Bor - vesti

Kad će vas biti sramota što ste majci oduzeli dete i dali ga ocu nasilniku?

Noizz pre 17 minuta
Majka dobije samostalno roditeljsko pravo i nakon četiri godine joj Centar za socijalni rad u Boru oduzme četvorogodišnju čerku i preda u hraniteljsku porodicu, odnosno kod majke i sestre njenog bivšeg partnera i oca devojčice. On ima zabranu prilaska, a protiv njega tužilaštvo vodi postupak zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom.
Kako funkcionišu centri za socijalni rad? To je bilo pitanje na koje je emisija "Život priča" pokušala da nađe odgovor. Tema vrlo aktuelna nakon brojnih propusta u radu te institucije. Slučaj Marije Šutulović iz Bora je samo... »

Maca u akciji! Diskrecija i Bora se ponapijali, skinuli bubice, a onda je počela žurka ispod pokrivača! (VIDEO)

Telegraf pre 8 sati
Iako je rekla da neće biti ni sa kim, Diskrecija je poklekla pa je imala vrelu noć u "Zadruzi"
Maca Diskrecija pravi je dokaz toga da se nikada ne zna kada se može "pasti" na nekoga, te da tvrdnje da nema ništa od afere u rijalitiju - ne važe! Maca predložila Luni da imaju TROJKU sa Slobom, a Đoganijeva ćerka izgubila... »

Život priča - Kako funkcionišu centri za socijalni rad?

B92 pre 17 sati
B92: Život priča - Kako funkcionišu centri za socijalni rad?
Beograd -- Marija Šutulović je klinički psiholog iz Bora. Majka je devojčice od četiri godine i osam meseci koju je dobila u vanbračnoj zajednici.
Presudom Osnovnog suda u Boru 2013. dobila je samostalno roditeljsko pravo dok je dve godine kasnije presudom utvrđen način viđanja devojčice sa ocem. Viđanje oca i devojčice odvija se uz komplikacije i međusobne žalbe roditelja.... »

Brnabić: Veliki interes investitora za RTB i Galeniku

Studio B pre 15 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da postoji veliki interes za privatizaciju Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor i farmaceutske kompanije Galenika.
„Od RTB ove godine očekujemo značajno dobre rezultate za bruto domaći proizvod (BDP) i dobro je što za tu kompaniju ima mnogo zainteresovanih“, rekla je Brnabić novinarima na forumu o poslovanju u jugoistočnoj Evropi. Ona je... »

Akcija ispod pokrivača: Maca Diskrecija želela seks sa Slobom, a završila sa Borom!

Press pre 20 sati
Maca Dikrecija i Bora Santana sinoć su imali akciju ispod pokrivača.
Foto: Printscreen Naime, iako je Maca ranije izjavila da bi volela da ima seks sa Slobom, čini se da nije izdržala, te je uskočila u Borin krevet. Oni su legli zajedno, a kako se situacija dalje odvijala, pogledajte. Izvor:... »

Brnabić: Veliko interesovanje za RTB Bor i Galeniku

N1 Info pre 18 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da postoji veliki interes za privatizaciju Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor i farmaceutske kompanije Galenika.
"Od RTB ove godine očekujemo značajno dobre rezultate za bruto domaći proizvod (BDP) i dobro je što za tu kompaniju ima mnogo zainteresovanih", rekla je Brnabić na forumu o poslovanju u jugoistočnoj Evropi. Ona je istakla da i za... »

Pet kompanija ponudilo od 500 do 600 miliona dolara za RTB Bor

Gde investirati pre 18 sati
Od osam kompanija, koliko ih je zainteresovano za strateško partrnerstvo sa RTB Bor, njih pet je uradilo kompletan presek stanja u RTB-u, nakon čega su, za partnerstvo sa RTB-om ponudili sumu između 500 i 600 miliona dolara.
Reč je o vrlo ozbiljnim kompanijama, čija imena, trenutno, ne možemo da otkrivamo jer još nije ni rapisan tender za izbor strateškog partnera za RTB, navodi sagovornik dnevnog lista“Blic” iz Vlade Srbije. U pitanju su dve... »

Tragedija kod bora: Popela se da uzme luk i poginula

Večernje novosti pre 1 dan
Meštanka borskog prigradskog naselja Suvaja V. S. (53) pala je u sredu sa merdevina, sa visine od oko četiri metra, i na mestu ostala mrtva
MEŠTANKA borskog prigradskog naselja Suvaja V. S. (53) pala je u sredu sa merdevina, sa visine od oko četiri metra, i na mestu ostala mrtva. Ona se na merdevine popela kako bi sa tavana uzela luk, ali joj je, kada je htela da... »

Kad zimnica zamiriše na paljevinu

RTS pre 23 sata
RTS: Kad zimnica zamiriše na paljevinu
Sezona pripremanja zimnice uveliko je počela. Miris pečene paprike oseća se u svakom mestu, ali se u Boru pre nekoliko dana pretvorio u miris paljevine – srećom bez većih posledica. Zarad dobre zimnice, mnogi su spremni da urade i neočekivane, opasne i zabranjene stvari. U sezoni kiseljenja stradaju i saobraćajni znakovi.
Zbog pripreme ajvara za zimu, stanari zgrade u Boru, zimu bi mogli da dočekaju bez krova. "Izbila vatra odjednom, mi smo to primetili u pola jedan. Dim, plamen...", rekao je Rade Mirković iz Bora. Na pitanje da li je običaj da se... »

Osam svetskih kompanija zainteresovano za RTB Bor

RTS pre 1 dan
RTS: Osam svetskih kompanija zainteresovano za RTB Bor
Vlada je još proletos odustala od upravljačkog tima za Rudarsko-topioničarski basen "Bor", jer je preduzeće poboljšalo poslovanje. To su potvrdili i predstavnici MMF-a prilikom posete kompaniji i obećali podršku u nalaženju investitora. U Vladi potvrđuju da se osam svetskih rudarskih kompanija interesuje za strateško partnerstvo u RTB-u, ali i da privatizaciju temeljno pripremaju, jer je cilj da se nađe dugoročno rešenje.
U proteklih pola godine rudnike i topionicu RTB-a posetili su predstavnici najvećih svetskih rudarskih kompanija iz Kanade, Rusije, Amerike i čak dve iz Kine. Neki investitori su bili dva-tri puta kako bi napravili što detaljniju... »

Dačić u UN razgovarao sa Čavušogluom i Crnadakom

Blic  pre 11 sati  još 1 povezana

Oslabila domaća valuta: Evro danas 119,13

Kurir  pre 53 minuta  još 3 povezane

Osovski: Nemačka podržava širenje EU, pomoć za Srbiju

Večernje novosti  pre 11 sati  još 1 povezana

Izgoreo avion u Istanbulu

Danas  pre 8 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.