Batajnica - vesti

Dobra vidljivost na putevima, opreznost zbog mogućih pljuskova

RTS pre 11 sati
RTS: Dobra vidljivost na putevima, opreznost zbog mogućih pljuskova
Vozače pored suvih kolovoza očekuje i dobra vidljivost, a na putevima koji prolaze pored kanala ili reka moguća je slaba jutarnja sumaglica. Zbog mogućih pljuskova vozačima se preporučuje sporija vožnja i veća opreznost, saopštio je AMSS.
Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije za putnička vozila zadržavanja su do 20 minuta. Od danas do 22. juna, svakog radnog dana od 8 do 18 časova, trajaće radovi na sanaciji raskrsnice u Batajnici,... »

Pronađeno telo muškarca u Batajnici

Blic pre 3 dana
Beživotno telo muškarca, pronađeno je danas nešto posle 13 sati u Batajnici. Telo je pronađeno uz obalu Dunava u ulici 13. maja, nedaleko od baze SAJ-a.
Ekipe Hitne pomoći su po dolasku mogle samo da konstatuju smrt. - Naše ekipe su zatekle beživotno telo muškarca na obali Dunava oko 13 sati. Stradala osoba nije identifikovana a uviđaj je i dalje u toku - potvrđeno je iz MUP-a.... »

Horor u Beogradu usred bela dana! Pronađeno telo muškarca na obali Dunava!

BK TV pre 3 dana
Policijski uviđaj je i dalje u toku. Beživotno telo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je danas oko 13 časova na desnoj obali Dunava nedaleko od baze SAJ u Batajnici. Za sada nije saopšteno ko je pronašao telo i o tome obavestio policiju. Lekarska ekipa koja se pojavila na mestu događaja samo je... »

Vučić: Od BG do NS vožnja će trajati 45 min

B92 pre 4 dana
B92: Vučić: Od BG do NS vožnja će trajati 45 min
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Odžacima da u novembru kreću radovi na pruzi Beograd-Stara Pazova.
Kako je rekao, voz će, čim napusti Batajnicu, razviti brzinu od 200 kilometara na čas. Za dve godine, prema njegovim rečima, između Novog Sada i Beograda, vožnja će trajati 45 minuta, a istovremeno će se graditi i deonica Novi... »

Pronađeno telo muškarca u Batajnici

Alo pre 4 dana
Alo: Pronađeno telo muškarca u Batajnici
Beživotno telo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je danas oko 13 časova na desnoj obali Dunava nedaleko od baze SAJ u Batajnici.
Za sada nije saopšteno ko je pronašao telo i o tome obavestio policiju. Lekarska ekipa koja se pojavila na mestu događaja samo je konstatovala smrt. Policijski uviđaj je i dalje u... »

Užas u Batajnici: Pronađeno beživotno telo nepoznatog muškarca

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Beživotno telo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je danas oko 13 časova na desnoj obali Dunava nedaleko od baze SAJ u Batajnici.
Za sada nije saopšteno ko je pronašao telo i o tome obavestio policiju. Lekarska ekipa koja se pojavila na mestu događaja samo je konstatovala smrt. Policijski uviđaj je i dalje u toku. (E.K.) Autor: Foto: Nebojša... »

Laboratorija za kontrolu mleka do kraja godine

Radio 021 pre 10 dana
Tokom druge polovine godine očekuje se puštanje u rad Nacionalne laboratorije za kontrolu kvaliteta sirovog mleka, izjavio je danas savetnik ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine Nenad Dolovac.
On je kazao da će se ta laboratorija nalaziti u okviru kompleksa Direkcije za nacionalne referentne laboratorije (DNRL) u Batajnici u kojoj već radi Fitosanitarna laboratorija. "Njenim otvaranjem počeće nezavisna kontrola sirovog... »

Uskoro dobijamo laboratoriju za kontrolu mleka

B92 pre 11 dana
B92: Uskoro dobijamo laboratoriju za kontrolu mleka
Beograd -- Tokom druge polovine godine očekuje se puštanje u rad Nacionalne labratorije za kontrolu kvaliteta sirovog mleka.
To je izjavio savetnik ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine Nenad Dolovac. On je na konferenciji o kvalitetu hrane u Srbiji "Šta jedemo", kazao da će se ta laboratorija nalaziti u okviru kompleksa Direkcije za... »

Lančani sudar pet automobila kod Batajnice

N1 Info pre 11 dana
U lančanom sudaru pet automobila, na delu autoputa u blizini skretanja za Batajnicu u Beogradu, jedna osoba je lakše povređena, rečeno je agenciji Beta u MUP.
Do "naletanja automobila" jednog na drugi došlo je oko 18.10, dodali su u MUP-u. Do sudara je došlo na delu auto puta Beograd-Zagreb, u blizini skretanja za Batajnicu, u smeru ka... »

Karambol na: Auto-putu Lančani sudar šest vozila kod Batajnice

Blic pre 11 dana
Na auto-putu Beograd-Zagreb došlo je do lančanog sudara šest vozila, u smeru na Beogradu, neposredno pre isključenja za Batajnicu.
Lančani sudar šest vozila na auto-putu Beograd–Zagreb https://t.co/XEu6wYmYVp pic.twitter.com/PknK4UnLHF— Yu mreža (@Yumreza) May 10, 2017 Kako prenosi B92, osim materijalne štete na vozilima, nema većih posledica, tako da se na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.