Bor - vesti

Predsednici Srbije i Kine u Pekingu o novim zajedničkim projektima dve zemlje

Gde investirati pre 17 minuta
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Pekingu sa predsednikom Kine Si Đinpingom, sa kojim će razgovarati o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata.
Sa tog sastanka očekuju se važne vesti za srpsku privredu i ekonomiju, a posebno vest o otvaranju avionske linije Beograd – Peking i, eventualno, o mogućnosti ulaganja Kineza u RTB Bor. Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću... »

Tomislav Nikolić u zvaničnoj poseti Kini

Danas pre 17 minuta
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping razgovarali su danas u Pekingu o novim zajedničkim projektima naše dve zemlje, kao i o napretku ranije dogovorenih projekata. Predsednik Nikolić je posebnu pažnju posvetio projektu privatizacije... »

Nikolić počasni građanin Pekinga, Srbija "čelični prijatelj" Kine

RTV pre 42 minuta
PEKING - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Pekingu sa predsednikom Kine Si Đinpingom, sa kojim će razgovarati o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata. Sa tog sastanka očekuju se važne vesti za srpsku privredu i ekonomiju, a posebno vest o otvaranju avionske linije Beograd - Peking i, eventualno, o mogućnosti ulaganja Kineza u RTB Bor.
Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću uručeno je danas priznanje o počasnom građaninu Pekinga. Predsednik Nikolić je to priznanje dobio u znak njegovog ličnog doprinosa unapređenju prijateljskih veza dve zemlje. Kako je saopštila... »

Završnica Memorijala "Igrajmo za 16"

RTS pre 2 sata
RTS: Završnica Memorijala "Igrajmo za 16"
Posle dva meseca druženja na sportskim terenima širom Srbije, ovogodišnji Memorijalni turnir RTS-a "Igrajmo za šesnaest" polako ulazi u samu završnicu. Superfinale ove humanitarne i memorijalne manifestacije u znak sećanja na žrtve bombardovanja RTS-a i sve druge poginule širom Srbije tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine je u nedelju 9. aprila u USC "Voždovac" na Banjici.
Predstojećeg vikenda, 1. i 2. aprila, predstoji skup svih takmičara u Beogradu i finalne utakmice po grupama. Najbolje ekipe grupe Gradovi: predstavnici gradova Požarevac, Šabac, Vrnjačka Banja, Bor, Kragujevac, Zreljanin, Niš i... »

Borine leskovačke puževe tamane italijani i francuzi: Muči me samo što Srbi neće da ih jedu!

Kurir pre 3 sata
LESKOVAC - šao sam u veliki rizik kada sam pre nekoliko godina počinjao posao, iako sam bio već iskusni privrednik. Puževi, pa ko će to kupovati, mislio sam, ali ispalo je sasvim neočekivano, pa se sada tržište širi gotovo samo od sebe - kaže vlasnik leskovačke fabrike Bora Marjanović.
Oko 200 tona prerađenog mesa puža svake godine završi na trpezama Francuza, Italijana, Mađara, Grka i Švajcaraca, iz jedine firme u Srbiji s pravom uvoza ove vrste hrane u Evropsku uniju, a na zapadu završavaju i oprane kućice... »

Nikolić sa Sijem, čeka se vest o avio-liniji Beograd-Peking

Sputnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Pekingu sa predsednikom Kine Si Đinpingom, sa kojim razgovara o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata.
Sa tog sastanka se iščekuju važne vesti za srpsku privredu i ekonomiju, a posebno vesti o otvaranju avionske linije između Beograda i Pekinga i eventualno o mogućnosti ulaganja Kineza u RTB „Bor“. Predsednik Vlade Srbije... »

Nikolić sa Si Ðingpingom: Tema i avio linija Beograd-Peking

Studio B pre 3 sata
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Pekingu sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, sa kojim će razgovarati o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata.
Sa tog sastanka očekuju se važne vesti za srpsku privredu i ekonomiju, a posebno vest o otvaranju avionske linije Beograd – Peking i, eventualno, o mogućnosti ulaganja Kineza u RTB Bor. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić... »

Nikolić Nikolić sa Si Ðingpingom: Jedna od tema i avio linija Beograd-Peking

BK TV pre 5 sati
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Pekingu sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, sa kojim će razgovarati o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata. Sa tog sastanka očekuju se važne vesti za srpsku privredu i ekonomiju, a posebno vest o otvaranju avionske linije Beograd - Peking... »

Čekajući rešenje za RTB Bor

RTS pre 8 sati
RTS: Čekajući rešenje za RTB Bor
Nezaobilazna, možda i najvažnija tema tokom posete predsednika Srbije Tomislava Nikolića Kini jeste Rudarsko-topioničarski basen "Bor". Kako je ranije rečeno u Vladi, o mogućoj saradnji razgovara se sa dva investitora iz Kine.
Pored 5.500 zaposlenih, od borskog giganta zavisi još 20.000 kooperanata i dobavljača. "Da ih mi molimo za RTB 'Bor'. Da gledamo šta još možemo sa njima da uradimo, jer, da vam iskreno kažem, ne vidim ko bi drugi u svetu u ovom... »

Kineski tajkun zainteresovan i za aerodrom

Politika pre 10 sati
Sa HNA grupacijom, ministarka Ana Brnabić potpisala pismo o namerama o uspostavljanju direktne linije Beograd–Peking
Aktuelna vlast u toku ove nedelje od Kineza izgleda očekuje velika dela. Danas, uoči posete predsednika Srbije Tomislava Nikolića Kini, spominjale su se tri teme. Na prvom mestu su investicije – podržane državnom Kineskom bankom... »

U ponoć počinje predizborna tišina

Press  pre 8 sati  još 13 povezanih

U petak štrajk u školama članicama USPRS-a

N1 Info  pre 6 sati  još 9 povezanih

Odloženo saslušanje Marije Mali

SEEbiz  pre 6 sati  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.