bežanijske do Cara Dušana, kao i dve desne saobraćajne trake u Ulici Trg Branka Radičevića, u smeru... »

Tragedija kod Banjaluke: Poginuo Draženko Tintor (41), šampion Srbije u motociklizmu

Kurir pre 16 dana
BANJALUKA - Draženko Tintor (40), šampion Srbije u motociklizmu u klasi moto-hepening 1.000 i dugogodišnji takmičar, tragično je izgubio život juče u 14.40 sati na Otvorenom prvenstvu u Zalužanima kod Banjaluke, nakon što je pri brzini od 180 na sat sleteo s trkačke staze. Motociklista iz Batajnice... »

Tragedija u Banjaluci: Šampion Srbije poginuo na stazi

Večernje novosti pre 17 dana
Draženko Tintor (40) tokom trke sleteo u Zalužanima. Nakon pada je davao znake života, ali su nam nažalost ubrzo javili da je podlegao povredama - kaže Drljača
DRAŽENKO Tintor (40) iz Batajnice, šampion Srbije u motociklizmu na kružnim stazama, poginuo je u Banjaluci kada je tokom trke sleteo sa staze u Zalužanima. Tragedija se dogodila oko 16 časova za vreme druge trke, koja je vožena... »

Pazite gume: Umesto ležećih policajaca, u Batajnici samo razrovali kolovoz

Blic pre 20 dana
Zona škole u Batajnici, u kojoj su reporteri "Blica" nedavno izbrojali najmanje 15 saobraćajnih propusta, dobila je nove, nedovršene ležeće policajce, koji su postali prava opasnost za vozače zbog oštrih ivica usečenih u asflatu.
Samo dan nakon što je objavljen tekst o 15 saobraćajnih propusta, ekipe "Beograd puta" izašle su na teren i pripremile asfalt za postavljanje novih ležećih policajaca, koji nikada nisu postojali, uprkos saobraćajnim znacima za... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.